"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lehmonkärki frisbeegolf

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Upeissa maisemissa Päijänteen rannalla sijaitseva Lehmonkärki frisbeegolf on valmistunut kesällä 2018. Lehmonkärjen majoitus- ja ravintolapalvelut yhdessä monipuolisen frisbeegolfradan kanssa tarjoavat loistavat puitteet heittelylle. Rata on maksullinen, mutta vuoden 2018 loppuun asti pääsee pelaamaan ilmaiseksi.

Lue lisää

Lisätietoja majoitus- ja ratapalveluista: www.lehmonkarki.fi

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Lehmonkärjentie
  17320 Asikkala


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2018

 • Korit

  Latitude64

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Lehmonkärki

 • Suunnittelija

  Kalevi Louhivuori

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Vessa(t), Kahvio, Ravintola

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Lehmonkärki frisbeegolf

Väylä 1: Lehmonkärki #1

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 2: Lehmonkärki #2

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 3: Lehmonkärki #3

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 4: Lehmonkärki #4

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 5: Lehmonkärki #5

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 6: Lehmonkärki #6

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 7: Lehmonkärki #7

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 8: Lehmonkärki #8

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 9: Lehmonkärki #9

Pituus 153 metriä. Par 4

Väylä 10: Lehmonkärki #10

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 11: Lehmonkärki #11

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 12: Lehmonkärki #12

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 13: Lehmonkärki #13

Pituus 102 metriä. Par 3

Väylällä myös vaihtoehtoinen korin paikka, joka on lähempänä tiitä. Väylän pituus tällöin 67m.

Väylä 14: Lehmonkärki #14

Pituus 133 metriä. Par 4

Väylä 15: Lehmonkärki #15

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 16: Lehmonkärki #16

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 17: Lehmonkärki #17

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 18: Lehmonkärki #18

Pituus 77 metriä. Par 3

4 arvostelua radalle “Lehmonkärki frisbeegolf

  Jos lähdetään positiivisista asioista: Aivan loistavat teet, ihan ok opasteet ja pari kivaa väylää… mutta, mutta…monta väylää heitetään ajoväylän poikki – osa sokkona, siirtymät ovat osin kamalat, jopa vaaralliset. Väylien ympäristö nielee kiekkoja runsaasti. Itse tosin hukkasin vain yhden, koska väylän 13 kori ei ollutkaan paikallaan, joten heitin pitkäksi ihan jumalattoman ryteikköön. Jotenkin harmi, että tuollaiset teet sekä korit (jotka ovat myös erinomaiset) menevät osin hukkaan, koska radan pelattavuus on heikkoa tasoa.

  Hei Jan-Johannes! Kiitos arvokkaasta palautteestasi. Otamme sen huomioon väylien parantamisessa. Rata on juuri avattu ja siellä on vielä paljon kehitettävää. Maastoon ollaan parhaillaan lisäämässä uusia siirtymisväyliä, koska nyt on vasta muotoutumassa se, mistä pelaajat luonnollisesti liikkuvat väylien välillä. Olemme rakentaneet paljon portaita, mutta tulemme kiinnittämään jatkossa entistä enemmän huomioita turvallisuuteen. Kuten muillakin radoilla, kehitystyö on jatkuvaa. On totta, että osa väyistä kulkee ajoväylän poikki, mutta ne ovat vähäliikenteisiä ja heitot tapahtuvat monesti kallioiden päältä, joilta on hyvä näkyvyys. Alueen maasto on haasteellinen ja tuo sitä kautta mielenkiintoa myös pelattavuuteen. Radan ei ole tarkoituskaan olla puistomainen. Väylän 13 kori oli paikoillaan, mutta siellä on vaihtoehtoisesti merkattu kaksi paikkaa korille. Lähempi oli käytössä ja se näkyy tiipaikalta. Kevääseen mennessä meillä on vaihtoehtoinenkin koripaikka valmisteltu. Pelattavuus tulee paranemaan huomattavasti ensi kauteen. Kuten itsekin huomasit, tiipaikkoihin, koreihin ja väyläopasteisiin on kiinnitetty erityistä huomioita. Viralliset radan avajaiset tullaan pitämään ensi keväänä/alkukesästä. Tervetuloa tutustumaan radan pelattavuuteen silloin uudestaan!
  ps. Meillä on aivan loistavat mahdollisuudet majoittua ja viettää vaikka koko viikonloppu pelaten niin meidän kuin alueen muillakin radoilla :).

  Potentiaalia on, vielä tosiaan tarvii kulutusta että peli kokemus optimi. Itse miettisin vielä ensi kevään/kesän avajaisten jälkeen että onko tamppaantunut tarpeeksi jotta voidaan muuttaa maksulliseksi. Maksullisella radalla kuitenkin aivan kaiken pitää olla tiptop. Korit ja tiit tosiaan viimeisen päälle. Väylän 6 oikealta puolelta olisi hyvä saada risukasa pois. Itse hukkasin sinne yhden kiekon. Yksi harjoituskori olisi myös mukava saada parkkipaikan kupeeseen jotta ei tarvitsisi lähteä kierrokselle ns. kylmällä putilla.

  Kiitos palautteesta ja hyvistä ideoista Jani! Meillä on olemassa oleva harjoituskori, jonka tulemme asentamaan ykköstiin lähelle. Rataa kehitetään edelleen ja kevääseen mennessä se on ihan uudella mallilla. Risukasa tullaan myös poistamaan. Laitamme viestin, mikäli tapaamme kadonneen kiekkosi. Toivottavasti siinä oli yhteystiedot :).

Vastaa