"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Toivakka DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Sopivasti haastava 9-väyläinen metsä-/puistorata, jolta löytyy par 4-väyläkin.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Palosentie 7
  41660 Toivakka


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Toivakka DiscGolfPark

Väylä 1: Toivakka DGP #1

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 2: Toivakka DGP #2

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 3: Toivakka DGP #3

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 4: Toivakka DGP #4

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 5: Toivakka DGP #5

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 6: Toivakka DGP #6

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 7: Toivakka DGP #7

Pituus 180 metriä. Par 4

Väylä 8: Toivakka DGP #8

Pituus 102 metriä. Par 3

Väylä 9: Toivakka DGP #9

Pituus 101 metriä. Par 3

11 arvostelua radalle “Toivakka DiscGolfPark

  18.7.2021 00:44

  Hieno rata, suosittelen käymään. Reissun päällä kulkevalle bonuksena laavu klapivajalla ja reippaasti tilaa teltalle nurmella. Pohja kangasmetsää jossa isoja kivikoita ja korkeuseroja. Hiukan miinusta tulee 7-väylän tiin asettelusta joka on 2 ja 6 väylien tulilinjoilla, sentään tiin näkee hyvin molemmilla väylillä. Lisäksi 5 väylällä voisi olla jokin merkki tai lopussa kello jolla voi ilmoittaa kun väylä on tyhjä, vaikkakin tiiltä ei ole pitkä matka käydä katsomassa väylää. Kokonaisuudessaan 4/5

  Rata pelattu 25.8.2020, aloittelijan ajatuksia: Korpilahden pienoisen pettymyksen jälkeen oli mukava tulla Toivakkaan pelaamaan, hieno rata paikallisen urheilukentän vieressä. Muutama väylä oli melko vierekkäin, joten tarkkana sai olla heittojen kanssa. 18-väyläiselle olisi varmasti tilausta, etenkin jos muutamat nykyisen ysiväyläisen väylät poistettaisiin/siirrettäisiin. 4/5, tulen jatkossakin käymään!

  Toivakan kunnassa urheilukentän ja kuntoradan alueella Toivakka DiscGolfPark. Pituutta radalla 9-väylää (851m) ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2300m.

  Kallioinen urheilukenttä + metsärata sisälsi hyvin vähän korkeuseroja, joten kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Infokartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet, liputetut korit ja korinuolet hyvässä kunnossa. Taukopenkkejä ja roskis löytyi. Isommalta tieltä opastekyltti mikä aina plussaa. 2-väylän jälkeen laavu, tosin lähes tyhjä puuvaja juuri nyt lukossa.

  Siirtymät olivat hyvin lyhyet, joten rata on nopea kiertää. Itellä meni alle tunti mikä on ysiväyläsellä tosi lyhyt aika. Kiekot löytyvät maastosta hyvin. Rata maisema-arvoiltaan kaunis runsaiden kallioiden johdosta. Kallioväylistä suosikki nro 3, kaunis, hyvin kaunis. Osalla väylistä oli runsaasti heittotilaa ja osalla paljon ahtaampaa, linjat kuitenkin selkeät. Ei mitään erityisen vaikeaa kikkailua väylissä.

  Ei isompia puutteita. Löytökiekkolaatikko ois aina hyvä. Lisäksi seiskan heittopaikka ja kutosen kori liian lähekkäin. Nyt ei ollut ketään muita pelaamassa, mutta potentiaalinen vaaranpaikka oli kuitenkin.

  Mukava, tiivis perustason rata kauniilla kalliomaisemilla. Mukava oli käydä pelaamassa!

  4/5

  Bongattu! Karttalinkki vie oikeaan paikkaan ja opaskartta on hyvin näkyvillä. Tarjolla on hyvä 9-väyläinen rata pururadan maastossa.

  Yllä on pitkälti kuvattu hyvin radan tämän hetkinen kunto eikä kommentteihin ole juurikaan lisättävää. Ainoa heikompi osa rataa on vaikeakulkuinen maasto. Kivikkoa ja louhikkoa riittää. Väylät olivat sopivasti erilaisia keskenään ja korkeuseroja on pystytty huomioimaan hienosti väylien suunnittelussa.

  Nykykunnossa helppo 3/5 rata. Alueelle sopisi mainiosti laajennus 18-väylän radaksi, kuten yllä todettiin. Radan alkupäästä löytyy myös nuotiopaikka / laavu joten radan alue sopii myös taukopaikaksi.

  Nättiä avointa kangasmetsää ja hiekkakenttää. Sopivan mittaisia ja vaihtelevia väyliä, melkein koko bägi pääsi käyttöön. Pari loppupään väylää hieman pusikkoista mutta ihan pelattavissa tarkoilla heitoilla. Kaikki puitteet hyvässä kunnossa, korit, tiit ja opasteet mintissä. Tänne kannatti ajaa varta vasten Jyväskylästä asti.

  Mukava 9-väyläinen puisto/metsärata. Ihan lemppari DX-kiekkoja ei kannata ottaa mukaan, koska muutama kori melko kivikkoisella paikalla ja puuosumiakin on melko hankala olla heittämättä. Soveltuu hyvin lähestymisharjoitteluun.

  Nätti urheilukentän ympäristöön tehty metsärata. Osa väylistä avoimessa mäntymetsässä, osa nurmikolla ja puuttomalla kankaalla kuntopolkujen väleissä. Vaihtelevia väyliä. Metsäväylien pohja paikoin todella louhikkoista, joten kiekkojen löytäminen välillä hankalaa, kun korkeuserojen takia ei näe mihin kiekko laskeutui.

Vastaa