"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Talman frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

12-väyläinen metsärata Talma Active Parkin läheisyydessä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Talmantie 342
  04240 Sipoo


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Useita

 • Suunnittelija

  Talma, Nils Iso-Markku

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Vessa(t), Kahvio, Ravintola

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Talman frisbeegolfrata

Väylä 1: Talma #1

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 2: Talma #2

Pituus 129 metriä. Par 4

Väylä 3: Talma #3

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 4: Talma #4

Pituus 132 metriä. Par 4

Väylä 5: Talma #5

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 6: Talma #6

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 7: Talma #7

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 8: Talma #8

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 9: Talma #9

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 10: Talma #10

Pituus 121 metriä. Par 4

Väylä 11: Talma #11

Pituus 108 metriä. Par 3

Väylä 12: Talma #12

Pituus 139 metriä. Par 4

14 arvostelua radalle “Talman frisbeegolfrata

  Hyvä meininki, että tällainen rata löytyy! Kiitos tästä niille ketkä tämän tarjoavat! Mielestäni nämä on mielenkiintoisia ja vaihtelevia väyliä, jotka tarjoaa monenlaisia haasteita; väylät tarjoavat mielenkiintoisia maanmuotoja ja puttipaikkoja, ja pyytävät monipuolisesti erilaisia heittolinjoja. Mielestäni alue on otettu todella hyvin käyttöön (hyvä ratasuunnittelu). Lisäksi pidän siitä, että täällä ei vaikuttais olevan ainakaan pahin mahdollinen liikenteen meteli, niin pääsee myös samalla luonnossa olemisestakin nauttimaan aina enemmän. Tänne tulen mielelläni heittelemään jatkossakin.

  Rata lupaavasti jalalla. Toivottavasti seuralla on aluetta ja aikomuksia saada laajennettua 18 väyläiseksi.

  Useimmat väylät jo pitkälle metsittyneessä hiekkakuopassa, neljä väylää raivattu vanhempaan metsään. Loivapiirteisessä maastossa monipuolisia väyliä, monet hienojakin!

  Käytiin pelaamassa takaysi, nyt kun etuysi on suljettu niin takaysi on toistaiseksi ilmainen. Aika samat fiilikset kuin monilla muilla, takaysi ei tarjoa mitään spessua verrattuna moniin ilmaisiin ratoihin. Pari väylää suht tiukassa metsässä, lopussa muutama mukava liidättelyväylä. Maksuttomana ihan ok lisä PK-seudun ratoihin, maksullisena olisi melkoinen pettymys.

  Kävin eilen pelaamassa Talmassa. Olin sitä ennen lukenut negatiivista palautteita mm täältä ja olin vähän varautunut tullessani sinne. Paikan päällä oli yksi omistajista, joka lupaili, että väylät ovat nyt leikattuna.

  Ensimmäinen väylä antoi erittäin lupaavan alun kierrokselle: liidättelyväylä (ainakin pienikätisille), jossa selkeästi korkeuseroa. Tykkäsin tästä väylästä kovasti. Oli hienoa katsella, kuinka kiekko feidasi hienosti hyssekulmassa lähelle koria.

  Radan etuysillä on tosiaankin jonkin verran korkeuseroa ja se vaatii vähän puhtia. Etuysi koostui pääosin ihan mukavista väylistä.

  Takaysi pelataankin sitten metsässä. Ei ehkä mitään tajuntaa räjäyttäviä väyliä, mutta pääosin aivan kelpo väyliä. Jos tykkää esim. Takaysi oli maastoltaan osittain hieman Ristikiven ja Sahanmäen tumtuinen.

  Kierroksen jälkeen ei todellakaan jäänyt paska fiilis. Ymmärrän kyllä sen, jos heinää ei ole leikattu, niin eipä ole kovin kivaa heitellä ja varsinkaan maksaa siitä.

  Antakaa Talmalle mahdollisuus. Hieno rata, kunhan saavat etuysin pidettyä trimmatuna.

  Ihan hyvä ja haastava rata! Maksullisuuden takia odotukset lähinnä radan hoidosta olivat vähän korkeammalla, eli niityt olivat liian pitkät ja muutama teeboksi ei ollut ihan vaaterissa. Tällä hetkellä päivämaksun kuitti käy 5€ setelistä rinneravintolassa, joten kovin korkealta en pudonnut. Kannattaa muuten kiertää metsälenkki ensin, etenkin jos ei kengät pidä vettä kunnolla.

  Juu samaa mieltä kuin kaksi edellistä kommenttia. Paikkapaikoin jopa väylällä melkein polveen asti olevaa nurmea, siirtymät aivan surkeassa kunnossa, mettäväylät aikamoista ryteikköä ja metsässä jotkut siirtymät erittäin heikosti merkitty. Muutamalle väylälle näytetty vähän leikkuria, mutta jos kepitetty väylä on noin 8 metriä leveä, niin miksi v……a sieltäkin on leikattu vain about 4 metriä sitä nurtsia?? Ei voi suositella kenellekään ennen kuin kentän hoito oikeasti toimii. Ja en tosiaan ymmärrä, että miksi ei toimi kun kerta kumminkin rata on maksullinen.. Hienosta radasta jäi aika paska fiilis.

  Pakko olla edellisen kommentin kanssa samaa mieltä. Varsinkin OB-alueet ovat hyvin vaikeasti hahmotettavissa, keppejä löytyy jos ne jaksaa metrin mittaisesta heinästä etsiä kaatuneina. Sitten pooli pähkäilee onko OB vai ei.

  ”Näyttävä ja hoidettu rata” Heeeh voi V***u mitä paskaa 🙂 metrin pitusta märkää heinää , ei ole edes kulkureittejä jaksettu avata siitä heinikosta joka väylällä yms yms . Jos joku tästä kokemuksesta vielä haluaa maksaa niin aika perverssi täytyy olla . Viimeset 3 väylää ihan ok tosin 🙂

Vastaa