"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pernå discgolf

Radan kuvaus

Loviisan Pernån rata on nykyään jo 18-väyläinen teknisesti haastava rata.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Pernajantie 184
  07930 Loviisa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Pernå-Kamraterna R.F

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Pernå discgolf

Ratakartta

Väylä 1: Pernå #1

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 2: Pernå #2

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 3: Pernå #3

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 4: Pernå #4

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 5: Pernå #5

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 6: Pernå #6

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 7: Pernå #7

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 8: Pernå #8

Pituus 200 metriä. Par 4

Väylä 9: Pernå #9

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 10: Pernå #10

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 11: Pernå #11

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 12: Pernå #12

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 13: Pernå #13

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 14: Pernå #14

Pituus 185 metriä. Par 4

Väylällä myös toinen tiipaikka, lähempänä koria. Tällöin mitta 80 m ja par 3.

Väylä 15: Pernå #15

Pituus 115 metriä. Par 4

Väylä 16: Pernå #16

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 17: Pernå #17

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 18: Pernå #18

Pituus 65 metriä. Par 3

17 arvostelua radalle “Pernå discgolf

  Hyvä rata. Heittoalustat ovat pienehköt, mutta hyväkuntoiset. Siirtymäreitit ovat paikoin mutkikkaat- jopa edestakaiset – vaikkakin väylät löytyivät hyvin sivuston ratakartan avulla.

  Ulkoilualueen hiljaiset kulku-urat muutamien väylien osana, erityisesti heitoissa varottava mahdollisia muita ulkoilijoita väylillä 1, 2, 6 ja 8.

  Vaan rata suorastaan hehkuu etenkin takaysillä, esimerkiksi väylillä 12, 15, 16 ja 18!

  Mielestäni tämä ei ole (ainakaan minulle) neppirata vaikka olen kohta viisi vuotta frsbeegolffia harrastanut.
  Tosin oikein mukava rata, vaikka minulla menikin tulos aivan liikaa plussan puolelle. Käyn/käymme varmasti uudelleen.

  Rata sinällään ihan viihdyttävä joskin aika vaikea aloittelijalle. Väylille opasteet mielestäni hieman kaipaisi säätöä. Niiden taso vaihtelee mielestäni suurimmaksi osaksi tasolla paska – olematon. Ekalla kerran jäi 13 ja 14 välistä koska kulku on 15 tiin kautta ja opasteet hieman heikot.

  Ihan mukava rata. Monet metsä osuudet melko suoria ja haastavia, vähän kun menee pois radalta/ polulta niin mäki ja ryteikkö rankaisee. Puisto osuudet ovat oikein hienoja. OB merkintää on laitettu kattavasti eikä tästä jäänyt epäselvyyksiä. Tii paikat ovat hyvin varusteltuja. Se mitä rata vaatii on enemmän pelaamista ja ehkä pientä kasvillisuuden karsimista sivuilta muutamalta väylältä.

  Haasteita riitti ja taisi tulla vain yksi PAR väylä. Korkeuseroja on saatu aikaiseksi, kun samaa harjua mennään kahteen suuntaan. Kun ruoho kasvaa, niin hukkakiekkoja varmaan tapahtuu ja tiuhaan. Väylä 7 ja 200 metriä – saa olla aika mestari, joka tuon oikeasti heittää neljällä koriin. Kolme kappaletta 65 m heittoja ja sitten vitosen putti. Suosittelen kokeilemaan!

  Kiitos palauteesta.Pitää muistaa että rata on ”valmistunut” alku kesästä ja raivauksia ja parannuksia tulossa ajan mittaan.Rata nykyään 15 väyläinen.uusi väylä vanhan 11 jälkeen ja viimeinen rata jaettu kahteen väylään.Eiköhän tästä muokaudu hyvä rata ajan kanssa:) Tervetuloa Pernajaan ja hyviä heittoja!

  Perus metsä/peltorata. Vaatii tekniikkaa onnistumiseen ja jonkin verran pituutta. Hieman tylsähköt väylät, mutta muutama helmi myös seassa. Kaksi työn alla olevaa väylää myös kokeiltu ja vaikuttivat toimivilta. Itse en lähtisi kovin helpolla toistamiseen tänne, mutta todennäköisesti paranee ajan kanssa ja maasto muotoutuu kiekonheittoon paremmaksi. Todella vetinen peltosiirtymä, ei selvitty kuivin jaloin…

  Joo hyvä rata kokonaisuudessaan. Muutamien väylien mittoja voisin ehkä kyseenalaistaa. Lisäksi vähän voisi raivata muutamia väyliä esim 9 ja 11. Lisäksi radalla on väylä, mitä ei ilmeisesti olla merkattu(11 ja 12 välissä) (vielä?) Muuten rata on hyvin suunniteltu ja kivoja korkeuseroja. Vähän suosii oikeakätisiä ja jotkut väylät on vasenkätiselle vaikea heittää.

  Kävinköhän saman radan kuin muut arvostelijat? Muutama ihan ok väylä, mutta siihen se valitettavasti jää. Paljon pöpelikköä mihin hukata kiekkoja, siirtymät tylsät edestakaisin kävelyä jopa väylää pitkin?? (11). Osa teepaikoista kelvottoman lyhyitä, esim. 5. Ettei ihan kokonaan miinukselle menisi niin väylät 2, 9 ja 13 olivat hyviä ja Prodigyn korit myös positiivinen yllätys.

  Huhhuh, haasteita riitti näin juuri aloittaneelle ja voisin kuvitella,että kokeneemmillekkin. Väyliä on näköjään 13, totesin. Varmasti tulee mentyä uudestaan, kiersin vain kerran joten reissu jäi lähinnä tutustumisen asteelle. Korkeuseroja runsaasti väylillä 3-12 joten jos on liikuntarajoitteita niin liikkuminen saattaa olla työlästä. Hyvät jalkineet pitävällä pohjalla ja ehkä pitkät housut pitkän heinikon takia paikka paikoin, punkit nääs. Maisemat todella upeat ja ikivanha kivimuurikin kiertää väylien mukana osan matkaa, kauniita pelto ja maalaismaisemia. Nice 🙂

  Oikein hieno rata saatu kasaan ja miljöökin miellyttää silmää, vielä kun väylältä toiselle olisi ensikertalaisille opasteet (tulossa?).

  Mietittyjä, vaikeita väyliä, ei oikeastaan yhtään ihan fillerineppiä ja koko heittorepertuaari pääsi kyllä käyttöön; pitkälle ei pötki jos kädestä lähtee vain lujaa lentävä hysse, birdiejahtiin tarvitsee jonkin verran tatsia ja omien kiekkojen tuntemusta. Jos lähimaastossa asustaa tai rata sattuu matkan varrelle niin suosittelen kyllä lämpimästi kenelle tahansa. Kyllä täällä varmasti tulee käytyä.

  Tykkäsin! Tiipaikat löytyivät jo, ilmeisesti kaikki vielä päällystetään aikanaan? Kun väyläkartat ja opasteet vielä saadaan paikalleen, niin C2 luokitus ei enää pidä paikkaansa. Mukavan haastavia väyliä, selvästi ajatuksella tehty. Ehdottomasti käymisen arvoinen rata!

Vastaa