"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Askola Disc Golf Park

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Askolan kunnassa sijaitseva 14-väyläinen metsärata.

Radan tiedot

 • Osoite

  Tiilääntie
  07500 Askola


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  14

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Askola Disc Golf Park

Ratakartta

Väylä 1: Askola #1

Pituus 103 metriä. Par 3

Väylä 2: Askola #2

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 3: Askola #3

Pituus 107 metriä. Par 3

Väylä 4: Askola #4

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 5: Askola #5

Pituus 126 metriä. Par 3

Väylä 6: Askola #6

Pituus 128 metriä. Par 3

Väylä 7: Askola #7

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 8: Askola #8

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 9: Askola #9

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylä 10: Askola #10

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 11: Askola #11

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 12: Askola #12

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 13: Askola #13

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 14: Askola #14

Pituus 131 metriä. Par 4

13 arvostelua radalle “Askola Disc Golf Park

  Aiempien kommenttien perusteella saa radasta negatiivisen kuvan, mutta tarkempi tarkastelu ja muutama visiitti radalle kertoo toista. Kyseessä vaativa ja hyvillä linjoilla varustettu tiukka metsärata. Heti 1. Väylä kertoo missä mennään ja mitä tuleman pitää. Opasteet surkeat, mutta kerran reitin opeteltuasi radalla on helppo suunnistaa. Kasvillisuutta on, mutta ei häiritseväksi asti. 4/5.

  Onpa sääli, että tätä rataa varten on kumottu metsää ja rakennettu liian lyhyet mutta tukevat tiit. Kyltitkin ovat kelvolliset. Mutta siihen ne hommat sitten jäivät. Metsää olisi vaikka 20 hyvälle väylälle kun hieman käyttäisi mielikuvitusta. Nyt väylät ovat sekavasti laitettu, ja osa siirtymistä turhan pitkiä. Maltti olisi valttia, nyt jäi tekeminen todella puolitiehen.

  Löytyy muutamia tavallista pidempiä Par 3 väyliä haastamaan enemmänkin. Näyttävimpiä ehkäpä väylät 5 ja 10.

  Vesakkoa raivattava paljon väylältä 12. Lisäksi olisi hyvä siistiä hieman väylää 14.

  Toivottavasti aluetta järjestyisi myös neljään lisäväylään radan saamiseksi täysimittaiseksi!

  Mukiinmenevä metsärata. Liekö syksyllä jo aluskasvillisuus kuollutta, kun ei tuolla minusta niin kovin pusikkoista ollut, toki puista puuttuu jo pääosin lehdet jne. Korit ja rata- ja väyläkartat hyvät, tiit vähän pieniä mutta hyviä. Pidemmillä siirtymillä opasteita väylien välillä, vähän enempikin olisi saanut toki olla, ratakartan kanssa pärjäsi hyvin.

  Väylät ihan OK, aika kapeita metsäväyliä, kohtalaisesti vaihtelevuuttakin oli. Kutosväylä oli väyläkartan mukaan par4, ratakartassa 3, sitä jo vähän ihmettelinkin, että miksi näin kun vitosväylä on käytännössä saman pituinen, mutta par3. Ehkä siksi, että vitosella selkeä väylä, kutosella ei. 14 on lähinnä kuntopolun suuntainen traktorinura, aika köpö väylä, mutta onpahan ainakin haastava pilli, ja sitten taas toisaalta par4:ksi lyhyt.

  Maasto kallioista kangasmetsää, vesi ei imeydy maahan joten kuivin jaloin haastavaa selvitä varsinkin näin syksyllä. Hienosti kyllä pitkospuita muutamin paikoin pahimpien ojien yli.

  Kokonaisuutena yllättävän haastava metsärata, ihan toimiva kokonaisuus, vaikka parantamisen varaakin olisi. Parkkikselle tulevan tien alussa isoja monttuja, kannattaa nykyautoilla ajella aika tarkasti.

  Kyllä tähän aikaa vuodesta neppailee/pelailee…. ihan ok metsäradaksi mutta tälläisiä
  Löytyy Suomesta jo ihan kyllästymiseen asti.
  Muutama monttu jotka keräävät vettä tai huonopolvisena rikkoo itsensä, aluskasvillisuutta riittävästi jotta kiekkoja joutuu etsimään yms. Yms….kesällä varmaan vielä kurjempi kiertää.
  Tarvitsee vielä runsaasti käyttöä ja hoitamista.
  Ei erityistä joten ei tarvetta myöskään uudestaan tulla.

  Melko luokaton paikka. Siirtymien sekavuus ei ollut edes pahin, vaan se, että joillakin väylillä ei ollut mitään järkeviä linjoja, vaan loputonta random puuta ja puskaa, joka tuo tuurielementin mukaan. Eli toisinsanoen huonolla pelaajalla on mahdollisuus hillottaa korille ja hyvällä pelaajalla ei ole taidolla linjoja korille. Paikkahan on uusi ja väylät ei kovin tallottuja, mutta ymmärrän senkin hyvin, koska kaikki ovat käyneet tuolla ensimmäisen ja viimeisen kerran.

  No niin. Kävin täällä uudestaan 18.8. Nyt löysin kaikki väylät, kun tein etukäteen vähän taustatietoa ja laitoin muistikirjaani minne päin pitää lähteä korilta, mutta edelleen aika erikoisia siirtymiä, mutta käyn silti vielä uudestaankin.

  Juu todella huonosti opastettu ja kartta minkä avulla yritin suunnistaa, niin en löytänyt kaikkia väyliä, tosin voi olla, että en osannut lukea sitä karttaa. Niin ja siirtymät outoja niinkuin RR sanoikin. Mielestäni spotteri on tänne välttämätön, mikäli väylät löytyy.

  Huonosti opastettu ja paljon aluskasvillisuutta, kannattaa katsoa heittojen perään todella huolella, nimim 6. väylälle kiekko jäi vaikka luuloin hyvin spotanneeni. Vähän keskeneräisen oloinen rata vielä, myös paljon risukkoa ja kuinunutta puunrankaa, eli jalkoihin saa katsella huolella.

Vastaa