"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tahko DiscGolfPark

Radan kuvaus

Tahkon frisbeegolfrata on 9-väyläinen, aloittelijaystävällinen rata. Sopiva ryhmän koko on 3-5 pelaajaa ja radan peliaika on noin yksi tunti. Rata sijaitsee Tahkon uudessa lähiliikuntapaikassa, Tahko Spa Hotellin itäpuolella. Frisbeegolfkiekkopaketteja on myynnissä Tahko SpaShopissa.

Lue lisää

Tahkon frisbeegolfradan ylläpidosta vastaa Kuopion Kaupunki. Huomioithan, että puistossa on ajoneuvoilla ajo kielletty ( muu paitsi huolto- ja hälytysajoneuvot ). Lähin pysäköintialue sijaitsee Tahko Spa Hotellin vieressä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Keitaankatu 1
  73310 Kuopio


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Erno Väyrynen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Tahko DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Tahko DGP #1

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 2: Tahko DGP #2

Pituus 30 metriä. Par 3

Väylä 3: Tahko DGP #3

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 4: Tahko DGP #4

Pituus 108 metriä. Par 3

Väylä 5: Tahko DGP #5

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 6: Tahko DGP #6

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 7: Tahko DGP #7

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 8: Tahko DGP #8

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 9: Tahko DGP #9

Pituus 91 metriä. Par 3

6 arvostelua radalle “Tahko DiscGolfPark

  Jos olet Tahkolla, tämä on helppo ja nopea kierros.
  Ei pahemmin tarjoa haastetta, kun ei ole korkeuseroja. Puut joissain väylissä tuo vaihtelua.
  Märällä kelillä, märän kelin kengät.
  KesälläTahkovuori DiscGolfPark tarjoaa huomattavasti enemmän haastetta.

  Joensuun Nilsiän Tahko Span ja Tahkon golfradan ”naapurissa” 9-väyläinen (610m) ja C1-luokituksen omaava Tahko DiscGolfPark. Aloittelijan ajatuksia.

  Puistomainen, hyvin tasainen ja lyhyt rata. Heittopaikat ja heittopaikkaopasteet hyvässä kunnossa. Väyläopasteita ei ollut, mutta korien suuntanuolilla sai pienellä alueella olevan radan hyvin heitettyä läpi ilman kartan vilkuilua.

  Rata oli mukava pelata ja sai ulkoiltua hyvin. Sopii erityisen hyvin aloittelijalle. Paljon avointa heittotilaa, mutta muutama strategisesti hyvässä kohdassa ollut puu ja valaisinpylväs toi hieman vaikeuskerrointa lisää. Kesällä lehden ollessa puussa maisemat vielä paremmat.

  Radasta puuttui kuitenkin se ”koukku” mitä lyhyillä puistoradoilla monesti toivoisi olevan. Yksikään lyhyt väylä ei saanut ”vau”-efektiä aikaan. 7-väylä oli aika lähellä päästä tähän, kun suoran liidätyksen jälkeen kori oli näkymättömissä kumpareen alapuolella. Lisäksi maisemat perus puistomaisemaa, ihan jees, muttei Tahkon mittapuussa mitenkään mitään erikoista. Viereinen golfrata taisi viedä parhaimmat järvimaisemat, mutta olisiko frisbeegolfradallekin ollut jotain tehtävissä… en tiedä… Lisäksi radan löytäminen hieman haasteellista. Karttalinkki vei väärään paikkaan. Parkkipaikka mihin linkki johtaa on läheisen huoneistohotellin parkkipaikka, itse jätin Tahko Span parkkiin auton. Missään hieman sekavahkolla Tahkon alueella ei ollut yhtään opastetta radalle, yleisissä infotauluissa radasta ei myöskään kerrottu mitään, mikä on kovasti harmillista.

  Voi hyvin pelata uudestaankin, pienistä puutteista huolimatta.

  3/5

  Mukavan helppo ja leppoisa rata esimerkiksi perhen kanssa harrastamiseen. 2. väylällä (30m) voikin sitten yrittää ”vaatimatonta” holaria.

  Tahko tarvitsee tulevaisuudessa toisen, muutamaa pykälää vaativamman radan. Ympäristön puitteet antavat siihen mahdollisuuden.

Vastaa