"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Toivakka frisbeegolf

Radan kuvaus

Ei pelattavissa talvella

Kangasmetsässä sijaitseva 2023 18-väyläiseksi pidennetty rata. Soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmille pelaajille korkeuserojen, väylien muotojen ja monipuolisuutensa ansiosta.

HUOM! Radan voi kiertää myös 9-väyläisen kierron pelaamalla väylät 1-6 & 16-18

Radan tiedot

 • Osoite

  Palosentie 7
  41660 Toivakka


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Esa Salonen / Flippy Sports

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei pelattavissa

Väyläkuvaukset

Toivakka frisbeegolf

Ratakartta

Väylä 1: Toivakka #1

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 2: Toivakka #2

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 3: Toivakka #3

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 4: Toivakka #4

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 5: Toivakka #5

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 6: Toivakka #6

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 7: Toivakka #7

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 8: Toivakka #8

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 9: Toivakka #9

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 10: Toivakka #10

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 11: Toivakka #11

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 12: Toivakka #12

Pituus 120 metriä. Par 4

Väylä 13: Toivakka #13

Pituus 189 metriä. Par 4

Väylä 14: Toivakka #14

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 15: Toivakka #15

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 16: Toivakka #16

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 17: Toivakka #17

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 18: Toivakka #18

Pituus 121 metriä. Par 3

13 arvostelua radalle “Toivakka frisbeegolf

  Kartta vie perille, maastomerkinnät hyvät, väyläkartat selkeät. Erinomaista! Mut sit väyliin…

  Radassa on hyvin selkeät kaksi osaa: Harvaa, tallattua mäntymetsää, ja vähemmän tallatut metsäisemmät reitit. Näistä ensimmäisessä maastossa olevat väylät ansaitsevat kehut ja onnistuvat olemaan varsin vaihtelevia. Ilmeisesti koostuvat vanhasta 9-osaisesta radasta. 4/5

  Jälkimmäisemmänkin maastotyypin väylät erottuvat toisistaan, mutta eivät ole läheskään yhtä hauskoja kulkea tai heittää. Paljon kanervikkoista ja kivistä metsää. Nämä lienevät kaikki uusia väylöjä, jotka on lisätty laajennettaessa 18-väyläiseksi. 2,5/5

  18.7.2021 00:44

  Hieno rata, suosittelen käymään. Reissun päällä kulkevalle bonuksena laavu klapivajalla ja reippaasti tilaa teltalle nurmella. Pohja kangasmetsää jossa isoja kivikoita ja korkeuseroja. Hiukan miinusta tulee 7-väylän tiin asettelusta joka on 2 ja 6 väylien tulilinjoilla, sentään tiin näkee hyvin molemmilla väylillä. Lisäksi 5 väylällä voisi olla jokin merkki tai lopussa kello jolla voi ilmoittaa kun väylä on tyhjä, vaikkakin tiiltä ei ole pitkä matka käydä katsomassa väylää. Kokonaisuudessaan 4/5

  Rata pelattu 25.8.2020, aloittelijan ajatuksia: Korpilahden pienoisen pettymyksen jälkeen oli mukava tulla Toivakkaan pelaamaan, hieno rata paikallisen urheilukentän vieressä. Muutama väylä oli melko vierekkäin, joten tarkkana sai olla heittojen kanssa. 18-väyläiselle olisi varmasti tilausta, etenkin jos muutamat nykyisen ysiväyläisen väylät poistettaisiin/siirrettäisiin. 4/5, tulen jatkossakin käymään!

  Toivakan kunnassa urheilukentän ja kuntoradan alueella Toivakka DiscGolfPark. Pituutta radalla 9-väylää (851m) ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2300m.

  Kallioinen urheilukenttä + metsärata sisälsi hyvin vähän korkeuseroja, joten kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Infokartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet, liputetut korit ja korinuolet hyvässä kunnossa. Taukopenkkejä ja roskis löytyi. Isommalta tieltä opastekyltti mikä aina plussaa. 2-väylän jälkeen laavu, tosin lähes tyhjä puuvaja juuri nyt lukossa.

  Siirtymät olivat hyvin lyhyet, joten rata on nopea kiertää. Itellä meni alle tunti mikä on ysiväyläsellä tosi lyhyt aika. Kiekot löytyvät maastosta hyvin. Rata maisema-arvoiltaan kaunis runsaiden kallioiden johdosta. Kallioväylistä suosikki nro 3, kaunis, hyvin kaunis. Osalla väylistä oli runsaasti heittotilaa ja osalla paljon ahtaampaa, linjat kuitenkin selkeät. Ei mitään erityisen vaikeaa kikkailua väylissä.

  Ei isompia puutteita. Löytökiekkolaatikko ois aina hyvä. Lisäksi seiskan heittopaikka ja kutosen kori liian lähekkäin. Nyt ei ollut ketään muita pelaamassa, mutta potentiaalinen vaaranpaikka oli kuitenkin.

  Mukava, tiivis perustason rata kauniilla kalliomaisemilla. Mukava oli käydä pelaamassa!

  4/5

  Bongattu! Karttalinkki vie oikeaan paikkaan ja opaskartta on hyvin näkyvillä. Tarjolla on hyvä 9-väyläinen rata pururadan maastossa.

  Yllä on pitkälti kuvattu hyvin radan tämän hetkinen kunto eikä kommentteihin ole juurikaan lisättävää. Ainoa heikompi osa rataa on vaikeakulkuinen maasto. Kivikkoa ja louhikkoa riittää. Väylät olivat sopivasti erilaisia keskenään ja korkeuseroja on pystytty huomioimaan hienosti väylien suunnittelussa.

  Nykykunnossa helppo 3/5 rata. Alueelle sopisi mainiosti laajennus 18-väylän radaksi, kuten yllä todettiin. Radan alkupäästä löytyy myös nuotiopaikka / laavu joten radan alue sopii myös taukopaikaksi.

  Nättiä avointa kangasmetsää ja hiekkakenttää. Sopivan mittaisia ja vaihtelevia väyliä, melkein koko bägi pääsi käyttöön. Pari loppupään väylää hieman pusikkoista mutta ihan pelattavissa tarkoilla heitoilla. Kaikki puitteet hyvässä kunnossa, korit, tiit ja opasteet mintissä. Tänne kannatti ajaa varta vasten Jyväskylästä asti.

  Mukava 9-väyläinen puisto/metsärata. Ihan lemppari DX-kiekkoja ei kannata ottaa mukaan, koska muutama kori melko kivikkoisella paikalla ja puuosumiakin on melko hankala olla heittämättä. Soveltuu hyvin lähestymisharjoitteluun.

  Nätti urheilukentän ympäristöön tehty metsärata. Osa väylistä avoimessa mäntymetsässä, osa nurmikolla ja puuttomalla kankaalla kuntopolkujen väleissä. Vaihtelevia väyliä. Metsäväylien pohja paikoin todella louhikkoista, joten kiekkojen löytäminen välillä hankalaa, kun korkeuserojen takia ei näe mihin kiekko laskeutui.

Vastaa