"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Spa Hotel Runni Frisbeegolf

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Rata sijaitsee Iisalmesta 23 km: n päässä Savon sydämessä, kauniin Kiurujoen rannalla. Iso puistomainen piha-alue on kaunis pelialue.

Lue lisää

Kenttä sijaitsee Kylpylä-ja Kartanohotellin välissä ja kaikki palvelut ovat lähellä. Spa Hotel Runni on virkistävä kokonaisuus hemmottelua, luontoa ja elämyksiä.

Karttalinkki johtaa radan pysäköintialueelle. 1. väylän tii löytyy n. 50 metrin päästä  pienen kentän pohjoisreunalta.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Runnintie 407
  74595 Iisalmi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2019

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Lautalaveri

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Toni Partanen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t), Kahvio, Ravintola, Kylpylä, Hotelli

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Spa Hotel Runni Frisbeegolf

Väylä 1: Spa Hotel Runni #1

Pituus 88 metriä. Par 3

Haastava oikealle kaartava väylä, jossa mandopuu kierrettävä vasemmalta. Jos heitto kiertää mandopuun väärältä puolelta, on seuraava heitto heitettävä drop zonelta puun vierestä rangaistuksen kera. Väylällä on myös OB kävelytien oikeasta reunasta alkaen.

Väylä 2: Spa Hotel Runni #2

Pituus 105 metriä. Par 3

Pitkähkö suora väylä. OB vasemmalla kävelytien oikea reuna ja oikealla joki.

Väylä 3: Spa Hotel Runni #3

Pituus 75 metriä. Par 3

Loivaan ylämäkeen heitettävä väylä, joka testaa heiton korkeuden hallintaa. Puiden oksat pysäyttävät helposti liian korkean heiton.

Väylä 4: Spa Hotel Runni #4

Pituus 45 metriä. Par 3

Lyhyt, mutta tarkkuutta vaativa väylä. Koria suojaa puurivistö, jonka läpäisyyn tarvitaan todella tarkkaa heittoa. Siirtymä seuraavalle heittopaikalle joen toiselle puolelle siltaa pitkin.

Väylä 5: Spa Hotel Runni #5

Pituus 71 metriä. Par 3

Lyhyehkö joen ylitys pienen rinteen päälle vastarannalle. Joki OB.

Väylä 6: Spa Hotel Runni #6

Pituus 78 metriä. Par 3

Loivaan alamäkeen heitettävä väylä. Paljon puita suojaamassa koria. Seuraavalle heittopaikalle pitkähkö siirtymä autotien yli pellolle.

Väylä 7: Spa Hotel Runni #7

Pituus 110 metriä. Par 3

Ensimmäinen peltoväylä. Birdien saaminen vaatii isoa kättä. OB molemmin puolin pitkä heinä.

Väylä 8: Spa Hotel Runni #8

Pituus 79 metriä. Par 3

OB Heinikon ympäröimä väylä. Kannattaa olla tarkkana, jos heitto päätyy heinikkoon.

Väylä 9: Spa Hotel Runni #9

Pituus 203 metriä. Par 4

Pitkä suora väylä, jossa saa tykittää. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä molemmin puolin OB heinikko.

3 arvostelua radalle “Spa Hotel Runni Frisbeegolf

  Upea miljöö. Vesistöfoobikot älkööt vaivautuko. Vaneriset tiilaatikot eivät nosta arvosanaa.

  Suunnittelijalta kuitenki loppuneet ideat, kun viety 3 viimeistä koria pellolle: ei sovi kokonaisuuteen, oudot siirtymät ja ideattomat väylät. Karttaan oli merkitty ob-tikutus, mutta niitä ei ollut em. väylillä käydessäni. Pelto oli lisäksi aivan litimärkä.

  Onko alue loppunut kesken vai mikä, mutta joen toiselle puolen tai puistoon oisi kyllä sopinut hyvinkin nuo kolme.

  Ja joo, vedenylitysväylä ei ollut liian pitkä. ?

  Nyt oli pakko rekisteröityä ja käydä vähän laittamassa toisenlaista mielipidettä joidenkin asioiden suhteen.
  Rata itsessään on aivan tolkuttoman kaunis, varsinkin näin syksyllä. Joki usean väylän vieressä tuo oman jännityksen Eihän rata mikään kilparata ole, ja tilastoja ei ainakaan metrixistä löydy, mutta jotta täällä pelaa kovan tuloksen vaaditaan todella kovan pelaajan tarkkaa kättä.
  Vedenylitysväylä nro 5 on hieno ja sopii myös aloittelijalle. Joen yli pääsee jo helposti 60m heittokädellä joten sopii jo lähes aloittelijalle ilman että täytyy jättää pelaamatta.
  Kaikinpuolin mainio kokonaisuus ja ympäristö antaa isot lisäpisteet. Tulen uudestaan nauttimaan.

  Iisalmen kaupungin Runnin kylässä sijaitsevan kylpylän välittömässä läheisyydessä Spa Hotel Runni Frisbeegolf. 9-väylää (854m) ja BB1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2800m.

  Tasamaalla sijainneen puisto/peltoradan kiertäminen kävi kevyestä ulkoilusta. Rata oli mielenkiintoinen kokonaisuus. Maisemat ja miljöö veden äärellä olivat ihan parasta ykköslaatua. Vanha nitisevä riippusilta tosi hieno. Väylät olivat helppoja, vaikka muutamia puita olikin kiekon liitoa rajoittamassa. Kiertäminen nopeaa. Oli puistomaista väylää ja ehdoton erikoisuus sitten väylät 7-9 missä saa tykittää avoimella pellolla sen minkä jaksaa! Oma suosikkiväylä nro 9, peräti 203m peltoa edessä, oikein hauska väylä ja olisi voinut olla vielä vaikka paljon pidempikin.

  Infokartta, heittopaikkaopasteet ja korit hyvässä kunnossa. Huomiona, jotta korit laadukkaat dgp:t, muttei olleet pultattuna maahan vaan jalustalla. Korinuolet osoittivat oikeaan suuntaan. Siirtymät lyhyitä. Ainoastaan kutoselta seiskalle pitkä siirtymä ja siihen olisi lisäopastetta kaivannut. Viereisen kylpylän johdosta paljon palveluita kuten uinti, kahvio, ravintola, majoitus, laavu, taukopenkkejä/pöytiä.

  Mutta… heittopaikat liukasta vaneria, ei hyvä! Ja sitten se vesi… hitsi vieköön väylää nro 5!!! Aivan liian pitkä veden ylitys, jotta olisin lähtenyt edes yrittämään! Joku voisi taas kerran sanoa, että ”voihan sen vain jättää pelaamatta, jos pelkää kiekon hukkuvan” johon aina vastaan, että ”fiksu suunnittelija jättäisi nuo vesikikkailut pois jo suunnitteluvaiheessa!” Tilaa olisi ollut laittaa yksi väylä muuallekin! Ei hyvä, ei yhtään!

  Kokonaisuutena ottaen kuitenkin oikein mukava pikkurata erittäin miellyttävässä miljöössä. Väylät helppoja ja mielenkiintoisia, heittotilaa poikkeuksellisen paljon! Yleensä vesi saa veren kiehahtamaan enemmän, mutta nyt laskee arvosanaa vain vähäsen, kun niin moni muu asia oli kuitenkin hyvin.

  3/5

Vastaa