"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hornhattulan frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Pelattavissa talvella, ei talvikunnossapitoa

Hornhattulan lähiliikuntapaikan 10-väyläinen frisbeegolf-rata.

Radan tiedot

 • Osoite

  Fredrika Runeberginkatu 13
  06100 Porvoo


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  10

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Sami Poimala, Per Högström, Mikko Kaunisto

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, ei talvikunnossapitoa

Väyläkuvaukset

Hornhattulan frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Hornhattula #1

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 2: Hornhattula #2

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 3: Hornhattula #3

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 4: Hornhattula #4

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 5: Hornhattula #5

Pituus 116 metriä. Par 3

Väylä 6: Hornhattula #6

Pituus 141 metriä. Par 3

Väylä 7: Hornhattula #7

Pituus 40 metriä. Par 3

Väylä 8: Hornhattula #8

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 9: Hornhattula #9

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 10: Hornhattula #10

Pituus 79 metriä. Par 3

19 arvostelua radalle “Hornhattulan frisbeegolfrata

  Nopeasti kierrettävä puistorata nurmipohjalla. Sateisten päivien jälkeen ojissa läpinäkymätöntä vettä ja niiden kanssa saa olla tarkkana. Helposti Par tulos 30 saavutettavissa. Väylälle 7 oli maahan spreijattuna noin 10 m kokoinen lähestymisympyrä, sitä tahkosin useampaan kertaan. Väylällä 10 on Mando merkitty koivuun + Dropzone spreijaus nurmessa eli nämä poikkeamat netin ja opastetaulun informaatioihin havaittu.

  Käytännössä tasainen, niukkapuinen ja sujuvakiertoinen puistorata vaikkapa uudemmille heittäjille. Monet väylienvierusojat vaikuttanevat kosteammalla säällä peliin enemmän (?)… Radan sijainti Porvoon alueella keskeinen ja kätevä.

  Oikeasti ihan mukava rata jonka mielellään heittää muutaman kerran putkeen. Selkeät ja lyhyet siirtymät, hitaampien porukoiden ohitus onnistuu helposti. Tiit hyvät. Rata kiertää hyvin puiston muun harrastetoiminnan eli väylällä ei muista käyttäjiä ole. Kiekon hukkuminen täälä ei ole mikään suuri riski paitsi väylällä 3 käteen jäänyt heitto ja väylällä 5 oleva kapea oja. Pari väylää ehkä hieman liian suoraviivaisia mutta useassa on jokin pienimuotoinen oikes idea. Kaupunki ylläpitää ja ajelee nurmikot sillon tällöin ja käsittääkseni harrastajat kepittäneet OB:t. Sopii aloittelijasta enemmän heittäneeseen. Suosittelen!

  Ainakin näin kuivaan aikaan mukavan helppo rata. Siirtymät järkevät ja väylätkin hyvin suunniteltuja. Muutamalla kiekolla pärjää radalla hyvin ja rata onkin erittäin aloittelijaystävällinen. Parkkipaikka hyvässä paikassa. Toista on se sitten syksyllä, kun ojat täyttyvät vedestä.

  Ihan kiva rata tämmöiselle aloittelijalle. Rata oli ihan hyvässä kunnossa näin kesällä (tosin apilameressä tuli aika paljon kahlattua), voi olla että lukuisat ojat täyttyvät vedellä keväisin. Kymppiväylän puita tuli sääli.

  Varsin ynseä rata, ainakin näin keväästä ihan hirveetä liejua jokikinen väylä. Jospa kuivalla vähän miellyttävämpi kokemus. Vähän useampi ässä voisi olla hihassa, vaikka puistoneppi onkin.

  Ulkopaikkakuntalaiselle en voisi käsi sydämellä suositella, ja nyt täällä asuessa harmittaa.

  Ihan ok puistorata, nyt joulun aikaan oli aika kosteaa ja pellot melkoista liejua, mutta varmaan kuivalla jopa ihan miellyttävä maasto. Kivasti saatu pari pidempää väylääkin mukaan, saa heittää ihan kunnolla. Muutamalla väylällä hyvin ideaa, muutama on sitten vähän täyteväylä, mutta kokonaisuutena ihan mukiinmenevä rata.

  Mutaa siellä tosiaan on aivan älyttömästi, olisiko kohtuutonta pyytää muutamaa lavallista kuorikariketta/haketta otollisimpiin paikkoihin? Korien ympärille 5m säteellä (ainakin pahimmat) ja selkeimmille kulkureiteille myös jonkinlaisiksi poluiksi. Lähden vaikka levitystalkoisiin jos tarvitaan.
  Sillat ovat hyviä, kiitos niistä.

  Tähän aikaan vuodesta todellinen mutakasa koko rata. Tuntui kuin olisi ollut isomummon pelloilla heittelemässä kiekkoa.
  1-2 väylät ihan idearikkaat, helpot tosin. 3-4 perusavaraa ilman vaikeutta. 5-6 parlukemat mitkä ne nyt on ja väylät on jotenkin esteettisestikkin epäharmoniassa. 7 40m ??. 8 ok väylä ja hieman haastetta. 9 ihan ookoo. 10 missä se väylä on?

  Ihan ok rata. Helppo ja nopea. Väyläpituudet ovat näköjään vähän sinnepäin. Jokaisessa radassa on muutaman metrin heitto suuntaan tai toiseen. Ja kaikki ovat tosiaan par kolmosia, siitä huolimatta että radan pituudet vaihtelevat 40:stä jopa yli 140 metriin. Itse olin tekemässä aloitteen tämän radan rakentamiseksi noin 4 sitten!

  Paikan päällä ratakartta näyttää kaikki par kolmosiksi, ollaan pidetty nämä alkuperäiset par luvut kaveriporukalla ja keksitty omat OB:t(lähinnä ojat ja tiet) ja 6 väylälle mandoksi (ohitettavaksi vasemmalta) se iso puska siinä korin lähellä vasemmalla. (+tietty ykkösväylällä puu mandona oikealta kierrettävä…). Saisikohan seiskan korin korotettua jolla siitä saisi hieman kiinnostavamman 😀
  (Radallahan puisto-osasto oli kaatanut kaikki puut väylälle yhdeksän asti ennenkuin kukaan ehti hätiin 😉 Siksi siis väylän kymmenen puusto…

  Nyt on täällä poistettu pensaita ja puita ja samaa siltaa joutuu käyttämään väylillä 4:s korilta 5:s teelle ja 5:s väylälle sekä 6:s väylältä kutosen korille ellei sitten ole hyvä hyppimään ojan yli. Minä en ainakaan ole.

Vastaa