"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pappilan frisbeegolfpuisto

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Myös Mäntyharju frisbeegolf "työnimellä" tunnettu mäkinen metsärata valmistui elokuussa 2016. Rataa päivitelty paljon vuonna 2020, uusittu mm. opasteet ja tehty uusia väyliä. Kaksi ensimmäistä väylää sijaitsevat puistomaisella alueella koulun vieressä, kolmannella siirrytään metsään. Facebookista rata löytyy nimellä Pappilan frisbeegolfpuisto. Facebookissa aikatauluja viikkokilpailuista ja yleistä tietoa mitä radalla tapahtuu.

Lue lisää

Rata sijaitsee keskellä kauneinta Mäntyharjua, vanhan Iso-Pappilan museoalueen, korsumuseon, kesäteatterin ja Kirkonkylän koulun vieressä. Mäntyharjun keskustaajamaan on matkaa noin kilometri ja toiseen suuntaan Suomen toiseksi suurimpaan puukirkkoon, sekä Taidekeskus Salmelaan, vajaa kilometri.

Rata on Mäntyharjun Virkistyksen frisbeegolfjaoston kotirata

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Iso-Pappilantie
  52700 Mäntyharju


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  21

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Eero Kantola, Marko Marttila

 • Suunnittelija

  Jarmo Savolainen, Niko Purtonen, Mikko Pulkkinen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

2021 layout 21-väylää

Väylä 1

Pituus 108 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 116 metriä. Par 4

Väylä 9

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 12

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 13

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 14

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 16

Pituus 102 metriä. Par 4

Väylä 17

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 18

Pituus 187 metriä. Par 5

Väylä 19

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 20

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 21

Pituus 72 metriä. Par 3

5 arvostelua radalle “Pappilan frisbeegolfpuisto

  Karttalinkki tuo suoraan oikeaan paikkaa ja opastaulu löytyy helposti. Kahdella ensimmäisellä väylällä pitää spotata heitto tarkasti, ettei kiekkoja tarvitsisi etsiä kovinkaan kauan ruohikosta (minä etsin). Kolme ensimmäistä väylää tosiaan vähän haastavampia ja loput väylät lyhyempiä ja helpompia heittää. Siirtymät ovat lyhyitä ja radan kiertää nopeasti läpi. Rata on vahvasti oikeakätiselle kämmenpainotteinen ja usemman väylän heittää samalla heitolla. Rataa sopii kokeneemmalle heittäjälle lähestymistreenamiseen ja aloittelijalle sopivan haastavana. Sen verran väylät ovat teknisiä, että puuosuma vaikeuttaa väylää varmasti. Tosin puita on karsittu sen verran, että selkeät heittolinjat koreille löytyvät.

  Toivottavasti radasta pidetään huolta ja väyliä jaksetaan raivata etenkin kasvukauden aikana. Juttelin paikallisen puuhamiehen (Jarmo?) kanssa radalla ja sain käsityksen, että rataa tullaa vielä kehittämään. Kokonaisuutena radasta jäi positiiviset fiilikset.

  Mukava rata. Paljon tosiaan kämmenellä heitettäviä väyliä, mutta pituudet sen verran lyhyitä, että ihan mukava oli kämmenheittoa niillä harjoitella. Siinä suhteessa parempi rata Rantapuiston rataan verrattuna, että ei mene kiekot järveen. Reikiä on myös enemmän. Muutama rata on sen verran puiden vallassa, että arpapelillä täytyy täysin laittaa kiekkoa korin suuntaan, kun ei ole väylää johon tähdätä. Tämä kokemus siis 18.6.2017.

  Ulkopaikkakuntalaisena tullut kerran käytyä ja on kyllä todella heikosti suunniteltu rata. Metsäväylät aivan liian samankaltaisia ja kämmenellä heitettäviä väyliä on ihan liikaa. Raivaustyötkin metsässä tuntuvat olevan vissiin aika pahasti vielä kesken. Suosittelen sen sijaan käyttämään kauniilla paikalla Rantapuistossa olevaa rataa, joka hyvässä kesäsäässä ja virvokkeiden kera hakee vertaistaan.

Vastaa