"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Uusia frisbeegolfratoja kesäkuussa 2023

30.6.2023 10:30

Haluatko pelata uudella radalla frisbeegolfia? Kiinnostaako ratabongaus? Tässä listauksessa on täysin uusia 18-väyläisiä frisbeegolfratoja sekä merkittävän päivityksen saaneita ratoja kesäkuulta tai aikaisemmin keväältä 2023.

Uudet 18-väyläiset frisbeegolfradat

 • Lande DiscGolfPark – Karjaa
  Lande on Karjaalle kesäkuun alussa avattu huippurata maaseutumaisemisessa. Lisää tietoa tästä radasta FGR-uutisessa.
 • Kantarelli Pro DiscGolfPark – Lohja
  Lohjalle avattu todella haastava 18-väyläinen metsärata. Radan luokitus on AA1, joten Lohjalla riittää pelattavaa, kun samalla voi poiketa Laakspohja Disc Golf Coursessa.
 • Peterzens DiscGolfPark – Kustavi
  Peterzens on upea paikka ja tunnettu venesatama. Kustavissa sijaitseva Boathouse sai kesällä 18-väyläisen A1-luokituksen radan. Rata ei ole vaikein mahdollinen, mutta miljöön puolesta upea paikka, jossa riittää ei-frisbeegolfaajille myös ihmeteltävää. Radan on suunnitellut Pasi Koivu.
 • Lappi DiscGolfPark – Rauma
  Rauman Lappiin avattiin kesän alussa 18-väyläinen AA1-luokituksen rata, jonka on suunnitellut niin ikään Pasi Koivu. ”Rata on varsin monipuolinen. Täältä löytyy niittyväyliä, metsää ja korkeuseroja. Väylissä riittää pituutta, mutta siirtymät ovat varsin lyhyet.” Radan puuhamiehenä toiminut Juha Into kommentoi FGR:lle kesäkuun alussa.
 • Ruovesi DiscGolfPark – Ruovesi
  Mikael Hämeen suunnittelema par-3 rata Ruoveden urheilukeskuksessa. A1-luokituksen saanut 18-väyläinen on toivottu lisä Ruovedelle.
 • Houraatin frisbeegolfrata – Kokkola
  Lohtajalle Kokkolaan avattu rata on A1-luokituksen rata, josta löytyy myös jonkin verran korkeuseroja.

Kaudella 2023 päivittyneet frisbeegolfradat

 • Talman frisbeegolfrata – Sipoo
  Sipoossa sijaitseva Talman frisbeegolfrata päivittyi keväällä 2023 18-väyläiseksi. Nykyään radan luokitus on A1.
 • Häntyrinkankaan frisbeegolfrata – Sastamala
  Sastamalassa sijaitseva rata päivittyi kesällä 2023 27-väyläiseksi. Täysin uusittu 27 väylän kokonaisuus muodostuu kolmesta erillisestä 9 väylän lenkistä. Radalla kisoissa käytössä etulayout: väylät 1-18, takalayout väylät 10-27. Koko rata on 27 väylää.

Uudet 9-12-väyläiset radat


0 kommenttia:

Jätä kommentti