"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Käyrälampi DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Käyrälammen uimarannan läheisyydessä sijaitseva 18-väyläinen metsärata.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Käyrälammentie 16
  45200 Kouvola


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Kouvolan Lentävät Lautaset Ry

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Intersport Kouvola
  Kauppalankatu 4 45100 KOUVOLA puh. 020-7691300

Väyläkuvaukset

Käyrälampi DiscGolfPark

Väylä 1: Käyrälampi #1

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 2: Käyrälampi #2

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 3: Käyrälampi #3

Pituus 215 metriä. Par 4

Väylä 4: Käyrälampi #4

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 5: Käyrälampi #5

Pituus 102 metriä. Par 3

Väylä 6: Käyrälampi #6

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 7: Käyrälampi #7

Pituus 192 metriä. Par 4

Väylä 8: Käyrälampi #8

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 9: Käyrälampi #9

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 10: Käyrälampi #10

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 11: Käyrälampi #11

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 12: Käyrälampi #12

Pituus 103 metriä. Par 3

Väylä 13: Käyrälampi #13

Pituus 147 metriä. Par 4

Väylä 14: Käyrälampi #14

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylä 15: Käyrälampi #15

Pituus 114 metriä. Par 3

Väylä 16: Käyrälampi #16

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 17: Käyrälampi #17

Pituus 158 metriä. Par 4

Väylä 18: Käyrälampi #18

Pituus 206 metriä. Par 4

12 arvostelua radalle “Käyrälampi DiscGolfPark

  Tämä oli hyvä ja vaativa rata. Nyt paikallinen yhdistys ”lentävät lautaset” on tuhonnu kaatamalla puita rajusti väyliltä ja vylien viereltä. Eli suomeksi, rata on kuin valtatie, siinä missä rata aikoinaan oli todella haastava ja ei antanut anteeksi yhtään sivuheittoa, nyt ei haittaa enää vaikka väylällä et pysy. Sen verran harvaa peltoaukeaa alkaa olemaan. Härskeintä on, kun näkee muilla käytännössä muut väylät ja pelaajat metässä. Hienoa duunia ylläpidolta. En sitten tiedä oliko radan suunittelijan lupaa tuollaiseen harvennukseen? Mutta nyhän ne viikkokisoissa pääsee loistamaan parin ja rajusti allekkin.

  Ei taida olla mitään tekemistä ”lentävien lautasten” kanssa noilla kaadoilla, kun eivät tuota aluetta omista. Lähinnä laittaisin ton sormen sojottamaan ihan vaan Kouvolan kaupunkia kohti…..maalaisjärki on hienoa, ajattelu ennenkuin purkaantuu myös auttaa. Se vanha 100 laskeminen vaikka.
  Hakkuuthan vaikuttaa nyt 17 väylään, muualla on puut edelleen paikallaan…

  Todella mukava rata heittää, vaikkakin hieman moottorisahaa väylille voisi näyttää… Jos erehtyy yhtään radalta sivuun, niin eikun bogia korttiin. Pistää pelaamaan varman päälle.
  Hyvät tiit ja opasteet, kannattaa käydä heittämässsä. Älkää vain suunnistako paikalle tuolla ”näytä rata kartalla, parkkipaikka toisella puolella tietä, joutuu kiertämään ylimääräisen lenkin Kuusankosken kauttaa, jos erehtyy, nimimerkillä kokemusta on…

  Haastava metsärata, jolla oikeakätisen heittäjän avain kovaan tulokseen on hallittu kämmenheitto tai rystyantsa. Tätä rataa hinkkaamalla oppii 100% varmuudella jomman kumman, tai vaihtoehtoisesti vasuri rystyhyssen.

  Puitteet kunnossa, kuten yllämainittu.

  Suhteellisen pitkä metsärata, joka saattaa yllättää varomattoman heittäjän, kuin talvi suomalaisen konsanaan.
  Myös allekirjoittaneen tavoitti puolessa välissä epätoivon katkera koura.

  Puuston reunoittamat kapeat väylät ovat yllättävän hankalia heitettäviä, joten alkajan on suotavaa valmistautua mahdollisiin frustraationpurkauksiin ensimmäisellä heittoreissulla. Tälle radalle lähtiessä kannattaa myös varata roimasti aikaa, sillä mm. kehnojen heittojen sattuessa kiekkojen etsimisiin voi pyörähtää tovi jos toinenkin, mutta ei siitä sen.

  Vaikka rata onkin saanut saman ”AA1” -luokituksen, kuin esimerkiksi Petäjäsuon rata Kotkassa, niin nämä radat ovat todella erilaisia ja vaikeita vertailtavia. Tämä rata todellakin laittaa osaamisen koetukselle.

  Nopeat ylistykset ja niuhotukset:

  + Osalla heittopaikoista on puusta väkerretyt heittopaikkasuojat mahdollisia vaaratilanteita varten.
  + Kaunis ympäröivä luonto.
  + Hyvin raivattu ja ylläpidetty.
  + Hyvät opasteet ja korilta löytää seuraavalle tii:lle alta aikayksikön.
  + Näkyvyys väylillä pääasiallisesti hyvä, jotta heitot ovat turvallisia.
  + Tykkimäen ja idyllisen uimarannan välitön läheisyys takaa koko perheelle kivaa sydämen täydeltä, kera Kustin ja Kertun.
  + Todella siistinä pidetty rata. Roskakorien saatavuus saa ilmeisesti paatuneimmankin roskaajan ajattelemaan tekoaan kahdesti.

  – Osalla väylistä kävelyreitit kulkevat korilta seuraavalle tii:lle suoraan keskeltä väylää, joten varokaatten, että ei tule kuhmuja kupoliin!
  – Metsäolosuhteista johtuen tiheät puukeskittymät saavat osakseen osumia. Myös ajoittaiset avausheittojen osumat ensimmäisiin puihin saattavat tehdä omatuntoon driverin mentävän aukon.
  – Osalla väylistä oli heittoaikana raivuun jäljiltä vanhoja risukasoja. Kannattaa siis varoa, ettei kallisarvoinen lätty läsähdä potentiaaliseen karhunpesään tai päädy Narniaan.
  – Loppujen lopuksi melko mielikuvitukseton kokonaisuus väylien vaihtelevuuden kannalta. Heitot ovat pääasiassa joko;
  a. Pitkä suora (~90m)
  b. Loiva/jyrkkä kaarto vasemmalle (>~100m)
  c. Loiva/jyrkkä kaarto oikealle (>~100m)
  d. ~200m epätoivoa

  Arvosanani radalle olkoon; Ihan kuhtalainen.

  Aikas hauska metsä rata, josta löytää haastetta enemmän kuin tarpeeksi. Opasteet oli kunnossa ja toimivat erinomaisesti. Kannattaa varata radalle reilusti aikaa (sitä todennäköisesti vierähtää kiekkojen etsimiseen metsiköstä). Maasto oli mukava ja hyvin hoidettu. Korkeusvaihtelut ja mangot olivat hyvä plussa. Hyvät lähtöalustat antoivat professionaalisen tunnun. 4/5. ??

  Ihan ok metsärata. Uuden uutukaiset tiit todella hyvät, opasteet toimivat ja yleisilme ok. Hieman tylsähköjä väyliä, mutta muutama haastavampikin löytyi. Muutamassa paikassa näkymä väylälle olematon, joten odottelu/varmistus suotavaa. Käytön myötä todennäköisesti paranee kun polut tallaantuvat ja maisema muokkaantuu. Potentiaalia jatkokehitykseen valtavasti. Nyt jo hyvä.

  Hieno metsärata.

  Hyvät, isot tiit (bonusta punaisesta väristä, löytyy helposti jos/kun opasteet katoaa ilkivallan myötä). Opasteet väylien välillä ja korien pohjassa. Hyvät korit. Hyvät kartat. Pätevän oloiset suojaseinämät niillä tii’illä jotka ovat ”vaaravyöhykkeellä” toisen väylän lopussa.

  Väylät selkeitä, hyvin tehtyjä metsään, mörriäkin löytyy väylän ulkopuolelta enemmän ja vähemmän. Ihan hyvin vaihtelua väylissä, molempiin suuntiin kääntyviä ja suoriakin, suoria toki aika paljon, mutta metsässä se suora on monesti vaikein heitettävä, täysin eri asia kuin jossain avoimessa puistossa. Pari pimeää väylää joissa pitää varmistaa, että edelliset ovat ehtineet alta pois, mutta pääosin aika hyvä näkyvyys. 14 väylän kori huonossa paikassa, 10 väylältä lipeää avaus helposti sinne puolelle, vähän sama juttu väylän 15 korin ja 16 avauksen kanssa. Parilla väylällä tullaan takaisin väylää pitkin korilta matkalla seuraavalle.

  Ei löydy mitään tajuntaa räjäyttävää väyläkeksintöä, mutta ei myöskään yhtään aivan typerää ja turhaa täyteväylää. Kokonaisuutena tasapainoinen ja hyvä rata.

  Vaativa metsärata tosiaan, totuus on karttakuvaa ihmeellisempi. Paljon hyvää, heittoalustat ja opasteet huippuluokkaa ja hieno alue. Uusi rata tarvitsee vielä aikaa ja puskien tallomista väylien laidoilta, mutta potentiaalia on. Muutamat huonot ja vaaralliset siirtymät (vastapalloon edellistä väylää tai toisen väylän korin takaa läheltä) sekä jonkin verran toistoa n. 100m suoria väyliä on turhan monta. Myös sokkoväyliä monta, vaatii spotterin tai hyvää ratatuntemusta.

  Hieno ja vaativa rata. Heittoalustat 10/10, opasteet riittävän selvät, väylät haasteellisia, koska puuosumat mahdollisia. Toisaalta väylät raivattu ja suunniteltu järkevästi niin, että heittolinjat ovat selkeitä. Mitään umpimetsäheittoja ei ole luvassa. Laadukas rata, joka kehittyy vielä lopulliseen muotoonsa, kunhan loput raivaukset ja viimeistelyt saadaan kuntoon. Kannattaa käydä heittämässä pois!

Vastaa