"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Terveisiä Vierumäen radalta

26.3.2010 12:39

Alla näkymiä Vierumäen frisbeegolf-radalta maaliskuun lopulta, lisää kuvia tulossa kevään aikana. Radan kunnostus entistä ehompaan kuntoon on ”toivelistalla”, joten toivottavasti kuluvan kesän aikana saadaan (jo kaivattuja) muutoksia aikaan.


4 kommenttia:

Esko | 23:43 27.06.2016

Mukavasti tarkkuutta vaativa putterirata, joka sopii myös perheen pienten kanssa neppailuun. Väyliä oli 7 ja ne oli kaikki sijoitettu turvallisesti yleisurheilukentän ja seikkailuradan väliin. Rata alkaa beachvolley kentän vieressä olevasta metsästä. Vanhat 1 ja 2 väylät on poistettu urheilukentän toisesta päästä ja jäähallin/urheilukentän välistä ja ihan syystäkin. Enemmän heittäneelle riittää mukaan suora putteri ja 5 väylälle alivakaa draiveri, joka yltää annukkana kallion päälle. Pururatoja on ristiin rastiin, mutta näkyvyys hyvä. Ei jäänyt paha maku suuhun kun ei ollut korkeat odotukset ja neloselta tuli holari. Ratakarttoja saa luultavasti viereisestä vierumäkihallista, mutta polut ohjaavat kyllä seuraavalle väylälle. Mäkäräisiä varten kannattaa varautua! Syövät nilkkoja. Tii paikkojen kyltit tulisi siirtää kauemmaksi matoista, koska niihin lyö oikeakätinen kätensä jollei huomaa varoa.

Jarkko | 18:23 13.12.2014

Enää kuusi väylää jäljellä.

Ari | 20:24 26.05.2010

Hyvä rata. Olin retkellä urheiluopistolla 25.5 ja pikkasen tämä laji koukutti. Kaksi kertaa vedetiin rata läpi ja ilman aiempaa frisbeegolf kokemusta 31 heitolla rata läpi!

yrlici | 10:46 18.04.2010

Ae9AiK uenuscxehgts, [url=http://jjfvxhozjrub.com/]jjfvxhozjrub[/url], [link=http://imxzejrsdinf.com/]imxzejrsdinf[/link], http://nakipzksmbrx.com/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *