"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Scandic Aulanko

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Scandic Aulangon rakennuttama 9-väyläinen puistorata.

Lue lisää

HUOM! Rata suljetaan talveksi siinä vaiheessa, kun nurmialueet muuttuvat syksyllä liian mutaisiksi. Rata avataan jälleen keväällä siinä vaiheessa, kun lumet ovat sulaneet ja nurmi riittävän kuivahtanut kestääkseen pelaamisen rasitukset.

Rata tunnettiin fgr:llä aiemmin nimellä ”Rantasipi Aulanko”.

Radan tiedot

 • Osoite

  Aulangonkuja 1 B
  13210 Hämeenlinna


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Scandic Aulanko

Ratakartta

Väylä 1: Scandic Aulanko #1

Pituus 50 metriä. Par 3

-2,5m

Väylä 2: Scandic Aulanko #2

Pituus 38 metriä. Par 3

-3,0m

Väylä 3: Scandic Aulanko #3

Pituus 75 metriä. Par 3

+5,0m

Väylä 4: Scandic Aulanko #4

Pituus 35 metriä. Par 3

-2,0m

Väylä 5: Scandic Aulanko #5

Pituus 73 metriä. Par 3

-1,0m

Väylä 6: Scandic Aulanko #6

Pituus 42 metriä. Par 3

-2,0m

Väylä 7: Scandic Aulanko #7

Pituus 36 metriä. Par 3

-3,0m

Väylä 8: Scandic Aulanko #8

Pituus 63 metriä. Par 3

-1,0m

Väylä 9: Scandic Aulanko #9

Pituus 36 metriä. Par 3

+3,0m

22 arvostelua radalle “Scandic Aulanko

  Miinuksena ehdottamasti puuttuva ratakartta ja opastaulu. Yhtään ei tiedä minne mennä? No väylät kuitenkin löyty, mutta ilman ratakarttoja ja opastauluja väyliä joutuu hakemaan. Esim väylä 1 on ihan jossain piilossa ja ilman karttaa ja opastaulua on hankalaa löytää aloittamaan rata. Myös väylien opasteet oli jollakin väylillä ihan maassa ja jostain väylistä oli kokonaan lähtenyt käveleen. Muueten ihan hieno puistorata. Toki aika lyhyitä väylilä joten sopii enempi aloitteljoille ja lapsille.

  Työreissun yhteydessä tuli käytyä heittämässä kierros ”one disc challenge” -hengessä. Kyseinen kiekko halusikin Vanajaveteen uimaan, ja sille reissulle jäi… Onneksi oli kaverin kiekko! 😀

  Lyhyitä väyliä, pienehköt tiipaikat, mutta ihan hauska 9-väyläinen on kyseessä. Periaatteessa pitäisi joka väylältä kyetä birdie nappaamaan. Väylä 8 on vesihasardin vuoksi melko kuumottava ja myös tenniskentän viereiseen nokkospöheikköön on syytä olla heittämättä.

  Vähän lisää jotain positiivistakin: kiva rata kaltaiselleni harjoittelijalle ja lasten kanssa pelaavalle. Kartan sai kylpylän respasta pyytämällä. Parilla väylällä vähän puutetta tai sekavuutta merkinnöissä ja tarkkana pitää yhä olla, koska muita ulkoilijoita alueella liikkuu parhaimmillaan runsaastikin.

  Tuskin tämän radan takia kannattaa tulla kauempaa, jos ei ole vain ratabongari. Perheloman yhteydessä kuitenkin oivan helppo ja kiva yhteinen juttu.

  Hieno puistoalue ja mukavaa neppailua puttereilla. Väylät 1, 3 ja 4 olivat vähän hakusessa, kun ainakin yksi tiipaikka oli siirretty ja nelosen kori oli vähän erikoisessa paikassa suhteessa kuvaukseen. Rataa varmaankin muutetaan sekkailupuiston takia. Kuten yllä onkin mainittu, niin muut puiston käyttäjät tulee huomioida. Tosin sunnuntai-iltana sai heitellä ihan yksinään 😀

  Pieni kaunis kenttä Vanajan rannalla. Lyhyet väylät kevyeen nakkeluun. Sopii aloittelijoillekin. Kenttä on hivenen ahdas joten tarkkana saa olla muiden ihmisten varalta varsinkin kun seikkailupuisto aukeaa. Mutta kunhan vain osaa ottaa muut huomioon ja heittää maltin kanssa niin ei siellä vahinkoja pääse sattumaan. Itselle jäi positiivinen kokemus.

  Aulangon rata on viime kesästä asti ollut turvallisempi, selkeämpi ja väyläoppaat paikallaan. Kenttä on tarkoitettu perheille ja aloittelijoille, sekä kokeneemmille lähestymisheitto treeneihin. Kenttään tulee tämän kuun aikana vielä hieman muutoksia, koska alueelle rakennetaan uutta seikkailupuistoa ja jotta molempia urheilumuotoja voidaan turvallisesti harrastaa, niin pientä viilausta tiedossa. Vapuksi kuitenkin kenttä on täydessä pelikunnossa. Hyvää kiekkokesää 2016! 🙂

  Alueesta ei mitään karttaa edes paikanpäällä. Opasteet ovat todella huonot (niitä ei ole), mutta miljöö olisi mitä mainoin. Todella hyvä niille, jotka ovat vasta saamassa kiinni lajista, kunhan muistavat katsoa vähän ympärilleen. Rannassa kannattaa tietenkin varoa sitä, ettei kiekko lähde vahingossa, vähän pitemmälle uintireissulle vanajaan. En tiedä onko rata nykyyän 8 väyläinen, ainakaan en sitä yhdeksättä väylää löytänyt mistään.

  Eka väylä pitäisi poistaa heti vaarallisuuden takia. Rata ei menetä mitään jos se poistetaan siirretään. Muuta ihan helmiväylä ja osa silmät kiinni ja menoksi. Eeppinen alue ja puitteet vaikka mihin. Käykääs joku ammattimies vähän tuunaamassa tuolla.

  Vaarallinen rata. Jos heitto kantaa yli 40m niin kiekko on vaarassa lentää järveen. Jokaisella väylällä saa varoa jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja ratsastajia. Suosittelen vain aloittelijoille.

  Rata on hyvistä discatchereistään huolimatta hirveää kuraa.
  Syystä että:
  Väyläsuunnittelu erittäin huonoa. Rata on sijainniltaan ja profiililtaan selkeästi aloittelijarata. Osa väylistä on kuitenkin todella epäselviä ja vaarallisia ohikulkijoille ja muille pelaajille, pari väylää aivan liian lähellä rakennuksia ja terassia. Koria ei aina näy tiille, aloittelijan on vaikea hahmottaa minne pitäisi heittää. Pelaaminen ole mitenkään nautinnollista.
  Voin vain kuvitella kuinka huonon maun kylpylävieras saa lajista, jos tämä on eka rata jota pelaa.

  Kaiken hyvän lisäksi yksi kiekko unohtui väylälle, ja jokuhan sen oli vienyt. Kiitos sille joka sen otti mukaansa! Tänne ei tarvitse takaisin enää onneksi mennä, kun kunnollisiakin ratoja on lähietäisyydellä.

Vastaa