"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Simpeleen frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Simpeleen frisbeegolfrata on 20-väyläinen rata, joka on Juho Rantalaihon suunnitteleman käyttäjäystävällisen puistoradan ja Pasi Koivun merkkaaman haastavan metsäradan hieno kokonaisuus. Simpele DiscGolf on myös tehnyt pieniä muutoksia radan käytettävyyden parantamiseksi.

Lue lisää

Radalla myös toinen layout: 9-väyläinen Tehtaanpuisto DiscGolfPark, joka kierretään vain puistoalueella. Väyläopasteissa Tehtaanpuisto DiscGolfParkin väylänumerot on merkitty valkoiselle pohjalle ja Simpeleen frisbeegolfradan numerot siniselle pohjalle. Korien pohjassa nuoli opasteet seuraavalle tiille.

Tervetuloa radalle, joka tarjoaa hyvät harrastus mahdollisuudet niin aloittelijalle kuin aktiivipelaajalle!

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Puistokatu 4
  56800 Rautjärvi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2012

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  20

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Tommi Paajanen

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Paikallissää

Potential disruption due to snow and ice from 9PM EET TUE until 12:59AM EET WED

Issued:
21. marraskuuta 2017 klo 20:30 (GMT)
Expires:
Lumisadetta
Tiistai 11/21 60%
Lumisadetta
Lumisadetta. Alin lämpötila -2ºC.
Lumisadetta
Huomenna 11/22 40%
Lumisadetta
Aamulla lumisadetta. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Väyläkuvaukset

Simpeleen frisbeegolfrata

Väylä 1

Pituus 77 metriä. Par 3

Kierros alkaa lievästi oikealla kaartavalla lyhyehköllä väylällä. Kori alamäen puolivälissä, pensaiden takana. Forea tai rystyannukkaa peliin. Varmistu ennen heittoa, ettei kakkosväylällä ole heittäjiä.

Väylä 2

Pituus 119 metriä. Par 3

Ykkösväylällä lämmenneet hartiat joutuvat nyt koetukselle. Ylämäkeen heitettävä radan pisin väylä tarjoaa haastetta kokeneillekin heittäjille. Väylällä kaksi potentiaalista reittiä: Pirkkomiehet heittävät metsäsaarekkeen aukosta suoraan korille, toinen vaihtoehto on kiertää saareke oikeanpuolen avoimen nurmikon kautta.

Väylä 3

Pituus 71 metriä. Par 3

Lievään alamäkeen heitettävä suora väylä. Oikealla riittävästi tilaa hysselle, vasemmalla korin etupuolella oleva kuusi kerää liian lyhyeksi jäänet heitot. Korin takana, muutaman kymmenen metrin päässä kulkee pyörätie, jonne ei ole näköyhteyttä. Pidäthän draiverit kassissa.

Väylä 4

Pituus 68 metriä. Par 3

Lyhyt, lievään alamäkeen heitettävä, melko leveä puukuja. Tiet molemmin puolin OB:tä. Hyvällä heitolla helppo pirkko, huonolla heitolla OB ja plussaa korttiin.

Väylä 5

Pituus 96 metriä. Par 3

Avoimella nurmikkoalueella loivaan ylämäkeen heitettävä väylä. Kori sembra-mäntyjen pitkien oksien alla. Pyörätie vasemmalla OB:tä.

Väylä 6

Pituus 83 metriä. Par 3

S-muotoinen väylä, joka heitetään pienen mäen nyppylän ylitse. Väylän alkupäässä puiden oksat pakottavat pitämään heitot matalina. Kori avoimessa rinteessä, joten puttien kanssa pitää olla tarkkana, ettei korttiin vieri turhia bugeja.

Väylä 7

Pituus 100 metriä. Par 3

Suora väylä, joka heitetään puiden muodostamasta aukosta. Oikealla reilusti tilaa, mutta väylän vasemmalla reunalla iso kuusi ja todella iso pensaikko, jotka hävittävät kiekkoja uumeniinsa. Kori sijaitsee isojen puiden muodostaman ympyrän keskellä, mikä hankaloittaa lähestymisiä.

Väylä 8

Pituus 59 metriä. Par 3

Avoimella nurmialueella pieneen ylämäkeen heitettävä lyhyt väylä. Autotie oikealla OB:tä. Kaksi puuta korin etupuolella tuovat pienen haasteen, mutta jos tuloksena on enemmän kuin kaksi heittoa, on suoritus epäonnistunut.

Väylä 9

Pituus 109 metriä. Par 3

Kierros päättyy radan vaikeimpaan väylään. Viimeistään tässä on monen unelmat ennätyksestä murskaantuneet. Väylä heitetään pitkään ylämäkeen. Puita ja pensaita on tasaisesti matkan varrella ja pyörätie oikealla OB:tä. Kuitenkin onnistuneella rollerilla on mahdollisuus pirkkoon.

7 arvostelua radalle “Simpeleen frisbeegolfrata

  Tehtaanpuiston kaunis ja siisti puistorata nousee omassa listassa tämän tyyppisten ratojen kärkeen. Eteneminen on helppoa ja väylien kohtuulliset pituudet ja korkeuserot tuovat hyvää maustetta heittoon. Alueella on paljon puita, joiden avulla väyliin on saatu kiertoja ja haastetta hieman. Tiit, opasteet ja korit ovat hyvässä kunnossa. Ja paikallinen heittoseura oli loistavaa!

Vastaa