"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

DiscGolf Sähköpari Partaharju

Radan kuvaus

Pelattavissa talvella, talvikunnossapito

Harjumaisessa maastossa Salvosjärven rannalla sijaitseva 21-väyläinen rata. 16. väylän lähellä Ladun Maja jossa infotaululla ilmoitetusti kahvio auki. Samaisessa paikassa laavu käytössä.

Lue lisää

Par lukema 66 ja pituutta tulee kokoväylille 2089m. Väyläpituudet vaihtelevat 51 metristä 234 metriin. 1 km päässä majoitusmahdollisuudet. Peliaika 2-2,5h koko radan kiertomatka n. 4 km.

Radan tiedot

 • Osoite

  Partaharjuntie 223
  76100 Pieksämäki


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  21

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Pieksämäen Ohiheittäjät

 • Suunnittelija

  NBDG, Riku Tähtinen/Sami Hyvönen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Laavu, talvikaudella kahvio Ladun Majalla

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, talvikunnossapito

Väyläkuvaukset

DiscGolf Sähköpari Partaharju

Ratakartta

Väylä 1: Sähköpari Partaharju #1

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 2: Sähköpari Partaharju #2

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 3: Sähköpari Partaharju #3

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 4: Sähköpari Partaharju #4

Pituus 124 metriä. Par 3

Väylä 5: Sähköpari Partaharju #5

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 6: Sähköpari Partaharju #6

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 7: Sähköpari Partaharju #7

Pituus 212 metriä. Par 5

Väylä 8: Sähköpari Partaharju #8

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 9: Sähköpari Partaharju #9

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 10: Sähköpari Partaharju #10

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 11: Sähköpari Partaharju #11

Pituus 244 metriä. Par 5

Väylä 12: Sähköpari Partaharju #12

Pituus 112 metriä. Par 3

Väylä 13: Sähköpari Partaharju #13

Pituus 98 metriä. Par 3

Väylä 14: Sähköpari Partaharju #14

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 15: Sähköpari Partaharju #15

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 16: Sähköpari Partaharju #16

Pituus 122 metriä. Par 3

Väylä 17: Sähköpari Partaharju #17

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 18: Sähköpari Partaharju #18

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 19: Sähköpari Partaharju #19

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 20: Sähköpari Partaharju #20

Pituus 141 metriä. Par 4

Väylä 21: Sähköpari Partaharju #21

Pituus 59 metriä. Par 3

16 arvostelua radalle “DiscGolf Sähköpari Partaharju

  Ihan ehdottamasti paras metsärata mitä olen pelannut.
  Tiipaikat 6/5
  Väylät 6/5
  Opasteet 6/5

  Paljon hauskoja yksityiskohtia radalla.
  Korkeuseroja oli hyvin käytetty hyväksi radalla ja maasto yleisestikin oli mukavaa kulkea ja kiekot löytyi helposti.

  Pieksämäen kaupungissa Partaharjun kauniissa harjumaisemissa DiscGolf Sähköpari Partaharju. Radalla mittaa 21-väylää (2179m) ja AA1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 6100m.

  Wau! Siis wau! Upea rata! Puijo ei menetä asemaansa, mutta kyllä tämä kakkoseksi pomppasi ohi Vattuvuoren. Kohtuullisia korkeuseroja sisältänyt rata kävi pituutensa takia hyvästä kuntoilusta. Heittopaikat ja heittopaikkaopasteet täydellistä laatua. Next tee -opasteet täydessä iskussa! Korit erinomaiset ja hyvin liputetut. Korien paikat aivan uniikkeja, hyvällä maulla toteutettuja. Oli monenlaista korotusta ja vaikka mitä. Väylät vaihtelevia, pääosin hyvin tilaa ja selkeät heittolinjat, mutta puuosumia tulee kuten metsäradalla kuuluukin. Löytyi ylämäkeä, alamäkeä, vinorinnettä ja monenlaista kaarrosta.

  Oma suosikkiväylä nro 6 mikä heitettiin alamäkeen kohden vettä. 18. väylä harjun päällä huikea. 11-väylä hieno ja pitkä ja erityismaininta tolpista mistä pystyi heiton pituutta seuraamaan. 21-väylän korin paikka ihan timanttia! Upeasti rakennettu! Liuta muitakin erittäin hyviä väyliä, toki ahtaampiakin perusmetsäväylää löytyi riittämiin. Karanneet kiekot löytyvät helposti.

  Rakenteista vielä, jotta löytyi harjoituskoreja, taukopenkkejä, infokartta, isommalta tieltä opastus, tulipaikkaa, Ladun maja mikä toisinaan auki. Heittopaikat riittävän pitkiä, kun välillä jyrkässäkin rinteessä korotettuna. Siirtymät pääosin lyhyet ja erittäin hyvin viitoitetut, pari n. 200 metristä taisi olla. Rata oli täynnä huikeita, viimeisen päälle mietittyjä ja uniikkeja yksityiskohtia. Puusta ja kettingistä tehtyjä frisbeekoreja useammassa kohdassa koristeena. Tunnelma aivan loistava.

  Spotteri on melkeinpä pakollinen, sillä ulkoilijoita alueella runsaasti ja muutama sokkoväylä oli. 21-väylän heittopaikka verkosta huolimatta hieman vaarallisessa paikassa edellisen väylän heittolinjojen takia. Näytti tosin siltä, että väylän linjausta oltaisiin muuttamassa. Väylä nro 18 oli harjun päällä kyllä kaunis, mutta oma heitto lipesi reilusti oikealle ja silloin vieressä kulkeneen väylän heittäjät vaarassa, voisiko jotain ratkaisua turvallisuuden parantamiseksi keksiä?

  Aivan upea ja uniikki kokonaisuus mistä tykkäsin siis todella paljon, turvallisuuspuutteista huolimatta. Ite tykkään erikoisista, mutta hyvin pelattavista ratkaisuista esim. korien suhteen ja niitä täällä siis todellakin riitti. Kikkailu pysyi kuitenkin hyvän maun rajoissa. Tosikot eivät ehkä ole niin vakuuttuneita, mut antaa olla olematta. Ilman muuta jossain vaiheessa uudestaan! Tällaisia timantteja on hienoa löytää välillä niin harmaasta ratamassasta!

  5/5

  Huikea rata! Aloittelijalle riitää haastetta, onneksi pidemmiltä väyliltä löytyy vaihtoehtoiset teet. Huomaa, että tässä on rata joka on alusta asti suunniteltu todella hyvin, ja josta pidetään huippuhyvää huolta. Etenkin väylät 14-21 ovat aivan timanttia! Vahva suositus tälle radalle.

  Erittäin monipuolinen rata korkeuseroineen, metsäväylineen, mukana myös muutamia avoimempia väyliä, missä saa draivata kunnolla. Pari koripaikkaa löytyy, mistä en itse niin tykännyt, avauksella tai lähestymisheitolla on lähes mahdotonta saada kiekkoa jäämään korin luokse, joten tylsä seiftipeli on ainoa vaihtoehto. Huomaa, että rataan on kyllä panostettu oikein paljon, siitä iso plussa!

  Haastava metsärata. Rankaisee kyllä jos ei perusheitto ole kunnossa. Panostettu paljon ja se näkyy kyllä monina mukavina yksityiskohtina. Kangasmaastoa eli kiekot ei häviä kovinkaan helpolla vaikka huonosti heittäisi ? Ehdottomasti käymisen arvoinen jos tykkää haastavasta metsäradasta.

  No nyt! Oli yksi hienoimmista radoista, joilla olen heittänyt. Alueeseen ja rataan on panostettu kunnolla ja tänne kannattaa ehdottomasti tulla heittämään. Väylät ovat todella monipuolisia ja pituudet vaihtelevat 50 metrin nepeistä yli 200 metrin revittelyihin. Tiimatot ovat erinomaiset, samoin opasteet väylältä toiselle. Rata on todella haastava, eikä puuosumilta pääse välttymään. Lopussa pari väylää (18 ja 19?) olivat todella haastavia pilliväyliä. Korkeuserot olivat kohtuu maltillisia, ei mitään vuoria. Maasto oli mukavan helppokulkuista ja siistiä. Fiilistä nosti entisestään väylälle 14 heitetty sokkoholari. Suosittelen heittämään ja bongaamaan tämän radan. 🙂

  Hieno rata josta todellakin löytyy korkeuseroja lähes jokaiselta väylältä. Vaikeutuu loppua kohti harjunpäällä heitettäviin pilliväyliin. Erikoisia korien sijoitteluita mm. ”sokkokuoppia” ja korotettuja.

Vastaa