"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vihnun talkoot, menneet ja tulevat (helatorstai)

toukokuu 10, 2010 5:21 pm

Viikonlopun talkootouhuilut hoidettiin kunnialla, vaikkakin melko heikolla miehityksellä. Pidempää raporttia viime viikonlopun duunailuista voit lukea maailman ylivoimaisimman frisbeeseuran, DGCT:n blogista.

Isoimmat saatiin siis tehtyä, mutta vähän jäi tehtävääkin. Helatorstaina (13.5) mennään vielä kaivamaan väyläopasteet paikoilleen. Mukana kasa lapioita ja lihaksia, joista osa kuuluu sinulle! Tule siis mestoille torstaina klo 11, niin saadaan opasteet paikoilleen ja päästään pistään heti kärkeen kierrosennätyksiä uusiksi. Kelienkin pitäis olla aika hyvät, taino lämpimät nyt ainakin.

Ohessaa kuvaa uudesta seiskan tiistä keväisessä lonkerokelissä (kylmä, märkä ja syvän harmaa)

seiskan uusi tii

Loppuun vielä malliksi pikku teaseria uusista väyläopasteista, tämä myös seiskalta:

© Jussi Meresmaa 2010


4 kommenttia:

juha | 14:41 11.05.2010

Hienoa, No ilmeisesti kierrosennätys ainakin menee uusiksi helatorstaina. Mul on eka kerta kun otan kameran käteen tänä vuonna. Joten sekin on auki, pystynkö kuvaamaan edes koko kierrosta vielä.

teknis | 13:56 11.05.2010

tottakai kuvailemaan saa tulla, mutta mitään varsinaista avajaiskilpailua ei vielä torstaille olla suunniteltu. epävirallisen sellaisen voi luonnollisesti organisoida jo tuolloin jos haluaa!

varsinaisesti kilpailukausi lähtenee vihnulla käyntiin ensi viikon maanantaina, jolloin on kaavailtu pidettäväksi ensimmäisiä viikkokisoja. tämä ei kuitenkaan ole vielä virallinen tieto, vaan asiasta tiedotetaan vielä tarkemmin kun saadaan asialle vahvistus.

juha | 12:52 11.05.2010

Hienot on päivitykset. Olisin tullut talkoisiin mukaan, mutta vasen käsi ei vielä kestä mitään. Voisin kyllä tulla vaikka kuvaamaan "uuden" radan aloituskisan helatorstaina jos porukalle sopii.

mikkis | 12:35 11.05.2010

Mahtavaa!

Pelkästään jo kunnolliset väyläopasteet tekevät radasta kuin radasta ihan toisenlaisen. Hyvä DGCT ja buu me laiskat jäsenet, jotka emme olleet paikalla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *