"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Rantakylän frisbeegolfpuisto

Radan kuvaus

Rantakylän pururatojen maastoon kesällä 2020 rakennettu metsärata joka soveltuu kaikentasoisille heittäjille.

Lue lisää

Ratakartta löytyy Rantakeitaan parkkipaikan perältä opastaulusta.
Ykkösväylä lähtee hiekkakentän päästä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Kunnanmäki 3
  50600 Mikkeli


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2020

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Timo Ruuska

 • Suunnittelija

  Timo Ruuska

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Rantakylän frisbeegolfpuisto

Ratakartta

Väylä 1: Rantakylä #1

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 2: Rantakylä #2

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 3: Rantakylä #3

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 4: Rantakylä #4

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 5: Rantakylä #5

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 6: Rantakylä #6

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 7: Rantakylä #7

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 8: Rantakylä #8

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 9: Rantakylä #9

Pituus 128 metriä. Par 4

2 arvostelua radalle “Rantakylän frisbeegolfpuisto

  Mikkelin kaupungissa Rantakylän kaupunginosassa Rantakylän frisbeegolfpuisto. Radalla pituutta 9-väylää, 637m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1900m. Pelattu 18.9.2021.

  Rantakylän metsärata sisälsi oikein mukavasti korkeuseroja, joten kohtalaisesta kuntoilusta kävi radan kiertäminen. Rata oli täynnä toinen toistaan hienompia väyliä, niin ylä kuin alamäkeäkin. Erityisesti viisi ensimmäistä väylää olivat huikeita ja neljä viimeistä sitten tavallisempaa perusväylää. Suosikkiväylä nro 5 mikä oli oikeasti upea timantti, oikein mahtava alamäkeen heitettävä metsäväylä. Eikä ykkönen ja kolmonen paljoa taakse jääneet. Heittolinjat koko ajan hyvin selkeät, vaikka tilaa joskus heitolle kohtalaisen vähän. Kiekot löytyvät maastosta erityisen helposti. Siirtymät lyhyet paitsi 3 –> 4 ja 9 –> parkkipaikka.

  Rakenteet radalla oiken mallikkaassa kunnossa. Löytyi hyvä infokartta, heittopaikat (pidempiä kuin monella pidempien väylien radalla), heittopaikkaopasteet (jotka uniikisti kiinni heittoalustassa), korit ja next tee -kyltit. Lisäksi roskis alussa ja runsaasti penkkejä, liekö oli ihan jokaisen heittopaikan yhteydessä! Vieressä nurmikenttä heittojen treenaamiseen. Rantakylän rata sijaitsee urheilualueella missä lisäksi mm. uimahalli. Rantakylän palvelut vieressä kauppoineen ja Mikkelin keskustaankin vain viitisen kilometriä.

  Kehitettävää? Niin… ei kovinkaan paljoa. Oikeastaan ainoa mitä jäi kaipaamaan, niin löytökiekkolaatikkoa ei ollut minkäänlaista. Kun viisi ekaa väylää oli huikeaa upeiden väylien tykitystä, niin kolmelle vikallekin toivoisi ehkä jotain pientä jujua, ratamestarin erikoisuutta, niin rata olisi entistä loisteliaampi kokonaisuus.

  Täytyy kyllä sanoa, jotta Rantakylän frisbeegolfpuisto oli ehdottomasti yksi parhaimmista 9-väyläisistä mitä olen tähän mennessä pelannut! Upeita ja monipuolisia väyliä useita, rakenteet kunnossa, palvelut lähellä. Kyllä se vain niin on, jotta tämä Rantakylän rata saa täydet viisi tähteä ja fgr:llä painan ”merkitse suosikkiradaksi” -painiketta.

  Milloin tahansa voisi todellakin pelata uudestaan!

  5/5

  Hieno rata fribagolffin opiskeluun ja leppoiseen heittelyyn. Teknisesti vaativia väyliä, tarkkuutta eikä niinkään monsterikättä vaativia. Tykkään. Palvelee naapurikoulua ja Mikkelin ajoittaista ruuhkaa radoilla. Ulkopaikkakuntalaiset, tulkaa vetämään Siekkilä, Kaihu ja tämä jälkkäriksi. Takaan, että tykkäätte!!!

Vastaa