"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mikonpuisto DiscGolfPark

Radan kuvaus

Imatran Mikonpuistoon syksyllä 2012 valmistunut 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Lue lisää

Mikonpuiston 9-väyläinen rata tarjoaa monipuolisesti niin lyhyitä ja pitkiä, kuin ahtaita rännejä metsän siimeksessä ja avoimia siivutusväyliä pelloilla.

Syksyisin kosteiden säiden vallitessa Mikonpuiston rata menee ikävästi velliseksi, joten tähän kannattaa varustautua asian mukaisin jalkinein.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Koulukatu 71
  55100 Imatra


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2012

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Jari Kapanen & Mikko Raatikainen / IDG

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Mikonpuisto DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Mikonpuisto #1

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 2: Mikonpuisto #2

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 3: Mikonpuisto #3

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 4: Mikonpuisto #4

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 5: Mikonpuisto #5

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 6: Mikonpuisto #6

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 7: Mikonpuisto #7

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 8: Mikonpuisto #8

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 9: Mikonpuisto #9

Pituus 126 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Mikonpuisto DiscGolfPark

  Imatran kaupungissa Mikonpuisto DiscGolfPark. Radalla pituutta 9-väylää, 715m ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2440m. Pelattu 26.4.2024.

  Mikonpuiston metsä/peltorata sisälsi mukavasti korkeuserojakin, joten lyhyydestä huolimatta, niin ihan kivaa kuntoilua oli radan kiertäminen. Radan väylät olivat vaihtelevia, ylä/ala/tasamaata, ihan kaikkea löytyi sopivasti eikä väylät missään nimessä liian helppoja olleet. Heittolinjat oli helppo hahmottaa sekä kiekot löytyivät maastosta hyvin, vaikka olisivat hieman sivummallekin eksyneet. 6-väylä avoin, hieno ja loivaan alamäkeen heitettävä peltoväylä ja 9-väylä upea alamäkiliidätys. Siirtymät kohtuulliset, 4-5 ja 9-P hieman pidempiä.

  Rakenteet kohtuulliset. Ratakartta löytyi, mutta oli hieman oudossa paikkaa riippuen, että mistä suunnasta alueelle tulit. Olisi voinut olla selkeämmin 1-väylän tuntumassa. Heittopaikat ja korit nuolineen riittävän hyvässä kunnossa. Roskis löytyi myös. Viereisen koulun pihalla lapsille tekemistä. Draiverien ulkoiluttamiseen löytyi heittotilaa myös. Imatran keskustan palvelut aivan vieressä. Itse evästelin Konditoria Imatrankoskessa. Hyvä palvelu, maistuvat tuotteet ja viihtyisä sisustus, voin lämpimästi suositella muillekin!

  Puutteitakin valitettavasti oli. 1-väylältä puuttui kokonaan heittopaikkaopaste ja 4-väylälläkin oli tuhottu. Next tee -kylttejä ei oltu raaskittu valitettavasti laittaa yhtään kappaletta. Korinuolet periaatteessa ajavat asiansa, mutta… Esim. siirtymällä 4-5 korinuoli osoitti aivan väärään suuntaan minkä takia tuli käveltyä turhan pitkä ylimääräinen lenkki risteävien polkujen viidakossa, tarvitsisi tuo siirtymä ehdottomasti erillisen opasteen kuten muutkin siirtymät samalla. Ainakin 5-väylä heitettiin täysin sokkona.

  Mikonpuiston rata sisälsi vaihtelevia, hienoja väyliä, helppoja, muttei liian helppoja, joita oli erityisen mukava heittää. Erittäin lähellä suosikki-listalle pääsemistä, mutta turvallisuuden ja opastuksen puutteet häiritsivät nyt paljon. Pienestä nämä ovat välillä kiinni.

  3/5

  Rata kierretty 2 otteeseen 18.10.2021 ja itselle reittiopastukset olivat kyllä selkeät. Oikein mukava rata missä ei mitään ihmeellistä mutta kaikki olennainen kunnossa.
  Rankemman sateen jälkeen suosittelen ottamaan saappaat sekä pyyhkeen mukaan.

  Koulun vieressä kulkeva pääosin metsä-ysi. Mukana myös pari aukeampaa lennätysväylää. Väylät on ihan hyvin rakennettu, eikä ryteikköfiilistä pääse syntymään. Ysillä rinteen laelta alas ammuttaessa kannattaa tarkkailla, jos kiekko karkaa vasemmalle. Muovit löytää maastosta hyviä piilopaikkoja.

Vastaa