"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

FGR esittää: Huippurata-sertifikaatti

4.12.2023 12:42

Oletko koskaan miettinyt, mitä frisbeegolfratoja ylläpidetään ja kehitetään aktiivisesti? Frisbeegolfradat.fi sivustolla on pian 1000 frisbeegolfrataa, mutta millä pelaajat tunnistavat ne radat, jotka ovat huippukunnossa?

Rata-arvostelut eivät kerro kaikkea radan kunnossa ja siitä työstä mitä radan eteen tehdään. Lisäksi arvosteluissa ei näy, jos rataa ryhdytään huoltamaan aktiivisesti.

Tätä varten kehitimme Huippurata-sertifikaatin.

Huippurata-sertifikaatti tarkoittaa, että:

  • Rataa ylläpidetään aktiivisesti
  • Rataa kehitetään säännöllisesti
  • Radalle halutaan pelaajia

Frisbeegolfaajat voivat myös luottaa Huippuratojen osalta siihen, että radan tiedot ovat ajantasalla.

Huippurata-sertifikaatti radoille

Rata voi hakea Huippurata-sertifikaattia, josta voi lukea lisää täältä: Huippurata-sertifikaatti

Huippurata-sertifikaatilla radat saavat myös ennennäkemätöntä hyötyä ja näkyvyyttä frisbeegolfradat.fi-sivustolla:

  • Huippuradat erottuvat omalla ikonilla Radat kartalla ja Radat-sivuilla
  • Täysi mainostusoikeus omilla ratasivuilla
  • Kustomoitu rata-sivu

Lisäksi Huippuradoille kehitetään omaa uutissyötettä, johon radoilla on oikeus lisätä uutisia. Syöte näkyy läpi FGR:n. Myös muita etuja on kehitteillä näille radoille, joilla on aito halu kehittää rataa ja tehdä siitä parempi.

”Haluamme palkita ne radat, jotka tekevät paljon kehitystyötä ratansa eteen. Huippurata-sertifikaatti on osoitus myös siitä, että rata haluaa matkustavia frisbeegolfaajia pelaamaan radalla”, FGR:n päätoimittaja Lauri Alasaukko-oja kommentoi. ”FGR:n missio on tehdä frisbeegolfradoista Suomen seuraava vientituote. Uskomme, että Huippurata-sertifikaatti on oikea askel kohti tätä missiota.”

Juuri julkaistun tutkimuksen mukaan, matkalle lähtevät frisbeegolfaajat arvostivat kaikista tärkeimmäksi radan valinnassa sen, että rataa ylläpidetään, huolletaan ja kehitetään aktiivisesti. Tämä oli jopa tärkeämpää kuin, että rata on täyspitkä tai kohteessa voi pelata useampia ratoja.

Huippurata-sertifikaatti on myönnetty nyt neljälle radalle/keskukselle, jotka ovat mukana pilotoimassa konseptia. Nämä radat ovat:

Haluatko sinun radallesi Huippurata-sertifikaatin? Katso hakuohjeet täältä: Huippurata-sertifikaatti0 kommenttia:

Jätä kommentti