"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kyrön frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Rata on tehty pururadan ympäristöön ja rata koostuu pääsääntöisesti metsäväylistä. Radalla on jonkin verran korkeuseroja, ja se soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Arkena koulupäivien aikana autoilla ei saa ajaa koulun pihalle.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Pappilanmäentie 24
  21800 Pöytyä


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2014, päivitetty 2023

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  VIljami Männikkö / Jussi Suvanto

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Kyrön frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Kyrö #1

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 2: Kyrö #2

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 3: Kyrö #3

Pituus 118 metriä. Par 4

Väylä 4: Kyrö #4

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 5: Kyrö #5

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 6: Kyrö #6

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 7: Kyrö #7

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 8: Kyrö #8

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 9: Kyrö #9

Pituus 92 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Kyrön frisbeegolfrata

  Pururataurilla pääosa väylistä… Maastossa mukavan vaihtelevasti korkeuseroja. Näyttävin väylä ehkäpä 9. metsästä alamäkeen niityn ja männikön reunaan.

  Sivuston ratakartta ei nyt ole ajantasainen. Aloitusväylä oli kääntynyt sijainnissaan noin 90 astetta, kuten Torkki alla viestissään informoi.

  Heittoalustat tasaiset ja vankat.(lyhempää mallia). Tiiopastetolppia ei ole.

  Kyrön koulun rataa on päivitetty tämän kevään ja alkukesän aikana. Uusittu heittopaikat ja asennettu DiscGolfPark -korit.
  Rata on 9-väyläinen. Väyläopasteet ja ratakartta vielä puuttuvat, mutta sekin asia on jo työn alla.

  Kierros alkaa 1-väylän uudelta heittopaikalta, joka on siirtynyt BMX-radan vauhdinottomäen viereen.

  Kannattaa käydä testaamassa.

  Jonkun pitäisi kyllä jo poistaa tämä rata näiltä sivuilta ettei kukaan enää erehdy menemään sinne. Muutama ruosteinen, hajoamispisteessä oleva kori metsässä ei tee frisbeegolfrataa. Tälle ei oikeastaan voi antaa edes yhtä tähteä koska rata ei ole pelattavissa. Toisen väylän jälkeen ei ollut enää mitään hajua mistä pitäisi heittää ja minne. Näytti siltä että yhden väylän keskelle olis laitettu huvimaja. Ei jatkoon.

  2/5 – pisteet ratakokonaisuudesta ja väylien ja siirtymien suunnittelusta. Rata muodostaa kaikkinensa järkevän 9-väyläisen radan. Heikkouksia ovat umpisurkeat tiimatot ja (halpa)korit. Muutamalla väylällä pystyisi heittämään pidemmällekin, jos heittopaikat olisivat kunnossa. Korit puolestaan sylkevät vähän kovemmatkin putit ulos. Toivottavasti rataa pystytään kehittämään jatkossa parempaan suuntaan.

  Heittopaikat ovat vaatimattoman kokoiset ja koreihin olisi kannattanut hiukan satsata, mutta muuten rata ei ole ollenkaan hassumpi. Ykkösväylän tiin edessä matalalla roikkuvat oksat, mando vasemmalla ja kumpareen päällä oleva kori ovat heti houkutteleva näky. Ilmeisesti kumpare on vieläpä jonkinlainen saariväylä päätellen maassa olevista OB-kepeistä. Osa väylistä on aika peruskamaa, mutta joukkoon mahtuu ihan kivojakin. Viimeinen on taas saariväylä ja sinänsä varsin mukava. Rata sopii sekä aloittelijoille, että jo jonkin aikaa pelanneille. Ihan kovimmat zapat eivät ehkä tästä kicksejä saa, mutta ei tarvitsekaan. Juuri tällaisia matalan kynnyksen ratoja tarvitaan houkuttelemaan uusia harrastajia lajin pariin.

  Korit Diskmanian siirrettävää mallia olevat. Korit eivät ole kiinteitä joten ns. Ilkivallan mahdollisuus. Heittopaikat mitättömän kokoiset. Rata muistuttaa enemmänkin kotipihalle rakennettua viritelmää.

Vastaa