"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pernå Discgolf

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Loviisan Pernån rata on valmis ja nykyään 15-väyläinen kokonaisuus.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Pernajantie 184
  07930 Loviisa


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  15

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Pernå-Kamraterna R.F

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Pernå Discgolf

Väylä 1

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 200 metriä. Par 4

Väylä 8

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 12

Pituus 110 metriä. Par 4

Väylä 13

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 14

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 80 metriä. Par 3

12 arvostelua radalle “Pernå Discgolf

  Tykkäsin! Tiipaikat löytyivät jo, ilmeisesti kaikki vielä päällystetään aikanaan? Kun väyläkartat ja opasteet vielä saadaan paikalleen, niin C2 luokitus ei enää pidä paikkaansa. Mukavan haastavia väyliä, selvästi ajatuksella tehty. Ehdottomasti käymisen arvoinen rata!

  Oikein hieno rata saatu kasaan ja miljöökin miellyttää silmää, vielä kun väylältä toiselle olisi ensikertalaisille opasteet (tulossa?).

  Mietittyjä, vaikeita väyliä, ei oikeastaan yhtään ihan fillerineppiä ja koko heittorepertuaari pääsi kyllä käyttöön; pitkälle ei pötki jos kädestä lähtee vain lujaa lentävä hysse, birdiejahtiin tarvitsee jonkin verran tatsia ja omien kiekkojen tuntemusta. Jos lähimaastossa asustaa tai rata sattuu matkan varrelle niin suosittelen kyllä lämpimästi kenelle tahansa. Kyllä täällä varmasti tulee käytyä.

  Huhhuh, haasteita riitti näin juuri aloittaneelle ja voisin kuvitella,että kokeneemmillekkin. Väyliä on näköjään 13, totesin. Varmasti tulee mentyä uudestaan, kiersin vain kerran joten reissu jäi lähinnä tutustumisen asteelle. Korkeuseroja runsaasti väylillä 3-12 joten jos on liikuntarajoitteita niin liikkuminen saattaa olla työlästä. Hyvät jalkineet pitävällä pohjalla ja ehkä pitkät housut pitkän heinikon takia paikka paikoin, punkit nääs. Maisemat todella upeat ja ikivanha kivimuurikin kiertää väylien mukana osan matkaa, kauniita pelto ja maalaismaisemia. Nice 🙂

  Kävinköhän saman radan kuin muut arvostelijat? Muutama ihan ok väylä, mutta siihen se valitettavasti jää. Paljon pöpelikköä mihin hukata kiekkoja, siirtymät tylsät edestakaisin kävelyä jopa väylää pitkin?? (11). Osa teepaikoista kelvottoman lyhyitä, esim. 5. Ettei ihan kokonaan miinukselle menisi niin väylät 2, 9 ja 13 olivat hyviä ja Prodigyn korit myös positiivinen yllätys.

  Joo hyvä rata kokonaisuudessaan. Muutamien väylien mittoja voisin ehkä kyseenalaistaa. Lisäksi vähän voisi raivata muutamia väyliä esim 9 ja 11. Lisäksi radalla on väylä, mitä ei ilmeisesti olla merkattu(11 ja 12 välissä) (vielä?) Muuten rata on hyvin suunniteltu ja kivoja korkeuseroja. Vähän suosii oikeakätisiä ja jotkut väylät on vasenkätiselle vaikea heittää.

  Perus metsä/peltorata. Vaatii tekniikkaa onnistumiseen ja jonkin verran pituutta. Hieman tylsähköt väylät, mutta muutama helmi myös seassa. Kaksi työn alla olevaa väylää myös kokeiltu ja vaikuttivat toimivilta. Itse en lähtisi kovin helpolla toistamiseen tänne, mutta todennäköisesti paranee ajan kanssa ja maasto muotoutuu kiekonheittoon paremmaksi. Todella vetinen peltosiirtymä, ei selvitty kuivin jaloin…

  Kiitos palauteesta.Pitää muistaa että rata on ”valmistunut” alku kesästä ja raivauksia ja parannuksia tulossa ajan mittaan.Rata nykyään 15 väyläinen.uusi väylä vanhan 11 jälkeen ja viimeinen rata jaettu kahteen väylään.Eiköhän tästä muokaudu hyvä rata ajan kanssa:) Tervetuloa Pernajaan ja hyviä heittoja!

  Haasteita riitti ja taisi tulla vain yksi PAR väylä. Korkeuseroja on saatu aikaiseksi, kun samaa harjua mennään kahteen suuntaan. Kun ruoho kasvaa, niin hukkakiekkoja varmaan tapahtuu ja tiuhaan. Väylä 7 ja 200 metriä – saa olla aika mestari, joka tuon oikeasti heittää neljällä koriin. Kolme kappaletta 65 m heittoja ja sitten vitosen putti. Suosittelen kokeilemaan!

Vastaa