"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Rekikoski DiscGolfPark

Radan kuvaus

Huittisten Ratsastuskeskuksen alueelle rakennettu 9-väyläinen metsärata soveltuu aloittelijoille ja harrastajille. Näyttävät korkeuserot, mänty- ja kuusimetsä sekä mielenkiintoiset korisijoittelut antavat haastetta niin aloittelijoille kuin myös pidemällekin ehtineille.

Lue lisää

Radan par on 27 jokaisen väylän ollessa par 3.

Virallinen rataennätys on Riku Anttilan ja Jaakko Rantalan nimissä, 19 (-8).
Paras kisatulos (2 x 9 väylää) on 42 (-12).

Rata sijaitsee Huittisten keskustan läheisyydessä. Perille löytää seuraamalla Huittisten Ratsastuskeskuksen viittoja.

Ratsastuskeskuksen yhteydessä on nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Alueella on leikki- ja liikennepuisto, kotieläinpiha, kahvila, ratsastuskoulu, kokous- ja saunatilat sekä majoituspalvelua. Frisbeeradan kiertämisen ajaksi lapset voi jättää radan vieressä olevaan liikenne- ja leikkipuistoon, jossa on valvonta aukioloaikoina. Lisätietoja hinnastoineen nähtävillä Rekikosken sivuilla.

Radalla on 2 euron käyttömaksu.

Ratakarttoja on saatavilla toimistosta. Jos et omista vielä kiekkoja voit pyytää niitä käyttöösi toimistosta pientä maksua vastaan.

Tervetuloa Rekikosken Matkailu- ja Vapaa-ajan keskukseen!

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Kivirannantie 240
  32700 Huittinen


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2012

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Timo Lamminen

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Rekikoski DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Rekikoski DGP #1

Pituus 75 metriä. Par 3

Radan avausväylä pelataan alamäkeen pienen aukion laitaan. Suora ja matala avaus löytää parhaiten tiensä korin lähelle. Griiniä suojelee iso lehtipuu. Epäonnistuneet avaukset löytyvät usein väylän vasemmalta puolen pusikosta. Muista varoa alatiellä liikkujia kun heität.

Väylä 2: Rekikoski DGP #2

Pituus 50 metriä. Par 3

Lyhyt ylämäkiväylä joka kaartaa lopussa oikealle. Tällä väylällä avausheiton kanssa pitää olla erityisen tarkkana. Väylän koko vasenta puolta reunustava pusikko nielee helposti huolimattoman heiton. Kori sijaitsee pienellä kummulla suurten mäntyjen ympäröimänä.

Väylä 3: Rekikoski DGP #3

Pituus 48 metriä. Par 3

Mielenkiintoinen kolmosväylä tarjoaa lyhyen alamäkisijoituksen. Väylän tekee haastavaksi aloitusheittoa rajoittavat männyt sekä kumpugriini. Kori nimittäin sijaitsee reilunkokoisella kummulla mihin puttaaminen on haastavaa.

Väylä 4: Rekikoski DGP #4

Pituus 82 metriä. Par 3

Radan pisin väylä pelataan lähes suorana reiluun alamäkeen. Väylä on kapea ja sitä reunustavat puut kahmivat kiekkoja. Kori on nostettu pienelle töyräälle väylän vasempaan laitaan.

Väylä 5: Rekikoski DGP #5

Pituus 38 metriä. Par 3

Hengähdys. Vitosväylä tarjoaa lyhyen kaariheiton oikealle. Tämä on radan helpoin väylä ja birdien tekaminen saattaa onnistua aloittelijaltakin! Väylällä on yksi mänty, mikä pitää kiertää ja olet puttaamassa. Kori sijaitsee nätillä aukiolla, suurten kuusien suojassa.

Väylä 6: Rekikoski DGP #6

Pituus 55 metriä. Par 3

Kurvi. Kutonen tarjoaa reilun kurvin oikealle. Onnistuneet avaukset löytyvät griiniltä, kun taas epäonnistuneet yleensä jäävät väylää reunustavien kuusien suojaan. Kori on sijoitettu käytävän päähän ja on hankalasti saavutettavissa avausheitolla.

Väylä 7: Rekikoski DGP #7

Pituus 76 metriä. Par 3

Tämä väylä on todennäköisesti radan haastavin. Avausheitolta vaaditaan erityistä tarkkuutta ja pituutta. Ylämäkitykitys pienestä kuusiportista kohti mäen päällä sijaitsevaa griiniä. Kori ei välttämättä näy heittopaikalle. Nelonen tai vitonen tuloskortissa ei ole harvinaista.

Väylä 8: Rekikoski DGP #8

Pituus 64 metriä. Par 3

Kasiväylä pelataan maneesin takana. Tällä väylällä pitää saada riittävän korkea avaus, joka kaartaa reilusti. Väylä kaartuu puolesta välistä vasemmalle noin 90-asteen kulmassa. Kori sijaitsee kodan vieressä syvällä taskussa. Varo seuraavan väylän pelaajia ja muita alueella liikkuvia.

Väylä 9: Rekikoski DGP #9

Pituus 65 metriä. Par 3

Radan päätösväylä tarjoaa vielä haastetta. Väylä pelataan suorana pitkin maneesin reunaa. Heittopaikan oikealla puolella oleva iso kuusi pitää kiertaa vasemmalta puolen. Väylän molemmin puolin on ripoteltu kuusia ja mäntyjä, jotka onnistunut avaus välttää. Kori on pienellä aukiolla. Muista varoa alueella liikkuvia.

10 arvostelua radalle “Rekikoski DiscGolfPark

  Kompakti ja sujuvakiertoinen rata. Heittoalustat lyhyehköt ja varsin hyvässä kunnossa. Heiniäkin oli leikattu.

  Näyttävimpiä väyliä olivat pisimmät, 1 ja 4 alamäkeen sekä 7 loivaan ylämäkeen. Erittäin hyvä lyhempien väylien harjoitusrata!

  pakko antaa myös plussaa siitä. kuinka hyvässä kunnossa rataa pidetään! se tekee käymisestä ja maksamisesta huomattavasti paljon miellyttävämpää kun kaikki väylät on todella siistissä kunnossa??

  olosuhteisiin nähden erinomainen lyhyt metsärata. kaikki väylät lyhyitä midari/putteri väyliä. kiekot ei huku vaikka parilla väylällä voi saada isompaakin lukua jossei pysy väylällä vaikka metsä ei kovin tiheää olekkaan. suosittelen käymään. 2e ratamaksukaan ei haittaa kyllä yhtään.

  Heittopaikat, Korit ja opasteet Ok. Next tee merkinnät olisi hyvä lisä maastossa. Kartan avulla kyllä väylät löytyvät hyvin. Ihan mukava metsärata josta löytyy aika kapeaa ränniä ja pientä ylä- ja alamäkeäkin. Väylät lyhyitä mutta puitakin kyllä riittää. Bongattua tuli mutta ei minusta ole niin erikoinen että siitä useamman kerran maksaisin kun näitä samankaltaisia ilmaisia metsäratoja on miltei joka paikkakunnalla.

  Yleisesti ottaen perushyvä metsärata. Väylät vähän lyhempiä ja sopii myös aloittelevammalle pelaajalle. Tosin jotkut väylät jättävät vain parin metrin väylän heittopaikalta ja tarkkuutta testataan. Kyllä tuon maksun bongaustarkoituksessa maksaa, mutta en tällä ”kotiratana” kävisi. Heittopaikat hyvät, mutta kolmos väylältä ei nelonen tahtonut löytyä karttaan vilkuilematta.

  Haastetta (koko rahan edestä) sopivasti korkeuserojen ja puiden takia. 2 euron maksu ei haitannut millään tavalla. Kuten yllä on todettu, pitää muut alueen käyttäjät huomioida ennen heittoja. Ei silti mitenkään erikoinen kokonaisuus ratana. Metsäratoja ja maa täynnä. Bongattu kuitenkin!

  Kiva pikkuinen metsärata, josta bongari ihan mielellään maksaa yhden kerran. Suurin osa väylistä aika lyhyitä, mutta tarpeeksi mielenkiintoisia. Täällä tuskin on koskaan hirveästi ruuhkaa viikkokisoja lukuunottamatta, mutta väylien läpi kulkeva este/häröilyrata saattaa aiheuttaa pieniä ongelmia heittäjille jossain vaiheessa.

  Ehkä mukavin metsärata jolla olen pelannut. Korkeuserot tekevät radasta mielenkiintoisen. Rata tehty melko pienelle alueelle ja siirtymät lyhyet. Maksan mielelläni pari euroa käynnistä. Rata ei synny ilmaiseksi. Siirtymille on tehty portaita kulkemista helpottamaan. Keltaiset hyvin näkyvät korit.

  Ihan mukava rata josta maksoi 2 euroa mielellään. Ei minua haittaisi jos useampikin yksityinen pulju tekisi maksullisia ratoja, ei siellä ole pakko pelata jos moinen 2 euron investointi tuntuu kalliilta. Luuleekohan Mikko että fribaradat kasvaa metsässä ilmaiseksi?

Vastaa