"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vuorelan frisbeegolfkenttä

Radan kuvaus

Vuorelan koulun rannassa sijaitseva upeilla järvimaisemilla höystetty kenttä. Rata on ilmainen kaikille käyttäjille. Radan ylläpidosta vastaa Vuorelan Veikot. Tervetuloa! Järvi on kaikilla väylillä OB-aluetta.

Lue lisää

Väyläopasteet

Rataa voi pelata 18-väyläisenä, kun yhdistää sen Kunnonpaikka DiscGolfParkin kanssa. Kunnonpaikan seiskakorilta on kävelytietä pitkin matkaa Vuorelan kentän ykköselle matkaa n. 200 metriä.

18-väyläisen kentän ratakartta

18-väyläisen kentän väyläopasteet

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Rinnepolku
  70910 Siilinjärvi


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Janne Mönkkönen

 • Suunnittelija

  Vuorelan Veikot frisbeegolf

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, talvikunnossapito

Videoesittely

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Vuorelan frisbeegolfkenttä

Ratakartta

Väylä 1: Vuorela #1

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 2: Vuorela #2

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 3: Vuorela #3

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 4: Vuorela #4

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 5: Vuorela #5

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 6: Vuorela #6

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 7: Vuorela #7

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 8: Vuorela #8

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 9: Vuorela #9

Pituus 46 metriä. Par 3

10 arvostelua radalle “Vuorelan frisbeegolfkenttä

  Vuosien varrella ole käynyt täällä heittämässä muutaman kerran. Tähän on helppo pysähtyä vitostien varrelta. Nyt viimeisimpänä toukokuussa 2024 ja siitäpä tämän kirjoitan. Ainkin nyt heittopaikat ja opasteet olivat kunnossa. Minusta kuitenkin osa näistä väylistä pitäisi heittää eri järjestyksessä. Varsinkin 1, 8 ja 9 voisi varmaankin heittää peräjälkeen niin ei tarvitsisi ravata ympäriinsä. Myöskin parkkipaikalta on radalle yllättävän pitkä matka (noin 300m).

  Kun itse väyliin päästään niin senhän takia täällä käydään. Itse tykkään kovasti näistä lyhyistä, mutta teknisistä väylistä. Vesikammoiselle tämä ei tosissaan ole, tälläkin kertaa useampi keikko pääty veteen, mutta rannat on sen verran matalat että jokainen niistä kiekoista löytyi.

  Joka kerta olen tästä radasta nauttinut ja aijon palata tänne jatkossakin. 5/5

  Kunnonpaikan vieressä olevan radan läheisyydessä (200m. kori 7) oleva kiva puistorata. Puilla, korkeuseroilla, mandoilla ja ym. rataan saatu vaihtelua ja haastavuutta. Väyläopasteet huonossa kunnossa tai ei ollenkaan, kun kaikki mikä ei ole omaa revitään tai tuhotaan. Mutta suht’ helposti löydettävät korit.
  Jos käyt Kunnonpaikan radan, käy tämäkin….

  Todella mukava yllätys. Heittopaikat uusittu mutta väyläopasteet on vähän risat mutta se ei haittaa kun kori mäkyy tiiltä. Minun yksi lemppariradoista tai ainakin paras 9 väylänen rata minkä olen lyhyen heittelyaikani aikana käynyt. ?

  Rata pelattu tänään reippaasti yli vuoden tauon jälkeen. Heittopaikat entistä huonommat, samoin heittopaikkaopasteet entistä kärsineemmät. Lisäksi radan kaunein väylä nro 4 pilattu, kun puukujan toinen puolisko kaadettu kokonaisuudessaan, ei enää kaunis kuja kuten aiemmin. Liekö puut sitten olleet lahovikaisia vai mitä…

  Väylät edelleen mukavat pelata ja veden läheisyys kaunista, joten voi käydä jatkossakin pelaamassa. KunnonPaikan radan kanssa hyvä 18-väylän kokonaisuus kuitenkin. Sen verran muutoksia oli ratkaisevissa jutuissa, jotta arvosana valitettavasti alenee. Kaipaisi kipeästi rakenteiden kunnostusta!

  3/5

  9-väylänen paarkolmosia tarjoava mesta. Vaikka väylät on lyhyitä, niin niissä on ”silleen mukavasti” haastetta aloittelijalle ja harrastelijalle. Korkeuserojakin on saatu mukaan. 4 väylä on istutettuen puiden muodostama matalakattoinen putki suht avoimen eli tuulisen rannan tuntumassa. Se on mieleenpainuva. Vuorelan ykkösen/kolmosen teeltä pääsee lenkkipolun pohjaa pitkin (n. 300 metriä matkaa) Kunnonpaikan DGP:n seikan ja kasiväylien vierelle, joten kahden radan yhdistäminen 18-väyläseksi onnistuu hyvin.

  Rata pelattu 3.10.2018. Aloittelijan ajatuksia.

  Siilinjärvellä Vuorelan koulun läheisyydessä olevalla frisbeegolf-radalla tänään. Luokitus C1 ja 9-väylää.

  Aivan upean hieno rata! Väylät lyhyitä mikä näkyy luokituksessa, väyläopasteet väylältä toiselle puuttuivat, heittopaikat kaipaisivat kohennusta, mutta muutoin vain positiivista sanottavaa!

  Lyhyeen rataan oli saatu 3 ekalle väylälle jopa korkeuserojakin mistä iso plussa. Lyhyydestä huolimatta mukavan haasteellisia väyliä, kertoo hyvästä suunnittelusta! Väylä 4 ihan ehdoton helmi! Oisko salavaa nuo puut tai jotain, mutta huikean hieno kuja niistä tuli, ihan ykkössuosikki väylä mitä oon missään pelannu! Maisemat muutoinkin kauniit.

  Ilman muuta tänne uudestaan joskus tulevaisuudessa!

  4/5

  Karttalinkki vie oikeaa osoitteeseen ja opastaulu näkyi pitkälle. Lyhyitä, melkein neppailuväyliä 9 kappaletta, mutta rata on suunniteltu hyvin. Pelasin radan puttereilla ja midarikiekoilla. OB-rajat vedetty järkevästi ja vesi tuo mukavan haasteen heittämiseen. Siirtymät ovat lyhyitä ja rata on nopea kiertää läpi. Heittopaikat ovat kohtalaisen hyvät, mutta väyläopasteet kaipaavat uusimista. Kokonaisuutena mukava rata heittää läpi 3/5.

  Yllättävänkin haastava rata ja itsellä meni reilusti ylitse ihannetuloksen. Todella paljon vesihaastetta tarjolla ja itselläkin yksi draiveri jäi järveen. Hieman sekava rata ensikertailaisella monine OB-alueineen.

Vastaa