"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Virvik frisbeegolf

Radan kuvaus

Metsärata kauniissa maisemissa meren äärellä. Monipuolinen rata tarjoaa metsäväyliä, aukeita ja korkeuseroja.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Pallograniitintie
  06200 Porvoo


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Mikko Wikman / DGstore.fi

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Vessa(t)

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, talvikunnossapito

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Virvik frisbeegolf

Ratakartta

Väylä 1: Virvik #1

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 2: Virvik #2

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 3: Virvik #3

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 4: Virvik #4

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 5: Virvik #5

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 6: Virvik #6

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 7: Virvik #7

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 8: Virvik #8

Pituus 143 metriä. Par 4

Väylä 9: Virvik #9

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 10: Virvik #10

Pituus 107 metriä. Par 4

Väylä 11: Virvik #11

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 12: Virvik #12

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 13: Virvik #13

Pituus 158 metriä. Par 4

Väylä 14: Virvik #14

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 15: Virvik #15

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 16: Virvik #16

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 17: Virvik #17

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 18: Virvik #18

Pituus 91 metriä. Par 3

19 arvostelua radalle “Virvik frisbeegolf

  Vaihteleva ja sujuvasti kulkeva rata. Ihanaa metsää ja merimaisemia. Kivat korkeuserot, jotka eivät kuitenkaan rasittaneet liikaa. Rata tuntui hujahtavan hetkessä vaikka on väyliä on 18. Erinomaiset opasteet (next tee) ja paljon roskiksia. Uusi suosikkiratani.

  Mukavan vaihteleva ratakokonaisuus ja muutamalla väylällä oikein kivat maisemat lisänä. Ainoana puutteena väylien osalta on se, ettei pääse heittää pitempää draivia missään.

  Radalla ei ole tarvetta koskea leveärimmisiin kiekkoihin, millään väylällä ei ole merkittävää hyötyä heittääkö 100m ja yli. Mukaan kannattaa varata hiomapaperia kiekkojen pahimpien vekkien tasoitteluun, sillä kalliota löytyy melko runsaasti.

  Väyläsiirtymien opastukset olivat myös puutteelliset, niitä saisi olla hieman lisää.

  Todella hieno rata ja pienellä säädöllä hyvästä huippuradaksi. Nuolia seuraavalle väylälle sai välillä etsiä ja sokkona heitettäville väylille voisi hommata jonkinmoisen kilkuttimen, millä kertoa seuraaville väylän vapautumisesta.

  Väylät ja siirtymät osittain vaikeakulkuista. Hyvin harvalla väylällä edes näkee minne kiekko laskeutuu, koska yli puolet väylistä heitetään sokkona. Boxit, opasteet, roskikset jne priimaa. Kierrokselle mahtuu toki hienoja väyliä, mutta pääosin jäi aika laimea fiilis radan kokonaisuudesta.

  Mukavasti vaihtelevie väyliä kallioisessa metsämaastossa. Parilla väylällä vesiaihekin kummottamassa lähellä. Kallioisimmassa osassa väylät osittain turhat lähellä toisiaan, osa väylistä maaston muotojen takia sokkoja niin aina ei näe onko muita, eikä edes missä se kori on.

  Kokonaisuus kuitenkin selkeästi plussalla.

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan osoitteeseen ja opastaulu on hyvin esillä. Yläpuolen kommentit pitävät edelleen paikkansa, niihin ei ole isommin lisättävää. Tarjolla on siis pääosin ränniheittelyä metsässä. Hyvin suunniteltu kokonaisuus lyhyillä siirtymillä. Grillipaikka ja uimaranta iso plussa!

  Erityinen maininta ympäristön siisteydestä! Opasteet ovat siirtymillä kunnossa ja roska-astioita ja sijoiteltu radalle reilusti.

  Rata sopivan haastava mutta erittäin pitkä miinus tulee kun 80% kaikista väylistä heitetään sokkona korille. Aina pitää kivuta jonkin kallion päälle puoleen väliin väylää katsomaan että väylä on vapaa. Muutamilla väylillä myös linjat on tehty luonnottomiksi frisbeegolf kiskoille. Tiit ja opasteet oli erinomaiset, ei tarvinnut karttaa laisinkaan kun aina löytyi seuraava tii. Parkkipaikka myös sopivan iso.

  Mainio rata! Tiit suuret ja loistavassa kunnossa. Radan kiinnostavan vaihtelevasta rannikkomaastosta johtuen korit ymmärrettävästi ovat muutamilla kallioväylillä aluksi hieman jemmassa. Korit laadukkaat ja niiden keltainen väri erottuu hyvin. Väyläopasteita oli hyvin, hieman portaitakin ja polkuja oli havaittavissa.

  Metsäväyliä pääosa, niistä useimmilla on korkeuseroja kallioilla ja kivikoissa. Paikoitellen kulkeminen kivikkopoluilla kysyykin enemmän askeltarkkuutta. Merenrantanäkymillä varustettuja väyliä muutama ja spesiaalina ihan vieressä pitkähkö UIMARANTA! Avoimia peltoväyliä kolme, joissa myös lehtipuusaarekkeita vaanimassa laajimpia kaaria. Useat väylät ovat lyhyehköjä eli rata suorastaan tarjoilee birdiepaikkoja.

  Parkkipaikka oli suurehko, etenkin huomioiden radan aika lailla syrjäinen sijainti. Lähellä matkan varrella on viereisen golfkentän kahvilapalvelutkin.

  Noniin nyt on koreihin tullut next tee tarrat, jotka osoittavat seuraavan heittopaikan suuntaan ja muutamat next tee kyltit löytyvät myös. Kahdet portaat on tehty ja ainakin yhdet ovat vielä tekeillä. Hieno homma!

  Virvik on todella kapea metsärata, joten puuosumia on syytä odottaa ihan reilusti. Väylät eivät kuitenkaan ole mitenkään erityisen pitkiä, joten tänne uskaltaa aloittelijatkin lähteä pelaamaan.
  Aivan radan vieressä on myös uimaranta, joten kuumana kesäpäivänä voi hyvin käydä pulahtamassa kierroksen jälkeen.

  Paikkana todella upea. Grillipaikkaa, merta, maisemat ja komea maasto (kallio ja metsä).
  Radalla on todella hyvät tiipaikat ja plussaa vielä harjoista. Sit väylät voi miten sielu kärsii kun pitää vaan heittää kiekko rumaan reikään metsässä ja sit voit jännittää että onko korilla vai mörrin pepussa. Esteettisyys ja pelattavuus puolella väylistä ihan nollassa.
  Puolet väylistä hyviä jopa ihan mahtavia. En saanut sellaista vau kokemusta, että ajelisin tuonne mörriin uudestaan.

  Hyvä rata, joskin muutamalla väylällä haastava liikkua jos kiekko päätyy huonoon paikkaan. Rata itsessään mukava metsärata, jossa korkeuseroja ja paikoitellen tiheääkin kasvillisuutta. Tekniikalla pärjää todella pitkälle ja pari pidemmän heiton väylää löytyy myös. Loistavat tiit! Korit melko näkymättömissä tiiltä, vaikka hyvän värisiä ovatkin. Radan sijainti myös erittäin syrjäinen. 😉

  Todella haasteellinen rata tiukkojen väylien takia jotka rankaisee jos heittää edes hieman vinoon. Kiekkojen etsimisessä menee tovi jos vähänkin joutuu väylän ulkopuolelle. Tämän lisäksi maasto on todella vaikeakulkuista ja paikoin jopa väylää/polkua pitkin vaarallisen jyrkkää ja liukasta.

  Korit ei tosiaan näy heittopaikoilta lähes millään väylällä eli spottaajia kannattaa käyttää. Maasto on paikoittain hyvinkin haastavaa liikkua eikä kallioilla köllöttelevät käärmeet tee liikkumisesta yhtään helpompaa. Kyypakkaukset mukaan.

  Rata on selvästi vielä hieman kesken. Väyläopasteita ja parit portaat vielä tarvitaan.
  Rata on kallioisessa maastossa ja korkeuseroja on runsaasti. Osa väylistä on varustettu merinäköalalla ja tuuli saattaa lisätä haasteita. Vain muutamalla väylällä kori näkyy tiiltä, joten spottaajaa tarvitaan.
  Itse rata on hieno ja monipuolinen. Haasteita riittää ja pirkot on tiukassa. Tiipädit on riittävän isoja puisia laitureita tekonurmimatolla. Jokaisella väylällä on harja maton puhdistamista varten. Roskiksi on reilusti.
  Rata on menee helposti lempiratojeni joukkoon ja on ehdottomasti käymisen arvoinen. Hienoa saada Porvooseen vihdoinkin kunnon rata. Suosittelen lämpöisesti.

Vastaa