"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Rapilan puisto

Radan kuvaus

Joroisten koulukeskuksen yhteyteen sijoittuva 6-väyläinen puistorata.

Lue lisää

HUOM! Rapilan radan väylät 2-4 ovat toistaiseksi suljettuna vesitornin remontin johdosta. Remontin kesto ei ole tiedossa. (13.3.2022)

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Rapilankatu
  79600 Joroinen


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  6

 • Heittopaikat

  Kivituhka

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Janne Immonen & Tapio Virnes

 • Suunnittelija

  Jaakko Kuronen & Tapio Virnes

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Rapilan puisto

Ratakartta

Väylä 1: Rapilan puisto #1

Pituus 70 metriä. Par 3

Mandopuu ja OB-alue vasemmalla turvallisuustekijänä ja heittäjälle pelotteena. Oikeakätinen rystyheittäjä laittaa tässä matalan hyzerin kipon juureen. Nostokakkonen.

Väylä 2: Rapilan puisto #2

Pituus 56 metriä. Par 3

Eka uusista väylistä. Tähän käy frisbeegolfin "helpoin" heitto, eli suora heitto korille. Oikeakätiselle löytyy rystyhysselinja, kuten vasurille forelinja. Eläkä hajota sitä katulamppua. Nostokakkonen.

Väylä 3: Rapilan puisto #3

Pituus 41 metriä. Par 3

Uusista väylistä toinen. Helpohko väylä, jossa harvakseltaan puita häiritsemässä. Korille pääsee sekä oikealta, vasemmalta tai suoraan. Holariväylä (koria et muuten sitte sotke tussilla).

Väylä 4: Rapilan puisto #4

Pituus 44 metriä. Par 3

Uusista väylistä kolmas. Kapea pilliväylä puitten katveesta. OB- alue vaanii huolimatonta heittäjää korin takana kävelytiellä. Varmista ettei tiellä kävele ketään kun heität. Pakkopirkko.

Väylä 5: Rapilan puisto #5

Pituus 65 metriä. Par 3

OB- alue turvallisuustekijänä vasemmalla ja korin takana. Korille pääsee sekä oikealta että vasemmalta. Pakkopirkko.

Väylä 6: Rapilan puisto #6

Pituus 57 metriä. Par 3

Suora kuuskymppinen. OB -alue vasemmalla ja korin takana. Nostopörö.

7 arvostelua radalle “Rapilan puisto

  Joroisten kunnassa koulukeskuksen ja keskustan välittömässä läheisyydessä ”Rapilan puisto” niminen frisbeegolfrata. Radalla pituutta 6-väylää (333m) ja D2-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1300m.

  Tämä metsäinen puistorata oli täysin tasaista, joten kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Väyläpituudet hyvin lyhyet ja siirtymät olemattomat, joten hyvin nopea kiertää. Väylät eivät mitään pro-iloittelua tarjonneet, mutta runsas puusto piti kuitenkin huolen, että vaikeuskerrointakin löytyi. Heittolinjat selkeät ja väylät hyvin hoidettuja. Suosikkiväylä nro 3 vesitornin vieressä.

  Rakenteista infokartta hyvä. Korit kisatasoa, mutta erilaisia. Veikein oli vikan eli 6-väylän Prodigyn kori minkä halkaisija paljon normia pienempi. Heittopaikkaopasteet ok, ainoastaan kakkoselta oli kadonnut jonnekin. Tosin hieman kulahtaneita olivat jo… Heittopaikat kuvituhkaa ja pahasti montuilla. Next tee -kylttejä ei tiiviillä radalla ollut, tosin ykköseltä kakkoselle siirtymä olisi voinut olla opastettu. Puistosta löytyi taukopenkkejä.

  Rapilan puistossa pelaaminen vaatii tarkkaa spottausta, sillä, vaikka väylät kunnossa, niin kohtalaista saniaismonsteria/heinikkoa oli väylien sivussa käytännössä joka väylällä. Spottaaminen tärkeää myös puistossa liikkuvien ihmisten takia. Radan turvallisuus silti ok. Ainoastaan 2-väylällä, jos heitto karkaa vasemmalle, niin autot ja talon ikkunat vaarassa, joten ei kiskaista sitte liian kovaa!

  Rata oli pikkunätti 6-väylänen erittäin hyvällä paikalla asuinalueen keskellä Joroisten keskustassa. Kaikki palvelut vieressä, S-market aivan likellä. Rata vaatisi kuitenkin rakenteiden puolesta yllä mainittuja korjauksia, niin olisi vielä pykälää parempi. Ei huono, muttei erityisen hyväkään, sellaista kohtuullista keskitasoa tällä hetkellä. Voisi joskus sopivan tilaisuuden tullen pelata uudestaankin.

  3/5

  Rata bongattu ja ei lisättävää em. kommentteihin. Mukava pieni puistorata lyhyillä väylillä. Hyvä paikka treenata lähipeliä. Kaupatkin sopivan lähellä. Toimii hyvänä lämmittelyratana ennen Kotkatharjun hulluttelua. 3/5

  Lyhyt, mutta varsin mukava rata puistometsässä. Tiipaikat tosiaan sorapohjaiset ja epätasaiset, mutta eipä noilla väyläpituuksilla hirveästi tarvitse vauhtia ottaa. Rata sijaitsee varsin lähellä Kotkatharjun isompaa kokonaisuutta ja toimii hyvin alkuverryttelynä ennen sinne siirtymistä.

Vastaa