"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hovin frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Metsärata, mikä sijaitsee Anttolan hovin vastapäisessä mäntymetsässä. Rata tarjoaa puitteet hyvin monentasoisille pelaajille. Hotellin vastaanotosta voit vuokrata kiekkoja ja kantolaukkuja. Kts. lisätiedot.

Lue lisää

Rata kaikkien vapaasti pelattavissa omilla välineillä. Välineitä vuokrattavissa Anttolan Hovista.

Vuokrahinnasto:

 • Kiekkovuokra 3€
 • Laukkuvuokra 12 € (sis. vähintään 6 kiekkoa ja tuloskortin)

Lisätietoja frisbeegolfista Anttolan Hovin verkkosivuilla.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Hovintie 224
  52100 Mikkeli


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  5

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t), Kahvio, Ravintola, Hotelli. Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Hovin frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Anttolan Hovi #1

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 2: Anttolan Hovi #2

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 3: Anttolan Hovi #3

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 4: Anttolan Hovi #4

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 5: Anttolan Hovi #5

Pituus 57 metriä. Par 3

3 arvostelua radalle “Hovin frisbeegolfrata

  Mikkelin kaupungissa, Anttolan kaupunginosassa Hovin frisbeegolfrata. Radalla pituutta 5-väylää, 347m ja D1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 930m. Pelattu 21.11.2021.

  Anttolanhovin rata sisälsi pieneksi radaksi yllättävästi korkeuseroja niin ylä kuin alamäkienkin muodossa, muttei kuitenkaan ihan hikiliikunnan puolelle päässyt menemään radan lyhyen pituudenkin johdosta. Väylät kulkivat koko ajan metsässä ja välillä oli joku väylä, jotta oli hieman niin ja näin, jotta olisiko hyvä moottorisahan kanssa käydä hommissa, mutta onneksi kuitenkin suurimmalta osin heittolinjat olivat helposti hahmotettavissa. Väylät perusmetsäväyliä, ei mitään erikoisia kikkailuja, mutta puut olivat kyllä kovastikin pelissä mukana, vaikkei pituudet mitään huippuja olleetkaan. Suosikkiväylä ehdottomasti pikkunätti 53m alamäki väylällä nro 4. Siirtymät hyvin lyhyet. Rata erittäin nopea kiertää.

  Rakenteet vaihtelevassa kunnossa. Infokartta löytyi radan alusta. Heittopaikoista ykkösellä maapohja ja lopuilla betonilaattoja. Heittopaikkaopasteet hyvät jokaisella väylällä. Koreista ekalla vanha Seppo ja lopuilla sitten laadukkaat dgp-korit. Anttolanhovin hotelli/kylpylä vieressä. Ravintolan aukiolot hyvin rajoitetut, mutta hotellin vastaanotossa hyvä kahvio mistä saa erilaista suolaista ja makeaa syötävää sekä laadukasta pavuista jauhettavaa Löfbergin kahvia. Lähin kauppa Anttolassa n. 5km päässä. Mikkelin keskustaan 26km matkaa.

  Next tee -kylttejä ei radalla ollut, mutta hyvin tiiviillä radalla niitä ei kaivannut, karttaa ei tarvinnut kertaakaan vilkaista. 3-väylän heittopaikkaopaste ei vastannut lainkaan todellisuutta, eli kori heittopaikalta katsottuna vasemmalla, ei oikealla. 5-väylä viskattiin sokkona.

  Anttolanhovin päärakennuksesta katsottuna tien toisella puolella metsikössä kulkeva frisbeegolfrata on mukavan pieni, perusmetsärata vailla erityisiä hienouksia. Sopii hyvin pienen matkailukohteen vapaa-ajan lajivalikoimaan ja radan voikin kiertää useamman kerran, jos yksi kerta on liian vähän. Hyvillä aukioloilla palveva hotellin vastaanotto 50 m päässä radasta evästelyyn. Pieniä puutteita siellä ja täällä ja kovin lyhyt rata, sellainen ”ei huono, ei hyvä” -tyylillä. Voisi pelata uudestaankin, jos sattuisi hotellissa majoittumaan tai muutoin alueella liikkumaan. Pelkästään tämä radan takia ei kannata kaukaa tulla edes fribaturistien vaan yhdistää reissuun jokin muu Mikkelin useista radoista.

  3/5

  Ihan OK 5 väyläinen rata. Helpot par 3 väylät: avausheiton puuosumankin voi helposti pelastaa pariksi koska puusto on harvaa. Ei ole ”pakkobirkkuväyliä” vaan birdien saaminen vaatii aina erinomaisen avauksen tiiltä. Kantojen runsaasta määrästä päätellen raivaussavottaa on tehty. 3/5, kannattaa ottaa 3 kiekon bägi (fairway driver, ylivakaa approach ja putteri) mukaan jos majoittuu täällä.

  Rata bongattu, karttalinkki vie oikeaan osoitteeseen ja rata löytyy tien toiselta puolelta. Opastaulukin oli vielä paikallaan.

  Rata on vain laitettu metsään ja heittolinjojen kanssa oli vähän hakemista. Puuosumia on luvassa eikä rata ole helpoimmasta päästä. Väyliä on vain 5 kpl, alueelle saisi helposti mukavan 9-väyläisen radan. Nyt radasta jäi vähän vaisu maku ”kierroksen” jälkeen. Korjatavaa olisi heittopaikoissa ja väylien raivaamisessa.

  Positiiviset: rata on kangasmetsässä ja maasto on helppokulkuista. Rata sopii hyvin taukopaikan aktiviteetiksi.

  Nykymuodossaan korkeintaan 1/5 rata.

Vastaa