"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Iitti DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Par 55 metsärata, missä kuitenkin jo jonkin verran haastetta enemmänkin pelanneelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Hiihtäjäntie 12
  47400 Iitti


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Kari Vesala

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Iitti DiscGolfPark

Väylä 1: Iitti #1

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 2: Iitti #2

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 3: Iitti #3

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 4: Iitti #4

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 5: Iitti #5

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 6: Iitti #6

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 7: Iitti #7

Pituus 142 metriä. Par 4

Väylä 8: Iitti #8

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 9: Iitti #9

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 10: Iitti #10

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 11: Iitti #11

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 12: Iitti #12

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 13: Iitti #13

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 14: Iitti #14

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 15: Iitti #15

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 16: Iitti #16

Pituus 126 metriä. Par 3

Väylä 17: Iitti #17

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 18: Iitti #18

Pituus 85 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Iitti DiscGolfPark

  Ihan ok metsärata.

  DGP; tiit, korit, kartat hyvät. Opasteita väylien välillä en nähnyt, useammalla välillä olisivat ehdottomasti tarpeen.

  Väylät pääosin ihan fiksuja ja vaihtelevia. On eri pituuksia, eri suuntaan kääntyviä, kapeampia ja leveämpiä pillejä, ylä- ja alamäkeä, pari ihan aukeampaakin väylää, ja sitten vielä eri tyyppisissä metsissä. Kaikkea siis on. Alussa avoin avausväylä, kakkonen lyhyt tarkempi metsäväylä, sitten siirrytään mörrin keskelle tehtyihin väyliin. Nämä väylät ovat sinänsä todella selkeitä ja hyvin raivattuja, ongelmana on vain väylän ulkopuolinen alue, joka on TO-DEL-LA haastavaa pusikkoa. Kiekkojen kanssa saa olla tarkkana, ja kun kiekon löytää, heittoa ei välttämättä suoriteta helposti oikeastaan mihinkään suuntaan. Tätä herkkua on noin puolet radasta.

  12 väylällä sitten heitetään ylöspäin mäkeä, ja siitä siirrytään viiden väylän ajaksi ylemmälle tasanteelle, joka on profiililtaan täysin erilaista, avoimempaa kangasmetsää jossa näkyvyys on hyvä. Itse väylät eivät enää ole niin tarkkaan hakattuja aukkoja, mutta tilaa on sitten muuten ihan toisella tavalla. Viimeisellä väylällä sitten heitetään ylätasanteelta takaisin alas avoimelle kentälle, jolta kierrokselle lähdettiinkin.

  Muutamalla väylällä huomasi selvästi ristiriidan väyläkartan ja itse väylän välillä, esimerkiksi väylät 5 ja 7 eivät todellakaan ole viivasuoria. Kumpi sitten tuli ensin, muna vai kana, eli onko kaatohommat tehty jonkun oman maun mukaan eikä niinkään väyläkartan mukaan, vaiko kartat vain sinnepäin, mutta eroja siis on. Parilla väylällä myös pituus ja korin paikka hieman arvelutti, onko sitten kori laitettu omasta mielestä parempaan paikkaan karttojen tekemisen jälkeen. Ja kasiväylälle on ilmeisesti haastavuuden takia jätetty muutama puu aivan tiin eteen, joilla nyt ei oikein muuta funktiota ole kuin saada lisää satunnaisuutta peliin.

  Kokonaisuus on kyllä positiivisuuden puolella, mutta osa asioista voisi olla paremminkin, ja ahtaisiin pusikkopilleihin ei kai oikein muu auta kuin paremmat heitot.

  Erittäin mukava metsärata. Ei mikään maailman haastavin, mutta aina ei sellaisia jaksakaan pelata. Jos/kun rata saadaan siivottua kaadetuista rungoista ja oksista, niin tänne tulee mökkireissulla kyllä palauttua useamman kerran ihan ilomielin!

  Samoilla linjoilla edellisten kommentoijien kanssa. Varsin siisti metsärata mukavilla korkeuseroilla maustettuna. Väyläopasteita saisi olla siirtymisiä helpottamaan, ilman karttaan tutustumista normisuunnistaja hukassa jo alkumetreillä 🙂

  Tiit ovat erinomaisesti pohjustetut ja riittävän kokoiset, POISLUKIEN väylän 12 kumpareella oleva tosi lyhyt (tämän radan muihin verrattuna) tiiauspaikka. Tii voisi olla joko 8 metriä taaempana tai sitten pientä kirvesmiesaskartelua harrastamalla jatkopohjaa taaksepäin (EI eteenpäin). Roskakoreja on sijoiteltu sopivin välein riittävästi, kiitokset siitä!

  Alueella riehui lauantaina 12.8. Kiira-myrsky, jonka johdosta metsää kaatui runsaasti, myös tälle radalle. Radan parkkipaikan opasteissa ja ensimmäisellä tiillä on selkeät varoitukset koskien kaatuneita puita ja alueella liikkumista. Tänään 7.9. talanne oli kuitenkin jo hyvin hoidossa eli kaatuneet rungot ja oksat, risut oli jo korjattu pois eli mitään pelillisiä esteitä radalla ei ole ja siellä on turvallista liikkua. Jossain vaiheessa sitten kuntoradan valaistus tullaan korjaamaan, nyt ilmajohdot ovat poikki.

  Mukava kaksi- ja puolituntinen (2 x 18 väylää) aamutuimaan ennen sateen alkua.

  Melko perusmetsärata, jossa paikoitellen kapeampaa väylää ja haasteellisempaa maastoa. Muutamalla väylällä avoimempaa ja vapaampaa heittolinjan valintaa. Pari väylää jopa hiekkakuoppamaisempaa etenemistä. Kyllä tämä ihan hyvä rata on ja polkujen tallaannuttua paranee. Yksinäisellä heittäjällä voi mennä hetki kiekkojen hakemisessa väylien ulkopuolelta.

Vastaa