"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Sellupuiston frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Tampereen Lielahdessa sijaitseva 9-väyläinen frisbeegolfrata. Pysäköintialue sijaitsee Tehdaskartanonkadun loppupäässä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Tehdaskartanonkatu
  33400 Tampere


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2018

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Sellupuiston frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Sellupuisto #1

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 2: Sellupuisto #2

Pituus 134 metriä. Par 3

Väylä 3: Sellupuisto #3

Pituus 161 metriä. Par 4

Väylä 4: Sellupuisto #4

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 5: Sellupuisto #5

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 6: Sellupuisto #6

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 7: Sellupuisto #7

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 8: Sellupuisto #8

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 9: Sellupuisto #9

Pituus 186 metriä. Par 4

13 arvostelua radalle “Sellupuiston frisbeegolfrata

  Loivapiirteisen niittymäen harjoitusrata nuorehkolla lehtipuualueella. Väylät ovat kannustavasti paikoin hyvinkin avoimia.

  Heinikko oli ajettu hyvin, toki parissa kohti väylien ulkopuolella on korkeaa heinikkoa kaappaamassa mahdollisia harhakiekkoja.

  Minkäänlaisia rata- ja tiipaikkaopasteita ei ollut, vaan sivuston ratakartalla pärjäsi sujuvasti. Heittoalustat melko hyvässä kunnossa harjoituskäyttöön. Kakkosväylällä ja päätösväylällä pääsee käyttämään pisimpiäkin heittoja!

  Järkyttävä viidakko ja sinne hukattu kiekko. Väyläopasteetkin edelleen loistaa poissaolollaan.
  Ylläpito kuntoon tai purkakaa suosiolla rata ja siirtäkää toiseen paikkaan.
  Ei ole mitään järkeä perustaa rata vain perustamisen innosta ja jättää ylläpito huomioimatta.
  Ulkopaikkakuntalaisena suosittelen jättämään väliin.

  Oli ensin iloinen yllätys, ettei ollut kuin pari autoa parkkipaikalla. Hyvä, ei ruuhkaa. Mutta pian selvisi miksi. Palleihin asti heinää oli kakkosväylällä. Nimenomaan väylällä. Käännyttiin pois, sillä ei viitsitty ehdoin tahdoin kiekkoja hukata.

  Olisi kiva, jos joku vastuullinen hoitaisi pelipaikan kuntoon. Tampereella ei ole ratoja liiaksi, joten tämän radan ei kannattaisi antaa metsittyä sentään.

  Radalla järjestetään Pirkanmaan Winter Series -osakilpailu su 15.11. klo 9-16.
  Radalla on 90 kilpailijaa koko päivän, joten silloin radalle mahdu muuten pelaamaan.

  Kiitos kilpailun huomioimisesta!

  Käytä tuolloin alueen muita ratoja, kiitos.
  Esim. Epilä, Julkujärvi, Nokia, Vihioja, Sentteri…

  Mukava pikkurata avoimessa puistomaisemassa. Hienojakin väyliä saatu aikaiseksi muutaman tavallisemman lisäksi. Testikierros pelattu keväällä maaston jo kuivattua, lisäksi oli melko tyyntä eli ulkoiset tekijät olivat ok. Tuulisella tai märällä kelillä saattaa olla eri fiilikset: avoin ranta-alue kerää hyvin tuulet ja savinen maasto muuttuu mutakentäksi? Tällaisia kuitenkin lisää!

  Viime kesän kokemus oli, että joka sateen jälkeen etenkin kaksi ensimmäistä väylää olivat kuraisia. Odotuksieni vastaisesti rata oli kakkosväylän korin vasemmalla puolen ollutta lätäkköä lukuun ottamatta erittäin kuiva ja miellyttävä kävellä.

  Näsijärveltä tuulee koko alueelle kovaa, joten myrskyisempinä päivinä en tuonne menisi. Mutta muuten ihan mukava amatöörirata. Korkeusvaihteluita on, ja jämäkästi merkatut OB:t sekä luonnonesteet vaativat tarkasti sijoitettuja draiveja monin paikoin. Väyläopasteet puuttuu mistä pieni miinus, mutta koreissa on nuolet osoittamassa kohti seuraavaa tiitä. Ja siirtymät ovat hyvin lyhyitä lukuun ottamatta siirtymää kutosen ja seiskan väliä lukuun ottamatta, joten varsinaisia ongelmia ei ole. Kyllä tälle voi kolmosen antaa.

  Rata löytyi lopulta pienen hakemisen jälkeen. Ensimmäinen väylä löytyi nopeasti ja radan pystyi hyvin kiertämään korinuolten ja polkujen avulla ilman karttaa. Väylät kiertävät puistoalueen ympäri vastapäivään ja siirtymät ovat lyhyitä.

  Väylät ovat monipuolisia: on helppoa lyhyttä ja toisaalta pitkää liidätystä. Muutamassa kohtaa OB-linjat olivat hieman erikoisia, osin jopa turhaa kikkailua. Avoimella alueella pärjäsi hyvin heittämällä hyssepommeja lähes joka väylälle, sattui sopivasti vielä tyyni keli.

  Heittopaikat rakennettu murskeen päälle. Osa matoista on jo muhkuralla, joten heittopaikat vaativat ylläpitoa varmasti jossain kohtaa.

  Puistoalue on helppokulkuinen, radan pystyy pelaamaan rattaiden kanssa. Ei mikään järisyttävä ratakokemus, mutta kyllä radalla heittää kelpaa. 2½/5

  No joo ihan ok. En tiedä onko vielä keskenäräinen vai jääkö näin, mutta tällähetkellä väylät merkitty vain puutikulla ja keskellä hirveä kura alue. Ihan hyvä tästä tulee jos tulee keskelle nurmikko ja kunnon opasteet. Tuskin tää näin jää?

Vastaa