"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

WHD Gård DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Rata on osittain siistityssä metsässä ja puistomaisemoidulla alueella. Saapuessasi WHD Gårdiin, soitathan numeroon 040 656 5981. Ratamaksun on 10€/päivä ja sen voi suorittaa useampaan paikkaan. Etenkin talvikaudella työntekijät liikkuvat sen verran, että heidät tavoittaa nopeiten puhelimitse opastamaan radan alkuun.

Lue lisää

Lisätietoja WHD Gårdista löydät heidän verkkosivuiltaan: woikoskifeeling.fi

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Nurmaankyläntie 90
  52960 Mäntyharju


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  WHD Gård

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Ratamaksu 5€. Harjoituskori(t), Vessa(t), Kahvio, Ravintola.

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Kärkipyörä Mäntyharju
  Liiketie 3 52700 Mäntyharhu 015-464240

Väyläkuvaukset

WHD Gård DiscGolfPark

Väylä 1

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 186 metriä. Par 4

Väylä 3

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 125 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 114 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 213 metriä. Par 4

Väylä 10

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 201 metriä. Par 4

Väylä 12

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 13

Pituus 180 metriä. Par 4

Väylä 14

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 16

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 17

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 18

Pituus 106 metriä. Par 3

6 arvostelua radalle “WHD Gård DiscGolfPark

  Aloitetaan…karttalinkki toi oikeaan risteykseen, kääntyminen WHD Gårdenin alueelle ja risteyksestä suoraan 200 metriä vastaanoton eteen parkkiin. Ratamaksu 5 euroa ja mielestäni oli rata oli maksun arvoinen.

  Alue ja rata oli kauttaaltaan erittäin hyvin hoidettua. Alun ja lopun puistomaiset osuudet erittäin hienoja. Viisi väylä ovat enemmän ns. metsäväyliä. Huomioikaa ratakartassa muutokset – kartan väylää 7 ei ole enää. Alkuun on tehty uusi väylä #6, kuutonen muutettu seiskaksi ja kartassa olevan vanhan seiskan voi skipata ja siirtyä suoraan väylälle 8.

  Siirtymät ovat lyhyitä, paitsi 7 → 8 ja 17 → 18 ovat vähän pidemmät. Väylät ovat erittäin haasteellisia ja mielestäni hienosti suunniteltuja. Rataa voi helposti käyttää sellaisenaan kisaratana. Rysty- ja kämmenheittoja sai käyttää monipuolisesti.

  Radasta jäi positiiviset fiilikset, ehdottamasti käymisen ja heittämisen arvoinen rata. Tällaisista radoista maksaakin sen 5 euroa – toivottavasti vain radasta pidetään huolta. 🙂

  Hienoja ja monipuolisia väyliä, joilla saa paikoin aukoa kättä ihan tosissaan 🙂 Siirtymille toivoisi parempia opasteita, parissa kohdassa kulkee helposti harhaan. Metsäväyliä saisi vielä vähän siistiä, paikoin on vähän risukkoa. Kuitenkin näkee että radan eteen on tehty paljon hyvää työtä, kyllä tuosta jo 5e maksaa mielellään!

  Hieno rata upeassa miljöössä. Radasta löytyy monenlaista väylää aina avonaisista ob tikuin merkatuista väylistä yli 200 metrisiin metsäväyliin. Voisin kuvitella, että tulee toimimaan myös hyvänä paikkana järjestää isompiakin kisoja. Alueelta löytyy myös ravintola, jossa palvelu oli ensiluokkaista. Jos pitää keksiä jotain parannettavaa, niin muutama next tee kyltti voisi olla paikallaan 🙂 ehdottomasti suositeltava paikka.

  Paljon hyviä väyliä erityisesti keskitason pelaajille! Lisää ob tikkuja kaipaisi! Hyviä pieniä muutoksia olikin jo radalle merkattu *peukku* joiden lisäksi pientä siistintää muutaman väylien maastoista kaipaisi. Kokonaisuutena kuitenkin hieno rata kokonaisuus.

  Hieno miljöö sekä komioita ja hyviä väyliä. Muutamia oudohkoja siirtymiä väylää myöten. Takapään väylistä osa vielä raivaamatta, tai niin ainakin luulen, koska selkeitä väyliä ei ollut havaittavissa. Samoin ob-tikkuja vielä puuttui alkupään väyliltä..

Vastaa