"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mikkelin kampuksen frisbeegolfpuisto

Radan kuvaus

Aloittelijaystävällinen 6-väyläinen puistorata. Draiverien käyttö on kiellettyä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Tarkk'ampujankuja 2
  50100 Mikkeli


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  6

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Joni Tilaeus

 • Suunnittelija

  Joni Tilaeus

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Mikkelin kampuksen frisbeegolfpuisto

Ratakartta

Väylä 1: Mikkelin kampus #1

Pituus 36 metriä. Par 3

Väylä 2: Mikkelin kampus #2

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 3: Mikkelin kampus #3

Pituus 34 metriä. Par 3

Väylä 4: Mikkelin kampus #4

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 5: Mikkelin kampus #5

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 6: Mikkelin kampus #6

Pituus 44 metriä. Par 3

8 arvostelua radalle “Mikkelin kampuksen frisbeegolfpuisto

  Cityrata kaupungin keskustan keskeisellä sijainnilla. Kiva pienoisrata!

  Helppokulkuisessa puistossa kannustavia lyhyitä väyliä ja sopivasti isojakin puita muotoilemassa heittolinjoja. Heittoalustat karussa kunnossa, jopa palasina… Rata sopii esimerkiksi lajiin tutustumiseen tai nuorimmille pelaajille.

  Mikkelin kaupungin keskustassa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Xamkin pihamaalla Mikkelin kampuksen frisbeegolfpuisto. Radalla pituutta 9-väylää, 283m ja D1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1760m (2 kierrosta). Pelattu 18.9.2021.

  Rata ei sisältänyt lainkaan korkeuseroja, joten hyvin kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Rata on mahdollista kiertää niin pyörätuolin kanssa kelaamalla kuin myös lastenvaunujen kanssa. Väylät olivat erittäin lyhyitä, mutta 1-väylää lukuunottamatta jokainen väylä oli rakennettu taitavasti niin, että aina oli jollain tavoin puusto tai muutoin maasto sillä tavoin edessä, ettei suora heitto korille ollut ihan itsestäänselvyys. Voisi sanoa melkein, että hämmästyttävän monipuolisesti sai erityyppisiä heittoja heittää noin lyhyeksi (väyläpituudet ja niiden määrä) radaksi. Rata sijaitsee kauniilla hyvin hoidetulla puistoaluella jossa siirtymät olemattomat ja kiekotkin löytyvät maastosta erittäin hyvin. Suosikkiväylä nro 3 mikä lyhyt vasemmalle kaartuva rystyväylä. Periaatteessa aika helppo sekin, mutta se pahuksen valtava puu siinä keskellä… Eikä kutonenkaan yhtään hullumpi väylä ollut.

  Rakenteista infokartta, heittopaikkaopasteet ja korit hyvässä kunnossa. Koreista havaintona, jotta ensimmäistä kertaa missään näin koreihin laitetut lukot estämään varkauksia. Löytyi alusta roskiskin. Suojaverkkoja suojaamassa p-paikan autoja ykköskoriin tehtäviltä harjoitusheitoilta sekä kolmosväylän vieressä olevaa asuintaloa. Löytyi mando, ob ja dz. Puihin oli laitettu suojapuita ja HUOM! Draivereilla pelaaminen kokonaan kielletty! Eli putterit ja midarit vain sallittuja! Mikkelin keskustan laajat palvelut kirjaimellisesti aivan vieressä.

  Erityisesti väylät 2 ja 6 turhan likellä toisiaan tiiviillä puistoalueella. 4-väylä hyvin epäsiisti, törkyä keskellä väylää. Heittopaikat tekonurmimattoa mikä tosin hyvin kulunutta ja olisi aika isossa uusimisen tarpeessa!

  Ihan viiden tähden radaksi tästä ei ole, mutta erinomainen minirata kuitenkin! Melkoista ratasuunnittelun taituruutta, että noin vähäinen väylämäärä pienillä metrimäärillä voikin sisältään noin hyviä ja oivaltavia väyliä! Pieniä puutteita siellä täällä, mutta isosti ne eivät pelikokemukseen kuitenkaan vaikuttaneet. Olisihan noita pelannut oikein mielellään vielä muutaman väylän lisääkin. Noh… hyvä noinkin. Voisi pelata ihan milloin tahansa uudestaankin!

  4/5

Vastaa