"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mobiilisovellukset 2023

Frisbeegolfissa keskeistä on kirjata tuloksensa pelin aikana, jotta pystyt kilpailemaan muiden kanssa ja seuraamaan omaa kehittymistäsi.

Frisbeegolfissa tulosten kirjaamiseen käytetään pääosin kahta mobiilisovellusta: UDisc ja Upsi. Kilpailutoiminnassa yleisin sovellus on tällä hetkellä DiscGolfMetrix.

UDisc mobiilisovellus

UDisc on yhdysvaltalainen mobiilisovellus, jossa on kaikki maailman radat sekä hyvä ja selkeä tuloksen kirjaus. UDiscin hinta on kirjoitushetkellä 17,99 €/vuosi.

UDisc on selvästi isoin ja laajimmin käytetty sovellus, jota käytetään laajalti myös kilpailuissa. UDiscistä voit seurata reaaliajassa kilpailutuloksia sekä ratojen tuloslistoja.

Upsi mobiilisovellus

Upsi on Suomessa kehitetty sovellus, jota käytetään tulosten kirjaukseen. Upsissa on myös kaikki maailman radat ja sitä käytetään erityisesti Suomessa. Upsista on myös olemassa maksullinen versio. Maksullinen versio maksaa 12.99 €/vuosi, jolla saa enemmän ominaisuuksia käyttöönsä.

DiscGolfMetrix

DiscGolfMetrixiä käytetään usein kilpailuissa tulosten kirjaamiseen. Sovellukseen kirjataan vuonna 2023 Suomen Frisbeegolfliiton alaiset kilpailut. Lisäksi sitä käytetään esim. viikkokisoissa.

Metrix on tärkeä työkalu, kun mietit, onkohan radalla kilpailuita silloin, kun harkitset pelaamista.