"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hotelli Nuuksio

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Hotelli Nuuksiota kiertävä puistorata. Yksityinen rata, mutta kaikkien pelattavissa. Hotellilla hyvät palvelut: ravintola, kahvila, sauna-/rantasauna, kiekkovuokraus, ym.

Lue lisää

Lisätietoja hotellin verkkosivuilta: http://www.hotellinuuksio.fi/

Radan tiedot

 • Osoite

  Naruportintie 68
  02860 Espoo


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Kahvila, ravintola, vessa(t), kiekkovuokraus, sauna.

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Hotelli Nuuksio

Ratakartta

Väylä 1: Nuuksio #1

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 2: Nuuksio #2

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 3: Nuuksio #3

Pituus 24 metriä. Par 2

Väylä 4: Nuuksio #4

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 5: Nuuksio #5

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 6: Nuuksio #6

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 7: Nuuksio #7

Pituus 43 metriä. Par 3

Väylä 8: Nuuksio #8

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 9: Nuuksio #9

Pituus 58 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Hotelli Nuuksio

  Puistorata nurmialustalla. Hyvin retromeiningillä niin korien, kuin 2 x 1 m pikkuriikkisten kuluneiden heittomattojenkin osalta. Kartan kanssa pärjää opastellen. Alun kolmen ekaa ihan perusväyliä ja se kolmonen on todellakin 21 m. Nelonen heitetään tiheään koivikkoon toivoen ei puuosumia. Väylät 5 ja 6 ovat vaarallisia hotellin läheisyyden vuoksi vasemmalla ja jos kaartaa liikaa oikealle, niin olet pahassa ojassa, jossa on tekemistä kiekon löytämisen kanssa. Väylä 9 on vaarallisuudessaan vertaansa vailla, sen voisi siirtää muualle.

  Mukavat retrokorit, ei kuitenkaan parasta laatua; kiekko saattaa lipsahtaa ketjujen välistä yllättävänkin helposti. Lyhyet tai lyhyehköt väylät satametristä kutosväylää lukuun ottamatta. Pirkkojen metsästäminen on realistista lähes kaikilla väylillä vähänkin enemmän harrastaneille. Heittopaikat löytyvät helposti, tiit pienet. Ympäristöön ja tarkoitukseen nähden ihan ok rata, toki pienellä viilauksella radan saisi tehtyä houkuttelevammaksi; esim.kakkonen ja kolmonen pidemmiksi, kuutoselle jokin este tai mando, ysin korin siirto pois talon viereiseltä parkkipaikalta.

  Ykkönen perus aloitusväylä. Kakkonen suora putteriväylä. Kolmonen houkuttelee yrittämään holaria. Nelonen on radan paras väylä kauniissa koivikossa, pirkko otettavissa jos osuu puiden välistä, tiin ja korin välillä ei mitään varsinaista väylää, pieni osuma runkoon voi helposti tuottaa bogeyn. Vitosen oikealla puolella vaarana hukata karannut kiekko karheikkoon. Kutonen pisin ja tylsin väylä, ihan kuin jalkapallokentällä heittäisi. Seiska lyhyt alaviistoon, takana lampi. Kasi kiva nosto kalliorinteeseen, korin vieressä katajapuska. Ysillä lähestyminen pienen kallion yli ja/tai talon vierestä, vaarana osua ikkunaan, kori tyhmästi parkkipaikalla.

  Ysillä yritin talon vierestä. Vähän lipsahti ja osuin ikkunan yläpuolelle, kiekko kimposi seinästä kylmäeteisen katolle. Onneksi otti uuden kimmokkeen alas seinän viereen. Tästä pitikin jättää 10-metrinen putti tekemättä, koska hotellin pakettiauto seisoi korin vieressä, siis täsmälleen tiin ja korin välissä. Piti heittää auton yli ja tyytyä nostamaan kiekko koriin parin merkiksi.

  Tänään käytiin pelaamassa. Ok puistokenttä jos vaan pysyy väylillä… Hotellin ja mökkien läheisyydessä menevät väylät rajoittavat heittojen pituuksia! Jos heittää väylältä ohi niin sivuissa on ikkunoita ja olkapäihin yltävää pusikkoa/nokkosia! 4 väylällä heitin pusikkoon ja sai kyllä etsiä tovin kiekkoa.. Onneksi oli pitkää vaatetta päällä ja hanskat mukana.. 5 väylän sivussa oli traktori parkissa! 6 väylän oikealle sivulle katosi edellä menevien kiekko. 9 väylän korin lähellä oli auto parkissa.. Kannattaa se tsekata ennen heittoa!

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan paikkaan. Auto parkkiin asfaltoidulle parkkipaikalle, mistä on reilun 100 metrin kävely ensimmäiselle heittopaikalle.

  Väylät ovat lyhyitä, puttereilla ja midareilla pärjää hyvin. Siirtymät väylien välillä on lyhyitä ja väylät kiertävät hotellialueen muodostaen siistin lenkin. Väylät eivät ole mitenkään erikoisia, suorilla heitoilla saa helposti hyvän tuloksen. Mielestäni väylillä 5 ja 6 on tilaa tarpeeksi – toki rakennuksia on syytä varoa. Viimeinen väylä oli vähän erikoinen, koripaikan voisi sijoittaa selkeämpään paikkaan.

  Rata on tarkoitettu hotellin asiakkaille ja on tasoltaan helppo, kuten pitääkin olla. Rataa sopii hyvin myös lähestymispelin harjoitteluun.

  Alue ja ympäristö on hienossa kunnossa. Tänne toivoisi 18-väyläistä rataa. 🙂

  Muutama semmoinen väylä, että ihan hirvitti heittää. Viitosella ja kuutosella ainakin hotellin ikkunat niin lähellä väylää, että foregripparin pelossa joutui avaamaan varmuuden vuoksi upsilla. Yhdeksiköllä autoa parkissa korin vieressä, ei mitään järkeä. Kakkosväylä muistaakseni 21 metriä… Mutta onpahan tämäkin bongattu, ja miinus kuutonen kortissa. Sopii tämä rata toki hotellivieraille viihdykkeeksi.

Vastaa