"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Syrjänharjun frisbeegolfrata

Radan kuvaus

12-väyläinen metsärata Pälkäneen keskustan läheisyydessä.

Lue lisää

Tervapirtintien rakennushanke johti myös Syrjänharjun radan hienoiseen uudistumiseen. Nämä uudistukset on nyt valmiit, mutta väliaikaisilla opasteilla pärjäillään vuoden 2024 puolelle asti. (9.9.2023)

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Taustialantie
  36600 Pälkäne


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Syrjänharjun frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Syrjänharju #1

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 2: Syrjänharju #2

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 3: Syrjänharju #3

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 4: Syrjänharju #4

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 5: Syrjänharju #5

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 6: Syrjänharju #6

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 7: Syrjänharju #7

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 8: Syrjänharju #8

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 9: Syrjänharju #9

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 10: Syrjänharju #10

Pituus 153 metriä. Par 4

Väylä 11: Syrjänharju #11

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 12: Syrjänharju #12

Pituus 102 metriä. Par 3

8 arvostelua radalle “Syrjänharjun frisbeegolfrata

  Rata bongattu ja pelattu aiemmin viime kesänä juuri ennen muutostöitä. Karttalinkki vie suoraan kohteeseen ja opaskartta on hyvin esillä.

  Uusien väylien osalta en osaa palautetta antaa. Pitää käydä pelaamassa rata uudelleen, kun sinne suunnalle taas eksyy pelaamaan. Nykyistä väylistä arviodaan väylät 4, 8-12. Ertyisesti radan loppuosa oli omaan mieleen. 8 ja 9 väylillä huomioitu korkeuserot ja korin sijoittelu, 10-12 puolestaan vähän pidempää väylää. Vanhan radan alkuosa oli ehkä vähän tylsähkö.

  Rata on suunniteltu hyvin ja siirtymät ovat lyhyitä. Väylät siirtyminen muodostavat järkevän kokonaisuuden. Muutetun radan myötä näkee, että rataa halutaan kehittää ja alueella on potentiaalia laadukkaaseen rataan. 12 väylää on jo hyvä määrä, miksei tulevaisuudessa 18 väyläinen rata?

  Rata oli kokemuksena positiivinen yllätys ja kuten mainittu, tänne pitää tulla uudelleen kokemaan myös uudistetut väylät. Suosittelen!

  Tervapirtintien rakennushanke aiheuttaa muutoksia Syrjänharjun frisbeegolfradan väyliin. Väylät #3, 4 ja 6 ovat valitettavasti poissa käytöstä 28.7. alkaen. Korvaavia väylälinjauksia suunnitellaan pikaisesti ja rata pyritään saamaan heittokuntoon elokuun aikana.

  Harmittavasti oli hiljattain poistettu käytöstä väylät 3, 4 ja 6. Onneksi sentään loput 9 väylää olivat heitettävissä ja ihan mukava metsärata oli. Poistetuille väylille ilmeisesti mietitään korvaajia, joten kenties täydentyy taas piakkoin.

  Tästä voi tulla alueellaan magneettimainen harjoitusrata, kunhan viimeistelytyöt valmistuvat (mm. opasteet ja heittoalustojen tuenta)! Väylät toteutettu asianmukaisesti jättämällä ulkoilualueen kuntopolku-urat muuhun käyttöön. Erityisen onnistuneesti käytetty maaston korkeuseroja ja kaksi pidempääkin väylää on saatu mukaan (bongasin jo kesäkuussa 2022).

  No niin vihdoin tämä rata tuli tänne . Ollut varmaan jo vuoden pelattavaissa. Radalta puttuu varmaan edelleen väyläopasteet ja ratakartta. En sitten tiedä syytä siihen miksei niitä vaan tule kun rata on kuitenkin ollut jo vuoden verran pystyssä. Telineet kuitenkin opasteille on pystytetty, mutta opasteita ei vaan jostain syystä ole saatu aikaiseksi?

  Noh väylät kuitenkin löytyy ja pelaaminen onnitsuu kyllä ilman ratakarttaa ja opasteitakin. Ihan hyvä metsärata. Ykkösessäkin on haastetta kun heitetään todella korkealle mäen päälle. Muutama väylä toki aika helppo lyhyt neppi. Löytyy sitten toki myös haastellisempiakin väyliä.

Vastaa