"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Uudet frisbeegolfradat heinäkuu 2023

Frisbeegolfväki on saanut heinäkuussa taas useampia ratoja nautittavakseen. Uudet radat tuovat erilaisia ja uniikkeja elämyksiä, joita frisbeegolfaajat metsästävät.

Heinäkuussa FGR:ään lisättiin yhteensä 22 rataa, joista suurin osa oli lyhyitä koulujen ja vapaa-aikakeskusten yhteyteen rakennettuja ratoja.

Tässä kiinnostavimmat heinäkuussa lisätyt ja päivittyneet frisbeegolfradat.

Uudet 18-väyläiset frisbeegolfradat

 • Suomela DiscGolfPark – Kärsämäki
  Suomelan Camping alueelle valmistui AA1-luokituksen frisbeegolfrata. Loistavalle paikalle nelostien varteen sijoittuva rata on hyvä pysähdys pohjoiseen matkaavalla frisbeegolfarille. Majoitu camping alueelle ja nautiskele iltakierroksesta lämpimässä elokuisessa illassa.
 • Tervas frisbeeegolf – Taivalkoski
  Tervas on Taivalkosken toinen 18-väyläinen A1-luokituksen rata. Tuore rata on herättänyt jo jonkin verran mielipiteitä puolesta ja vastaan – tämä kertoo yleensä ainakin ratasuunnittelun innovatiivisuudesta.
 • Launonen DiscGolfPark – Loppi
  Etelä-Suomeen Loppiin tullut uusi rata, joka on luokitukseltaan A1. Positiivisen vastaanoton saanut perusrata on tärkeä lisäys välillä ruuhkaisillekin Etelä-Suomen radoille. Käy kokeilemassa ja jätä arvostelu ratasivulle!

Merkittävimmät päivitykset

 • Iso Kirja, ”Iso Heitto” – Keuruu
  Useiden isojen kisojen näyttämönä ollut Iso Heitto muuttui 18-väyläisestä 20 väyläiseksi.
 • Gerby – Vaasa
  Tämä Vaasassa sijatseva metsärata sai 9 lisäväylää ja on nykyään 18-väylän kokonaisuus, jonka luokitus on A1.
 • Parkkivuori DiscGolfPark – Mänttä-Vilppula
  Parkkivuori sai kesällä kasvojen kohotuksen 18 väyläiseksi metsäradaksi. Päivityksen jälkeen radan luokitus on AA1, joka tekee radasta ensimmäisen 18-väyläisen Mänttä-Vilppulassa.
 • Pirtin kentän frisbeegolfrata – Hämeenlinna
  Hämeenlinna näyttää suuntaa frisbeegolfissa, kun Pirtin kenttä päivittyi 12-väyläisestä 18-väyläiseksi. Kaupunkiin on tulossa myös huikea Kantolan frisbeegolfrata, joka tulee olemaan Hämeenlinnan kruununjalokivi.
 • Toivakka frisbeegolf – Toivakka
  18-väyläiseksi päivittynyt kokonaisuus on nyt A1-luokan metsärata. Jyväskylän kupeessa sijaitseva Toivakka tuo hyvän lisämausteen alueen muihin ratoihin.

Uudet 9-väyläiset radat


0 kommenttia:

Jätä kommentti