"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Teikarinmäen frisbeegolfpuisto

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Teikarinmäen Frisbeegolfpuiston rata sijaitsee urheilukentän läheisyydessä käyttäen samaa parkkialuetta. Harjoituskori on urheilukentän reunalla, itse radan väylät sijaitsevat sorakuopan ympäristössä jonne parkkialueen reunalta on lyhyt polku. Väylät kiertävät sora-alueella osittain metsässä, osittain reuna-alueilla, tarjoten tiukkoja ja haastaviakin väyliä, mutta myös rentoja alamäkeen heitettäviä väyliä.

Lue lisää

Harjoituskorin ympäristöstä urheilukentältä voi heitellä myös pidempiä lähestymisharjoituksia. Väyläkartat ja opasteiden piirrokset: Jukka Suuronen. Heittopaikat tehty puusta joista suurin osa soratäytteisiä ja joissa tekonurmipinnoite. Valmistus: Juha Bagge

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Teikarinmäentie 8
  07560 Pukkila


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2020

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Hiekkakuopparata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Juha Bagge

 • Suunnittelija

  Juha Bagge

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t) Ratakartta

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Teikarinmäen frisbeegolfpuisto

Väylä 1: Teikarinmäki #1

Pituus 92 metriä. Par 3

Kuntopolun läheisyydessä alamäkeen heitettävä väylä, jossa haastetta tuo alkuosan tasainen osuus joka osittain peittää korin linjan. Korin edessä muutama vartiopuu. "May the Course Be With You"

Väylä 2: Teikarinmäki #2

Pituus 86 metriä. Par 3

Heitetään metsäaukosta korotetulle korille. "I Like Big Putts and I Can Not Lie"

Väylä 3: Teikarinmäki #3

Pituus 108 metriä. Par 4

Väylän alkuosa heitetään loivasti alaspäin teeltä osittain kummun takana peitossa olevaan metsäaukkoon. Aukon vasemmalla on mando ja DZ heittopaikka on merkattu aukon suulle oikeaan reunaan. Metsäosuus viettää vasemmalle. "Come At Me Bro"

Väylä 4: Teikarinmäki #4

Pituus 120 metriä. Par 4

Aloitus heitetään kapeaan loivasti nousevaan ja oikealle kaartuvaan metsäväylään jossa oikealla on mando. Väylä jatkuu kaarteen jälkeen suorana korille jossa matkalla pääsee ihmettelemään luonnon muokkaamia kivimuodostelmia väylällä. "The Tree Giveth and The Tree Taketh Away"

Väylä 5: Teikarinmäki #5

Pituus 63 metriä. Par 3

Tasaisessa metsämaastossa heitettävä kevyesti vasemmalle koko matkalla kaartuva väylä. Korin oikealla puolella jyrkähkö rinne jota tulisi välttää ja vasemmalla puolella OB raja. Seuraavalle teelle on merkattu polku opastein. "Stupid Tree"

Väylä 6: Teikarinmäki #6

Pituus 68 metriä. Par 3

Teeltä puiden välistä heitettävä väylä jossa kori sijaitsee sorakuopan ensimmäisellä tasanteella. Oikealla puolella tiheämpää kasvustoa jonne kiekko voi hukkua joten tarkkaavaisuutta minne se laskeutuu. "Eat, Sleep, Disc Golf... Repeat"

Väylä 7: Teikarinmäki #7

Pituus 64 metriä. Par 3

Loivasti nousevaan rinteeseen heitettävä vasemmalle kaartuva väylä. Korin ja metsälinjan takana on jyrkkä rinne joka OB aluetta ja jota tulisi välttää. "A Bad Day of Disc Golf Always Beats A Bad Day of Work"

Väylä 8: Teikarinmäki #8

Pituus 79 metriä. Par 3

Alamäkeen heitettävä väylä jossa kori sijaitsee saarekkeella. Saarekkeen ulkopuolinen alue on OB joka pelataan hazard säännöllä. Oikealla puolella on tiheää pusikkoa jota tulisi välttää. "What the F*** Richard"

Väylä 9: Teikarinmäki #9

Pituus 84 metriä. Par 3

Jyrkkä S-väylä niin mutkien kuin nousun osalta. Alkuosa oikealle kaartuvaa kohtuu tasaista ja heti perään vasemmalle taittuva jyrkästi nouseva väylä. Korille voi yrittää myös korkeampaa heittoa osittain metsän yli. "Disc Golf Because It's Cheaper Than a Therapy"

6 arvostelua radalle “Teikarinmäen frisbeegolfpuisto

  Moi. Kävin testaamassa radan to 1.10. Glide jäi yhdelle väylälle ja nyt pe 2.10 se näkyy olevan löytökiekkolaatikossa. Kuinka saan sen takaisin. Tarvetta olisi jo huomenna kisoissa. Ylläpidon yhteystietoja ei löytynyt opastaululta eikä löytölaatikolta. Asun Pukkilassa ja kiekossani on puhelinnumeroni.

  Posiitiivinen yllätys! Ihan hyvin suunniteltu rata. Tiukkoja metsäpilliä, on avointa alamäki ja ylämäkiväylää. Tänne tullaan uudestaan. Pitkä siirtymä ysiväylältä parkkipaikalle 150 m. Oliskos siihen saanut vielä 10 väylän lisäättyä?

  Viimeiseltä väylältä siirtymä kohti parkkialuetta on toki hieman pidempi kuin kierroksen aikana väylien välillä, mutta matkan puolivälistä voi aloittaa uuden kierroksen. Valitettavasti kunnan omistamaa maa-aluetta ei ole käytettävissä juurikaan enempää mitä nyt on väylien käytossä. Mukava kuulla että rata on mieleinen.

Vastaa