"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Karjaalle uusi huippurata

1.6.2023 08:48

Karjaalle avattiin 1.6.2023 uusi huipputason frisbeegolfrata Lande DiscGolfPark. Kyseessä on DiscGolfParkin ja Pasi Koivun käsialaa oleva AA1-tason kilparata, joka sijoittuu kuvankauniisiin maisemiin.

”Radalla on poikkeuksellisen paljon korkeuseroja sekä monipuolista maastoa. Kierrokselta löytyy järveä, kalliota, mäntymetsää, koivumetsää ja peltoa.” kommentoi koko hankkeen takana ollut Justus Ahonala.

Pelillisesti rata tarjoaa haastetta kaikille pelaajille, kun väylien keskipituus on noin 130 metriä. ”Jos pysyt väylällä, pelaaminen on mukavaa.” Ahonala neuvoo.

Rata on rahoitettu yksityisillä varoilla. Rahoitusta on hankittu säätiöiltä ja sponsoreilta vajaa 100 000 euroa. ”Ratamaksu tulee olemaan 5 euroa ja kausikortti on 40 euroa.” Justus kertoo. ”Onneksi Suomessa ja lähialueilla on paljon frisbeegolfista innostuneita yrittäjiä, jotka ovat ottaneet idean avosylin vastaan ja tarjoutunut tukemaan meitä.” Radan yhteydessä toimii myös pieni frisbeegolfkauppa.

Avajaiskilpailu pelataan sunnuntaina 4.6.2023.

Tarkemmat tiedot radasta, kuten väyläkartat nähtävillä ratasivulta: Lande DiscGolfPark0 kommenttia:

Jätä kommentti