"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Venetpalon hiihtomajan frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Venetpalon hiihtomajan frisbeegolfrata on aloittelijoille hyvin soveltuva yhdeksänväyläinen metsärata Kärsämäellä.

Radan tiedot

 • Osoite

  Hiihtomajantie 160
  86710 Kärsämäki


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Venetpalon hiihtomajan frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Venetpalo #1

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 2: Venetpalo #2

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 3: Venetpalo #3

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 4: Venetpalo #4

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 5: Venetpalo #5

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 6: Venetpalo #6

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 7: Venetpalo #7

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 8: Venetpalo #8

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 9: Venetpalo #9

Pituus 98 metriä. Par 3

5 arvostelua radalle “Venetpalon hiihtomajan frisbeegolfrata

  Kärsämäen kunnassa Venetpalon hiihtomajan frisbeegolfrata. Radalla pituutta 9-väylää, 676m ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1650m. Pelattu 26.4.2022.

  Venetpalon rata kulki metsäisessä ja kallioisessa maastossa missä riitti oikein hyvin korkeuseroja, joten hyvästä kuntoilusta kävi radan kiertäminen. Väylät olivat vaihtelevia, löytyi ylä ja alamäkeä ja kaarrostakin moneen suuntaan. Heittolinjat olivat kuitenkin koko ajan hyvin hahmotettavissa. Miljöö miellytti silmää suuresti, sillä männyt yhdistettynä runsaaseen määrään kallioita ovat kovasti hieno yhdistelmä. Siirtymät radalla olivat kohtuulliset, kovin pitkiä ei ollut yhtään. Suosikkiväylää vaikea nimetä upeasta maastosta ja vaihtelevista väylistä, mutta viimeisen eli 9-väylän alamäki miellytti itseään kovasti. Myös 1-väylä oli selkeä ylämäkeen heitettävä väylä. 3-väylän korin sijainti hieno.

  Radan rakenteet hyvässä kunnossa. Infokartta, heittopaikkaopasteet ja heittopaikat laadukkaita. Korit vanhat Sepot ja ison iso plussa korien numeroinnista mitä tapaa näkee aivan liian harvoin! Roskis löytyi. Hiihtomajan laavu puineen myös käytettävissä. Kärsämäen keskustan palveluiden äärelle matkaa 12km. Itse evästelin Paakarin Pysäkillä mille voi antaa lämpimät suosittelut niin ystävällisen palvelun, miljöön kuin maistuvien tuotteiden osalta.

  Pienen pieniä puutteitakin oli. Next tee -kylttejä oli jonkin verran, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Jos joutuu kerrankin vilkaisemaan karttaa, niin opastus on yleensä puutteellista ja nyt valitettavasti joutui karttaa tarkemmin lukemaan välillä. Seppo-korit olivat sinällään ihan hyvät ja ottivat kiekot hyvin vastaan, mutta kallioisessa maastossa erottuivat aivan liian heikosti ja korin sijaintia saikin tihrustella välillä ihan tosissaan, vaikkei väyläpituudet mitään kovia olleetkaan. 4-väylä on luotisuora väylä eikä missään nimessä vasemmalle kaartuva kuten heittopaikalla oleva opaste kertoo.

  Venetpalon radalla väylät olivat hienoja ja vaihtelevia jopa upeissa mittasuhteissa 9-väyläiseksi radaksi. Kun mäntymetsä ja koko radan jatkunut kalliomaisema miellyttivät kovasti silmää kera reilujen korkeuserojen, niin kokemus oli erityisen hieno. Pienet puutteet karsivat hitusen arvosanaa, mutta rata on sen verran hieno kuitenkin, että milloin tahansa voisi pelata uudestaankin. Aivan selkeästi kaikkein paras kolmesta radasta Kärsämäellä!

  4/5

  Ihan positiivinen hyvin heittopaikoin rakennettu hiihtokeskusrata. Kuivalla mäntykankaalla, paljon puita ja mutkaa oikealle, jos vasemmallekin. Voittaa selkeästi lähistöllä olevan Honkavuoren, jonka kävin samoihin aikoihin heittämässä lävitse syyskuun puolivälissä. Voisin poiketa uudestaankin matkalla nelostiellä.

Vastaa