"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Liljendal frisbeegolf

Radan kuvaus

Liljendal frisbeegolf on monipuolinen metsärata, joka tarjoaa tarkkuutta vaativia tiukkoja väyliä, avoimempia kallion huipulla kulkevia väyliä sekä korkeuseroja.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Kirkkotie
  07880 Loviisa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2019

 • Korit

  Latitude64

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Liljendal IK

 • Suunnittelija

  Mikko Wikman / NBDG

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei pelattavissa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Liljendal frisbeegolf

Ratakartta

Väylä 1: Liljendal #1

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 2: Liljendal #2

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 3: Liljendal #3

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 4: Liljendal #4

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 5: Liljendal #5

Pituus 154 metriä. Par 4

Väylä 6: Liljendal #6

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 7: Liljendal #7

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 8: Liljendal #8

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 9: Liljendal #9

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 10: Liljendal #10

Pituus 137 metriä. Par 4

Väylä 11: Liljendal #11

Pituus 143 metriä. Par 4

Väylä 12: Liljendal #12

Pituus 140 metriä. Par 4

Väylä 13: Liljendal #13

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 14: Liljendal #14

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 15: Liljendal #15

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 16: Liljendal #16

Pituus 155 metriä. Par 4

Väylä 17: Liljendal #17

Pituus 99 metriä. Par 3

Väylä 18: Liljendal #18

Pituus 103 metriä. Par 3

12 arvostelua radalle “Liljendal frisbeegolf

  En bra skogbana som har ganska mycket höjdskillnader. Över hälften av hålen använder motionsslingor vilket kan orsaka säkerhetsrisker. Några hålen är på berget, där kan ses också vackert landskap. En del av bana har blockfält som kan påverka så att det är långsam att hitta discar. Fina Latitude korgar. Stora utkastplatser som har det bästa kvalitet.i Loviisa – Kotka område!

  Toivoin tältä enemmän mitä sain. Alussa turhia sokkoväyliä, kun suunnittelulla olisi voinut ne karsia. Myös par4 väylät eivät omaa makua miellyttäneet ja näissä avaus joka kerta lyhyt neppi ja sit korille lujemmalla heitolla. Lost disc on täällä tosi asia ja tarkkana saa olla, että näin ei käy, kiitos maaston kivikkoisuuden ja kasvillisuuden. Rata on kaikesta huolimatta helpohko eikä haasta kunnolla. Tulen silti toistekin.

  Rata hyvin ylläpidetty. Vanhempi pelimies saa heittää kunnolla. Pidin radasta. Tasaisen hyviä väyliä ja on niitä harvoja ratoja josta ei jäänyt yhtään väylää mieleen josta sanomista. Nuo sokkoväylät pistivät varovaiseksi, mutta jos on spotteri mukana niin homma toimii. Kävin Espoosta vartavasten tätäja Loviisan rataa testaamassa ja tulen toistekkin. Rata söi tosin kaksi kiekkoani mutta sillä oli nälkä.

  Boxit ja opasteet priimaa. Liian monta sokkoväylää ja tämän takia heittolinjoja oli vaikea erottaa ja hyvästäkin avauksesta jäi puolet näkemättä. Näkisin tämän radan pienellä viilauksella erittäin hyvänä A1 leiskana, mutta AA1 tuntui väkisin väännetyltä. Tuore rata ja potentiaalia paljon.

  Kantsu88 kuvasi rataa hyvin. Kalusto kunnossa, mutta osa väylistä jätti suunnittelun ja/tai karsimisen puolesta hieman toivomisen varaa. Muutamalla väylällä ei oikein auennut suunniteltu väylä, opasteeseen piirretty linja kun ei ollut sen anteliaampi kuin lukuisat muut välit. Par-4-väyläistä 11 & 12 jäi sellainen fiilis, että ne olisi kannattanut tehdä kunnollisiksi par-3-väyliksi, eikä vääntää väkisin pidemmiksi.

  Kokonaisuutena ei todellakaan meikäläisen rata. Rata num.124 (Suomessa) ja niin paljon sellaista mistä en vain henkilö.koht. Pidä.
  Muutama vaarallinen väylä jossa näkyvyys ???, liukkaat kalliot, aluskasvillisuutta monella väylällä niin runsaasti että kiekko meinaa hukkua keskellä väylää ja väylä.18 on vain ajatuspieru!
  Oma veikkaus on että tässä on menty kirjaimellisesti metsään siinä että on yritetty venyttää väylien keskipituutta jotta saisi AAA luokituksen?
  Paikalla toki potenttiaalia, ja ihan ok/kiva maasto metsäradaksi….
  Tulipa pelattua että saa merkittyä. Ei kyllä uudestaan vaikka lähiratoihin lukeutuukin.

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan osoitteeseen ja opastaulu on hyvin esillä. Tarjolla on haastava metsärata. Väylät ovat monipuolisia ja hyvin suunniteltuja. Väylillä on selkeät heittolinjat, mutta puuosumilta tuskin pääsee välttymään. Pidemmät par4-väylät olivat hyviä!

  Pääosin siirtymät ovat lyhyitä, mutta muutamalle pidemmälle siirtymälle kaipaisi enemmän opasteita. Maasto pääosin metsämaastoa, joten kärryillä/rattailla ei kannata radalle lähteä. Kokeneemmalle heittäjälle hyvä haaste ja sopii hyvin kisaradaksi pdga-kisoihin. 4/5.

Vastaa