"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Teikarinmäen frisbeegolfpuisto

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Teikarinmäen frisbeegolfradan uusi parkkipaikka löytyy osoitteesta Pyöräsuontie 20. Parkkipaikan vieressä on harkkakori puttilämmittelyyn.

Layout uusittu syksyllä 2022 sekä keväällä 2023. 1-väylälle lyhyt kulku harkkakorilta ja viimeinen (12) väylä tuo mukavasti takaisin parkkipaikan läheisyyteen.

Lue lisää

Väylät kiertävät sora-alueella osittain metsässä, osittain reuna-alueilla, tarjoten tiukkoja ja haastaviakin väyliä, mutta myös rentoja alamäkeen heitettäviä väyliä.

Väyläkartat ja opasteiden piirrokset: Jukka Suuronen. Heittopaikat tehty puusta joista suurin osa soratäytteisiä ja joissa tekonurmipinnoite.

Valmistus: Juha Bagge

Radan tiedot

 • Osoite

  Pyöräsuontie 20
  07560 Pukkila


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2020

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Hiekkakuopparata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Juha Bagge

 • Suunnittelija

  Juha Bagge

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t) Ratakartta

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Teikarinmäen frisbeegolfpuisto

Ratakartta

Väylä 1: Teikarinmäki #1

Pituus 66 metriä. Par 3

Metsäväylä ylämäkeen, vasemmalla mando. Jos missaat mandon uusi heitto alustalta. Molemmin puolin OB:t 66m, +6m.

Väylä 2: Teikarinmäki #2

Pituus 63 metriä. Par 3

Tiukahko metsäväylä, aukeaa vähän lopussa. Korin vaseman puolen rinne on OB. 63m, -1m.

Väylä 3: Teikarinmäki #3

Pituus 76 metriä. Par 3

Mäen harjanteelta puiden välistä. Kulku korille alustan vasemmalta puolelta harjannetta pitkin! 76m, -2m.

Väylä 4: Teikarinmäki #4

Pituus 55 metriä. Par 3

Oikealle kääntyvä metsäväylä. Vasen rinne mutkassa on OB. 55m, +2m.

Väylä 5: Teikarinmäki #5

Pituus 81 metriä. Par 3

Vasemmalle metsäsaarekkeen taakse kaartuva väylä jossa kori loivalla rinteellä. 81m, +1m.

Väylä 6: Teikarinmäki #6

Pituus 103 metriä. Par 3

Alamäkeen heitettävä liidätysväylä, jossa kori korotetulla alustalla. 103m, -18m

Väylä 7: Teikarinmäki #7

Pituus 108 metriä. Par 4

Metsäosuudelle siirryttäessä vasemmassa reunassa on puussa mando. Metsäosuus viettää vasemmalle ja oja on OB. Korin takana siirryttäessä seuraavalle väylälle on puussa roikkuva soittokello jolla voi kertoa seuraavalle ryhmälle väylän olevan vapaa. 108m, -4,5m

Väylä 8: Teikarinmäki #8

Pituus 163 metriä. Par 4

Radan pisin väylä. Vasemmalla sorakasa sekä oikea reuna on OB. Jos kiekko on nojallaan sorakasaan, mutta kiekon reuna on maan tasalla niin kiekko on IN, jos koko kiekko sorakasassa niin OUT. 163m, +7m.

Väylä 9: Teikarinmäki #9

Pituus 67 metriä. Par 3

Vasemmalla kulkevaa lenkkipolun reunaa pitkin heitettävä väylä. Korin ja metsälinjan takana on jyrkkä rinne joka OB aluetta ja jota kannattaa varoa. 67m, +0m.

Väylä 10: Teikarinmäki #10

Pituus 72 metriä. Par 3

Suorahko kahden hiekkakasan välistä kulkeva ja metsän reunaan päätyvä väylä. 72m, -6m

Väylä 11: Teikarinmäki #11

Pituus 74 metriä. Par 3

Vasemmalle kaartuva puolittainen metsäväylä. Siirryttäessä seuraavalle väylälle huomioithan väylän 10 heittopaikan tilan koska heittoväylä risteää siirtymän polun kanssa. 74m, -1m

Väylä 12: Teikarinmäki #12

Pituus 79 metriä. Par 3

Alamäkeen heitettävä väylä jossa kori sijaitsee saarekkeella. Saarekkeen ulkopuolinen alue on OB joka pelataan hazard säännöllä. 79m -8,5m.

24 arvostelua radalle “Teikarinmäen frisbeegolfpuisto

  Hei, radan layout ja parkkipaikka muuttuneet. Kartat tulevat pian tännekin. Parkkipaikka Pyöräsuontien varressa. 1 väylä ylämäkeen 66m +8m nousua. 2 väylä 63m -2m laskua, 3. väylä 76m -2, 4 väylä 64m -3, 5 väylä 103 -20m. 6 väylä 108m -4m 7 väylä 163 +5m, 8 väylä vanha 7. väylä, 9 väylä vanha 8 väylä. Muut väylät par3 (6,7 par4)

  7. väylän saari poistettu, vasemmalla OB tikut samat kuin väylällä 6. tikut siis rajaavat väylät toisistaan. Oikealla OB kuten ennen. Saaresta siis luovuttu, eli kunhan pysyt väylällä ei tule rankkua.

  Uusia väyläkarttoja vielä odotellaan. Hyviä heittoja!

  Hei, Väylä 2. jouduttiin uusimaan kun vanha heittoalusta olikin osittain väärällä tontilla. Tuotu väliaikaisesti 1. korin oikealle puolelle. Olkaahan tarkkana kun heitätte väyliä 1. ja 2. etteivät kiekot osu toisiin pelaajiin! Myös ratakartta jouduttu siirtämään parkkipaikan reunasta radan puolelle, samaten harkkakori otettu väliaikaisesti pois käytöstä.

  Kiinnostava rata, mukavan paljon korkeuseroja ja kulkuopasteita hyvin.

  Ehdotan vesakkoa harvennettavaksi ainakin väyliltä 3 ja 7 sekä jo kaadettuja puita poistettaviksi väyliltä 4 ja 9.

  Erikoisuutena ja mahdollisesti myös vaativimpina ehkäpä tekniset serpentiinilinjaiset, kaksimutkaiset väylät 3 ja 9 sekä alkusuoran jälkeen oikealla mäen ylittäen jatkuva väylä 4.

  Ihan mukava pikkurata. Korit, tiit, kartat jne. ihan kunnossa. Väylät jopa haastavia, tarkkuutta vaaditaan ettei löydä itseään pahasti metsästä tai hiekkakuopan pohjalta.

  Ykkösväylä vähän antoi pahoja merkkejä, kun heitetään aivan pimeään jonkun kuntopolun tai huoltotien yli, muuten sinänsä ok ja haastava väylä. Liekö tuolla sitten kovin paljon liikkujia muita kuin frisbeegolffareita. Parilla muulla väylällä myös niin, että ei ole mahdollisuutta nähdä tiiltä liikkuuko siellä korin lähellä olevalla polulla joku.

  Moni väylä tosi ahdas. Mutta ehkä toisaalta tässä kohtaa hyvällä tavalla, kun ei ole kyseessä mitkään 150m+ liidätysväylät, vaan kyseessä on lyhyitä ja mutkikkaita väyliä. Kutosväylällä varmaan voisi yrittää panostaa johonkin pusikon karsimiseen, etsin omaa ”varaheittoani” siitä kymmenen metriä korista oikealle, ja ennen kuin löysin oman kiekkoni, löysin neljä muuta. 😀 Ja juu, löytöboksiin menivät.

  Kokonaisuus siis plussan puolella. Puitteet kunnossa, vaihtelevia ja tarkkuutta vaativia lyhyehköjä väyliä.

  Radalla talkoot 22.5.2021 klo 12-16 väylien 4. ja 5. alueelta raivaamme harvennushakkuun jäljiltä maastoon jääneitä puita ja risuja pois. Pelattavissa ovat ainakin väylät 1,2,3,6,7 ja 8 ehkä 9:kin. Saa tulla toki mukaan talkoilemaan!

  Hiekkakuopan ympäristöön sijoittuva rata yllätti positiivisesti. Väylien suunnittelussa on onnistuttu erinomaisesti. Korit ja tiit priimaa, samoin opasteet. Monipuolisia väyliä: alamäkeä, ylämäkeä, tarkkaa metsäpilliä yms. 270 radan kokemuksella menee helposti ysiväylästen ratojen huipulle. Viimeinen väylä oli hieman erikoinen, muttei sekään varsinaisesti huono ollut. Viimeiseltä korilta parkipaikelle kertyy melko paljon kävelyä. Saariväylä oli kiva, mutta saari oli aavistuksen epäselvä. Vahva suositus tälle radalle. Moni muu rata voisi ottaa tästä mallia. 4/5

  Puuston harvennus suoritettu loppuun. Ensi viikolla 3-7.5.2021 siivoavat tukit ja oksat pois. Ainakin 4. ja 5. väylillä kaadettuja puita myös radalla. Eivät estä heittämistä, voivat vaikeuttaa kylläkin.

  Ensimmäisen kolmen väylän jälkee nollatuloksella laji tuntuu äärimmäisen viehättävältä. Nelosväylälle saavuttuani heräsin todellisuuteen. Tulos luultavasti triplabogey ja paha mieli. Vitoselle ei saavuttu vaan matka suuntautui Alkoon.

  Asiallinen uusi rata. Hyvät teepadit, hyvät rataopasteet ja hyvät next tee merkinnät. Muutamille väylille saisi tehdä hieman muutoksia jotta niissä olisi mahdollisuus löytää sopivan malliset heitot korille (esim 4 ja 9). Kuitenkin ihan laadukas ja suositeltava ysi väyläinen joka tarjoaa kuitenkin haastetta riittävästi.

  Ilkivaltaa radalla!!! Väylältä 1. katkaistu käsin kaksi ranteen paksuista mäntyä ja lisäksi revitty vielä juurineen ylös yksi. Väyliltä 3 ja 5 kaadettu maan tasalle 2,5m kuuset. Jos taidot ei vielä riitä niin Pukkilan keskustassa on jalkapallokentän vieressä kolme koria ja siellä ei ole puita!

  Jos havaitsette ilkivaltaa radalla ilmoittakaa siitä minulle tai laittakaa tiedoksi vaikka löytölaatikkoon.

  T:Ratamestari.

  Hiekkakuopan ympäristöön suppealle alueelle on saatu mahdutettua ihan kiva tekninen rata. Metsäisiä, kapeita väyliä, mutta muutama hiekkakuopassa heitettävä väylä tuo mukavaa vaihtelua. Väyliltä ei kannata eksyä, tiheä puusto rankaisee usein. 3/5.

  Moi. Kävin testaamassa radan to 1.10. Glide jäi yhdelle väylälle ja nyt pe 2.10 se näkyy olevan löytökiekkolaatikossa. Kuinka saan sen takaisin. Tarvetta olisi jo huomenna kisoissa. Ylläpidon yhteystietoja ei löytynyt opastaululta eikä löytölaatikolta. Asun Pukkilassa ja kiekossani on puhelinnumeroni.

  Posiitiivinen yllätys! Ihan hyvin suunniteltu rata. Tiukkoja metsäpilliä, on avointa alamäki ja ylämäkiväylää. Tänne tullaan uudestaan. Pitkä siirtymä ysiväylältä parkkipaikalle 150 m. Oliskos siihen saanut vielä 10 väylän lisäättyä?

  Viimeiseltä väylältä siirtymä kohti parkkialuetta on toki hieman pidempi kuin kierroksen aikana väylien välillä, mutta matkan puolivälistä voi aloittaa uuden kierroksen. Valitettavasti kunnan omistamaa maa-aluetta ei ole käytettävissä juurikaan enempää mitä nyt on väylien käytossä. Mukava kuulla että rata on mieleinen.

Vastaa