"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vesileppis DiscGolfPark

Radan kuvaus

Leppävirralle 2011 avattu 9-väyläinen DiscGolfPark, joka on laajentunut jo 13-väyläiseksi. Rata sijaitsee Hotellin ja Urheilukentän ympäristössä. Rata soveltuu aloittelijoille.

Lue lisää

Alunperin Leppävirta DiscGolfPark-nimellä tunnetun radan nimi muuttui uudistuksen myötä. 9-väyläisen radan suunnitteli Jussi Meresmaa, 12-väyläisen Pasi Koivu ja 13-väyläiseen omat lisänsä on tuonut Petri Toivanen.

Välineitä voi vuokrata hotellin vastaanotosta.

Rataa ylläpitää Lepikon Ryske ry.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Vokkolantie
  79100 Leppävirta


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  13

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu / Petri Toivanen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Vesileppis DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Vesileppis DGP #1

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 2: Vesileppis DGP #2

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 3: Vesileppis DGP #3

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 4: Vesileppis DGP #4

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 5: Vesileppis DGP #5

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 6: Vesileppis DGP #6

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 7: Vesileppis DGP #7

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 7B: Vesileppis DGP #7B

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylän pituus suuntaa-antava.

Väylä 8: Vesileppis DGP #8

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 9: Vesileppis DGP #9

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 10: Vesileppis DGP #10

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 11: Vesileppis DGP #11

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 12: Vesileppis DGP #12

Pituus 93 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Vesileppis DiscGolfPark

  Tänään kävimme kiertämässä radan ensimmäistä kertaa. Rata on kyllä mielestämme suht haastava. Ei kyllä ole aloittelijan rata! Jollei olisi ollut mahdollisuutta katsoa puhelimesta karttaa niin hankala olisi ollut löytää väyliä.. Korkeuseroja on paljon! Kiekkoja sai etsiä ihan huolella heinikoista/puskista.. Maisemat on kyllä hienot. Alueelta tarttui mukaan myös 2 punkkia. Laittakaahan pitkää vaatetta päälle

  Leppävirralla kylpylä-hotelli Vesileppiksen, Vesileppis Areenan, urheilukentän ja pururadan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Vesileppis DiscGolfPark. Yhteensä 13-väylää (971m) ja B2-luokitus. Kiekon perässä käveltyjä metrejä 3300m.

  Oikein mukava pääosin metsärata. Paljon korkeuseroja, joten hyvästä kuntoilusta kävi. Hyvin monipuolisia väyliä, välillä kunnon ylämäkeä, välillä alamäkeä, välillä tasaista metsämaastoa, välillä ahdasta väylää ja välillä tilaa enemmän. Todella monipuolinen kattaus oli tarjolla! Alun infokartta hyvä. Heittopaikkaopasteet pääosin hyvät. Heittopaikat ihan kohtuullisessa ja heitettävässä kunnossa, parin vuoden sisään uusimiskunnossa. 7b-väylällä heittopaikkana lautalaveri. Korit pääosin hyvät, muutama hieman vinossa muttei haitannut lainkaan pelaamista. Suosikkiväylä nro 9, suorastaan huikea heittää alamyötäiseen kohden laavua! Siirtymät 7b-väylän johdosta lyhyitä. Mahdollinen korkea heinikko ei näin helmikuussa häirinnyt yhtään.

  Maisemat järvineen olivat upeat, aivan parasta tällä radalla! Löytyi huilipenkki. Radan varrella myös uimaranta kesäkierroksien lomaan. 9.väylän jälkeen myös kota. Muutoinkin palvelut hyvät, kun kylpylä palveluineen vieressä, unohtamatta Unnukkaa ja muita lähellä olevia Leppävirran palveluita.

  Puutteitakin oli. Väylä nro 2 heitettiin edelleenkin sokkona, vaikka sinällään hieno väylä olikin. Onneksi ei ollut muita sokkoväyliä. Väyläopasteita ei missään ja niitä olisi tarvittu! Roskiksia ei missään.

  Tykkäsin todellakin pelata. Monipuolinen ja vaativa rata, vaikkei väyläpituudet kovin pitkiä olleetkaan. Upeat maisemat kruunasivat elämyksen. Yleensä puuttuvat opasteet tiputtaa radan arviointia minulla paljon, muttei tänään. Pienillä kohennuksilla saisi parhaimman pikkuradan missä olen tähän mennessä pelannut, hyvin lähellä sitä on jo tosin nytkin. Voisin tulla milloin tahansa uudestaan!

  4/5

  Harrastajalle varsin mielenkiintoinen, vaikkakin huonohkosti hoidettu ja opastettu rata ja miinuksena edellistenkin mainitsemat muutamat vaaralliset väylät muiden ulkoilijoiden osalta. Mielestäni ei myöskään sovellu kovinkaan hyvin aloittelijalle, koska kaikki väylät sijaitsevat rinteessä ja puskassa ja korkeuserot monella väylällä ovat varsin suuria mikä myös aiheuttaa vaikeutta aloittelijalle, toisin kuin radan kuvaus antaa ymmärtää.

  Väylät on ”ihan ok”, Ei pahaa sontaa, mutta ei mitään erikoistakaan. Kakkonen viskotaan sokkona kävelyväylän yli. Oman käynnin yhteydessä skouttasin tämän korin etukäteen niin siinähän seisoi auto parkissa! Vikkelämpi etenijä olisi viskaissut kiekon auton ikkunaan. Radan ylläpito on iso kysymysmerkki: tee-opasteita ei ihan jokaiseslla paikalla ollut ja joillain väylillä oli heinää niin maan peevelisti.

  Itsehän en vyötärön korkuiseen heinään heittämistä harrasta, joten osan väylistä kävelin ns. ”läpi”.

  Karttalinkki vie hienosti suoraan oikeaan osoitteeseen ja opastaulun löytää helposti. Väylät ovat suhteellisen lyhyitä perusväyliä. Väylät 1-7 ovat oma kokonaisuutensa ja 8-12 toinen osansa. Välistä löytyy vielä väylä 7b vaihtoehtoisena väylänä. Rataa ei ole juurikaan pidetty kunnossa kesän aikana. Kiekot hukkuvat helposti korkeaan heinään. Lisäksi väylillä on syytä huomioida alueen muut käyttäjät vaaratilanteiden välttämiseksi. Esim. väylä 2 heitetään sokkona korin suuntaan – spottaajan käyttö pakollista! Rata ei ole mitenkään haastava, mutta sopii varmasti hyvin Vesileppiksen asiakkaiden käyttöön. Heittoalustat olivat kohtalaisessa kunnossa, korit hyvää laatua. Väylän 11 holarista huolimatta 2/5.

  Moi, ollaan hieman ihmetelty kun ei tule tieto perille! Radan suunnittelija ei ole Jussi Meresmaa koska rata on uusi. Vaan Petri Toivanen ja Pasi Koivu! Sitten vielä entinen rata oli C1 nyt B2! Olisin hyvin tyytyväinen jos nämä virheelliset tiedot saataisiin korjattua. Vuosi on jo mennyt edellisestä ilmoituksesta eikä mitään ole tapahtunut. Lepikon Ryske ry.n pj. Petri Toivanen. Ps. http://Www.lepikonryske.fi

  Terve Petri. Radan tiedot päivitetty ajan tasalle. Valitettavasti yhteydenottosi eivät ole jostain syystä tulleet perille aiemmin ja sattumalta bongasimme vasta nyt tämän kommenttisi ja tartuimme toimeen.

Vastaa