"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Korvenkylä DiscGolfPark

Radan kuvaus

11-väyläinen aloittelijoille ja harrastelijoille sopiva lyhyiden väylien rata DiscGolfPark varustein.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Korventie 703
  46960 Kouvola


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  11

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Teemu Nissinen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Korvenkylä DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Korvenkylä DGP #1

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 2: Korvenkylä DGP #2

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 3: Korvenkylä DGP #3

Pituus 42 metriä. Par 3

Väylä 4: Korvenkylä DGP #4

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 5: Korvenkylä DGP #5

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 6: Korvenkylä DGP #6

Pituus 30 metriä. Par 3

Väylä 7: Korvenkylä DGP #7

Pituus 43 metriä. Par 3

Väylä 8: Korvenkylä DGP #8

Pituus 42 metriä. Par 3

Väylä 9: Korvenkylä DGP #9

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 10: Korvenkylä DGP #10

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 11: Korvenkylä DGP #11

Pituus 51 metriä. Par 3

2 arvostelua radalle “Korvenkylä DiscGolfPark

  Koululaisrata kiertää kesäteatterin mäkeä. Heittoalustamatot sinänsä tasaisia, vaan osa niistä oli kallellaan maastonkohtansa mukaan… Kasvustosta siistityt väylät ja huippukorit (matalalla).

  Radan kaksi viimeistä väylää jo pihapiirissä kulkien ehkeivät tarpeelisia. Aloitusväylä alamäkeen erityisen hieno ja myös väylä 5 pidempään alamäkeen oli erottuva! Mukava kevytheittoinen rata vaikkapa lämmittelyksi ennen muutamien kilometrien päässä olevaa Ankkapurhaa.

  Kouvolan kaupungissa Korvenkylä DiscGolfPark. Pituutta radalla 11-väylää, 534m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1280m. Pelattu 22.10.2021.

  Poitsun kanssa pelaamassa syysmyrskyn tuulessa ja tuiverruksessa, vettäkin niskaan tuli kuin saavista kaatamalla. Tämä pääosin metsässä kulkenut pikkurata sisälsi yllättävän mukavasti korkeuseroja, joten ihan mukavasta kuntoilusta kävi radan kiertäminen. Väylien keskiarvo 48,5m, joten lyhyestä neppiradasta siis kyse. Väylät olivat helppoja, sillä tällainen taapertaja sai pelattua kierroksen par-tulokseen. Väylissä oli selkeät heittolinjat. Oli ylämäkeä ja alamäkeä ja tasamaata. Hyvin kaunis ja monipuolinen kattaus pieneen kokoon pakattuna. Siirtymät lyhyet.

  Rakenteet erinomaisessa kunnossa, kuten ihan taannoin avatulta radalta voikin odottaa. Infokartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja opasteet tuttua dgp-laatua. Next tee -kylttejä ei ollut, mutta tiiviillä ja selkeällä radalla niitä ei kaivannut, korinuolet ajoivat asiansa oikein hyvin. Löytyi myös roskis 1-väylän heittopaikalta. Lähimmät palvelut, mm. kaupat Anjalassa 8km päässä. Radan alueella sijaitsee Korvenkylän kesäteatteri, joten mahdolliset näytösajat kannattaa kesäisin selvittää etukäteen, koska saattaa asettaa omat rajoituksensa pelaamiseen.

  Paljoa ei parannettavaa löytynyt, mutta… mutta… 9-väylän jälkeen oli suorastaan euforinen olo hienosta ja kauniista radasta. Sitten kaksi vikaa väylää hieman romuttivat tätä tunnetta. Radan loppu oli suunniteltu erilaiseksi ja kartan mukaan paljon toimivammaksi kuin mitä nyt jostain syystä oli toteutettu. Kartasta poiketen 10-väylä kaartuu ennen aitaa vasemmalle ja kori aidan vieressä, keskellä 11-väylän heittolinjaa. 11-väylä alkaakin sitten alueen nurkasta eikä kuten kartassa on piirretty. En tiedä… se, että laitetaan kaksi väylää risteämään, niin on aina huono ratkaisu, hyvin huono. Vaikkei tuolla nyt kovin isoa ruuhkaa tuskin koskaan ole, niin siltikin. Lisäksi väylät 5 ja 6 sijaitsivat aivan liian likellä toisiaan, kiekkojen harhautumisen riski vitoselta kutoselle erittäin iso!

  Korvenkylän rata oli upea kokonaisuus helppoja ja erityisen lyhyitä väyliä. Korkeuseroja oli paljon ja kauneusarvot miljöössä kohdillaan. Tykkäsin todella paljon pelata! Tälle radalle on helppo antaa täydet viisi tähteä, mutta suosikkiratojen listalle ei aivan yllä lopun kahden väylän huonon ratkaisun ja parin liian likellä olleen väylän takia. Pienistä puutteista huolimatta tämän todellisen hyvän mielen radan voisi pelata ihan milloin tahansa uudestaankin!

  5/5

Vastaa