"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lapinjärvi DiscGolfPark

Radan kuvaus

Lapinjärvellä Korsmalmin kuntoradan maastossa kulkeva 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Parantolantie 76
  07800 Lapinjärvi


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2020

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Lapinjärvi DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Lapinjärvi DiscGolfPark #1

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 2: Lapinjärvi DiscGolfPark #2

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 3: Lapinjärvi DiscGolfPark #3

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 4: Lapinjärvi DiscGolfPark #4

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 5: Lapinjärvi DiscGolfPark #5

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 6: Lapinjärvi DiscGolfPark #6

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 7: Lapinjärvi DiscGolfPark #7

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 8: Lapinjärvi DiscGolfPark #8

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 9: Lapinjärvi DiscGolfPark #9

Pituus 74 metriä. Par 3

6 arvostelua radalle “Lapinjärvi DiscGolfPark

  Kiva kevytheittoinen harjoitusrata metsäväylillä. Pari väylää odottaisi vesakon raivausta ihan vaan lyhyehköltä matkalta. Maaston paikoin varvikoituneet louhikot voivat hidastaa kiekkojen löytymistä. Hienot heittoalustat (jotka pienehköt). Laadukkaat korit.

  Lähin rata mökiltä katsottuna ja olinkin innostunut, kun tälläinen ilmeistyi kartalle. Paikkana hyvä, ei turhaa trafiikkia sekä muita ulkoilijoita sopivan niukasti.

  Ykkösväylä lupailee hyvää ja väylämittojen perusteella luotu ennakkokuva osuu nappiin, tännehän on kiva tulla ulkoiluttamaan puttereita. Muutaman väylän jälkeen tuleekin ilmi sitten jo aiempien kommentoijien mainitsema ilmiö. eli korit on lyöty haastavaan maastoon, jota ei ole lainkaan siistitty. Harvemmin kiekkoja saa hävitettyä alle 80m väylillä, mutta täällä se on mahdollista, ellei jopa todennäköistä.

  Muutama väylä tästä kokonaisuudesta on oikein hyvä ja kuvittelisin, että sopivalla panostuksella tälläiseen metsäplänttiin saisi oikein mukavan pienen mestsäradan. Tälläisenään, harmi kyllä, en tule itse menemään tänne enää uudestaan. Muutaman kerran käynyt ja joka kerta jäänyt kivana kesäpäivänä hapan maku suuhun radan viimeistelemättömyydestä. Viime kesänä (2021) aivan järkyttävä määrä hyttysiä, tähän en tietysti oletakaan radan ylläpitäjän voivan vaikuttaa, mutta laskee pelifiilistä ja uudelleenvierailun todennnäköisyyttä rankasti.

  Tee itsellesi palvelu ja aja tästä vaikka Loviisaan tai Petäjäsuolle. Ratabongareille kai tämä silti on pakko käydä, mutta ottakaa spotteri ja hyttysmyrkkyä mukaan. 🙂

  Ok tarkkuusrata. Tiit, korit, väyläkartat ok. Väylät tällaisen pikkumetsäradan perustekemistä, eli ihan ok. Maasto on mitä on, pitää olla tarkkana mihin kiekko laskeutuu, kivenkoloja on. Sopivan helppoja mutta tarkkuudella haastavia väyliä, toki tämmöisillä radoilla se väylä on yleensä niin, että ”tossa puiden välissä on isompi rako, väylä on siinä”, mutta kuten sanoin, tällaiselle pikkuradalle ihan ok.

  Nelosväylä on vähän heikko, ylämäkeen vähän pidempi väylä, kuntopolun vieressä kori, eikä näe liikkuuko joku. Tälläkään kylän pururadalla ei varmaan paljon ihmisiä enää liiku, mutta silti. Vitosen ja kutosen korit pitäisi numeroida, ratakartasta toki näkee kumpaan heitetään, mutta harva sitä siinä kohtaa muistaa ekalla kerralla. Ysin väyläkarttaan olisi voinut piirtää ne isot kivet, niin tajuaisi, että kori niiden takana.

  Kokonaisuutena silti plussalle, kunhan seuraa kiekkonsa lennon loppuun asti, eikä odota mitään isokäsien liidättelyväyliä.

  Maasto ei oikein sovi frisbeegolfradalle, varsinkaan jos väyliä ei siistitä juuri lainkaan. Ryteikköä ja epäselviä väyliä. Pari ekaa väylää olivat ihan hyviä. Ei tarvitse toista kertaa pelata. Navigaattori ohjasi kääntymään kutostieltä oikealle (Liljendahlin suunnasta) parantolantielle, mutta tietä ei aikoihin ole ollut käytössä. Loppujen lopuksi kiertotien kautta löydettiin radalle. En voi suositella rataa muille kuin bongaajille pakollisen merkinnän takia.

  Haastava maasto kiekkojen etsinnän kannalta, rutkasti isoja kivenkoloja. Viimeinen kori löytyy tiistä katsoen vasemmasta reunasta ison kiven takaa, ei ihan ensimmäinen suunta mihin heittäisi tiille tullessa.. Vaatii aika paljon perkaamista.

Vastaa