"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kuortti DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

9-väyläinen aloittelijaystävällinen kumpuileva hiekkakuopparata.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kuortintie 806
  19410 Pertunmaa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Hiekkakuopparata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Kuortti DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Kuortti #1

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 2: Kuortti #2

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 3: Kuortti #3

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 4: Kuortti #4

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 5: Kuortti #5

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 6: Kuortti #6

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 7: Kuortti #7

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 8: Kuortti #8

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 9: Kuortti #9

Pituus 62 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Kuortti DiscGolfPark

  Pertunmaan kunnassa Kuortin ulkoilualueella Kuortti DiscGolfPark. Radalla pituutta 9-väylää, 664m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2060m. Pelattu 10.8.2021.

  Jonkin verran korkeuseroja sisältäneen Kuortin metsäradan pelaaminen kävi ihan mukavasta kuntoilusta. Väylät olivat vaihtelevia ja hienoja väyliä, joita oli oikein mukava heittää. Hiekkakuopan reunoja tultiin muutaman kerran selkeiden väylien muodossa ylös. Heittolinjat koko ajan hyvin selkeät. Hienoin väylä ehdottomasti heti ensimmäinen missä heittettiin monttuun alas vasemmalle kaartaen ja vielä hyvät portaat helpottamassa laskeutumista.

  Maasto sellaista, jotta kiekot löytyvät helposti. Rata oli selkeä ja hyvä kiertää, sillä siirtymät olivat lyhyet ( neloselta vitoselle pidempi ) eikä ratakarttaan tarvinnut turvautua. Kolmosväylän kruununa oli upeat kalliomaalaukset keskellä heittoväylää. Lopussa myös kaunis vesimaisema pelissä. Suomen toiseksi vanhin ABC-asema Kuortissa ihan kivenheiton matkan päässä evästelyä varten.

  Rakenteet oikein mainiossa kunnossa. Infokartta, maahan asennetut nurmimatot, heittopaikkaopasteet, putsausharjat ( ! ), korit nuolineen, kaksi treenikoria sekä 6-väylän lepopenkki laadukkaat. Next tee -kylttejä löytyi muutama, ehkä lisääkin olisi mahtunut. Vieressä treenihiekkakenttä pituusheittojen hiomiseen.

  Puutteita tästä radasta ei pahemmin löytänyt. Alussa olisi voinut olla roskis, tosin matkan varrella niitäkin taisi olla, en ihan tarkkaan muista. Oikeastaan ainoa jonkinasteinen puute oli se, että, kun kuitenkin kuljettiin metsässä/hiekkakuopalla, niin ekan väylän lisäksi ei rataan oltu saatu mahdutettua kunnollista alamäkiliidätystä, edes lyhyehköllä väyläpituudella varustettuna. Ylämäkeen mentiin kyllä hyvien väylien muodossa, mutta toiseenkin suuntaan olisi toivunut saavansa heittää. Puuttui ikäänkuin se kirsikka muutoin täydellisen kakun päältä.

  Hieno ja monipuolinen rata missä rakenteet hyvässä kunnossa. Korkein arvosana on helppo antaa Kuortin radalle, mutta ”suosikki”-painiketta en fgr:ssä paina. Tämä ihan vain siitä syystä, että se oikea liidätysväylä oli jätetty tekemättä ja se hitusen häiritsi. Kuitenkin, kaikesta huolimatta, yksi parhaista 9-väyläisistä mitä on itse pelannut ja voisi Kuortin radan pelata ihan milloin tahansa uudestaankin.

  5/5

  Ihan jees perus 9-väyläinen jossa jo hieman pelannut voi pelata paarin.
  Vieressä ilmeisen vähäkäytetty futiskenttä draivien lämmittelyyn ja reunamilta löytyy muutama treenikori puttailuun.
  Aikaisemmissa kommenteissa mollatut tiimatot ovat jossain kohtaa vaihtuneet isompiin joten sekin puoli nyt kunnossa.

  Arvosanaksi 3/5.

  Pertsa R

  Ihan viihtyisä 9-väyläinen metsä-/hiekkakuopparata.

  Kummalliset 8-kulmaiset tiit suoraan maata vasten, korit ja kartat ok, opasteita väylien välillä oli jonkun verran.

  Lyhyehköjä, pääosin lähes suoria väyliä. Muutama alamäkeen, muutama ylämäkeen ja muut suht tasaisia. Ei mitään mullistavaa. Seiskalla mahdollisuus heittää järveen, tuo vähän lisäjännitystä. Muuten väylät oikeastaan aika helppoja, kori vaan sitten laitettu lähes aina linjasta 5 metriä sivuun jonkun puun taakse, ettei liian helppoja nostoja tule.

  Jonkinsortin kuntopolkukin kulkee alueella, joskin näytti siltä ettei varmaan ihan hirveän kovassa käytössä ole, mutta tarkkuutta pitää olla muiden käyttäjien suhteen.

  Hyvä ysi väyläinen rata. Loistavaa alueen muotojen käyttöä niinkin pienellä alueella mihin rata on rakennettu. Hyvää vaihtelua niin ylä- ja alamäki sekä tasaisien väylien välillä.

  Huonona puolena aikaisempienkin arvostelijoiden mainitsemat pienet lähtöpaikat joka väylällä.

  Karttalinkki toi suoraan oikeaan paikkaan ja opastaulu on hyvin esillä. Tiimatot ovat vain pala mattoa, vauhdin ottaminen avauksessa hieman haastavaa. Muuten kokonaisuutena mukava 9-väyläinen. Heittovalikoimaa sai käyttää monipuolisesti ja korkeuserojakin löytyy. Siirtymät kohtuu lyhyitä ja radan kiertää nopeasti. Kannattaa käydä heittämässä läpi.

  Hyviä väyliä, jotka vaativat heittäjältä tarkkuutta mutta eivät ole kuitenkaan epäreilun tiukkoja. Löytyy monipuolisesti eri suuntiin kääntyilevää sekä ylä-ja alamäkeä 🙂 Väylältä 6 on helppo eksyä suoraan kasille ja tiipaikat ovat hieman köykäiset mutta muuten oikein positiivinen kokemus, kannattaa poiketa jos sattuu matkan varrelle!

Vastaa