"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Rauma DiscGolfPark

Radan kuvaus

Huipputason rata täydellä DiscGolfPark varustuksella. Väylien keskipituus yli 140 metriä, joista jopa kolme kappaletta par 5 väyliä ja kaksi yli 300-metristä väylää. Tällä puistoradalla saa olla heitossa todellakin potkua. Pysäköinti Pohjoiskehän koulun pihassa.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Pohjoiskehä 14
  22600 Rauma


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t)

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Rauma DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Rauma DGP #1

Pituus 103 metriä. Par 3

Väylä 2: Rauma DGP #2

Pituus 236 metriä. Par 4

Väylä 3: Rauma DGP #3

Pituus 211 metriä. Par 4

Väylä 4: Rauma DGP #4

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 5: Rauma DGP #5

Pituus 137 metriä. Par 3

Väylä 6: Rauma DGP #6

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 7: Rauma DGP #7

Pituus 167 metriä. Par 4

Väylä 8: Rauma DGP #8

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 9: Rauma DGP #9

Pituus 244 metriä. Par 5

Väylä 10: Rauma DGP #10

Pituus 107 metriä. Par 3

Väylä 11: Rauma DGP #11

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 12: Rauma DGP #12

Pituus 146 metriä. Par 4

Väylä 13: Rauma DGP #13

Pituus 340 metriä. Par 5

Väylä 14: Rauma DGP #14

Pituus 142 metriä. Par 4

Väylä 15: Rauma DGP #15

Pituus 307 metriä. Par 5

Väylä 16: Rauma DGP #16

Pituus 107 metriä. Par 3

Väylä 17: Rauma DGP #17

Pituus 113 metriä. Par 3

Väylä 18: Rauma DGP #18

Pituus 89 metriä. Par 3

13 arvostelua radalle “Rauma DiscGolfPark

  Kyllä Raumalaisten kelpaa. Nyt on hyvä kattaus frisbeegolffiin tällä alueella ja kruunujalokiveksi tälläinen todella hyvä ja haastava protason rata. Ei ollut tällee viileällä ja lyhyelle heittävälle ihan hyvänmielen kierros mutta rata on kyllä ihan 5/5.
  Ja kyllä kandee ajaa parkkiin koulun parkkipaikalle.

  Tää Rauman uusi rata ei jostain syystä näy mulla pelatuissa radoissa. Toki laskee sen pelatuksi. Kuiteskin ihan hieno rata. Aamulla oli toki aika märkää nurmikkoa ja kengät kyllä sai kastumaan.. Mulle toki liian vaikea ja aloitteljoille eli sopii vain hyville kisa pelaajille.

  . Metsäväylät ovat ehkä hieman hankalakulkuisia toki hyviä nekin. 4/5 ei ihan timantti, koska metsässä vähän rämpimistä ja kurasta..

  Jos olet painanut ”merkitse pelatuksi” -linkkiä, niin näkyy kyllä listauksessa. Yleensä lisää viimeisimmän pelatun radan alimmaiseksi, mutta joskus järjestelmä jostain syystä heittää radan listauksessa jonnekin satunnaiseen välikköön. Eli käy joko koko siun 107 pelattua rataa läpi tai käytä hakua, niin pitäisi jostain kohtaa listausta löytyä.

  Onko tämä oikeasti vasta tänä vuonna tehty rata? Kaikkialla näkyy käytön jälkiä positiivisessa mielessä eli hieno on rata kokonaisuudessaan. Paljon on tehty töitä, mille suuri hatun nosto. Onnittelen suorituksesta. Ehdottomana helmenä väylä 13.

  Positiivinen yllätys monipuolisuudellaan. Sopiva rata myöskin kuntoiluun, sillä tällä radalla tulee pitkiä siirtymiä ja pitkiä väyliä muutenkin heittää.
  Radat hyvin merkitty, kuten myös siirtymät.
  Kenkinämme oli maiharit oikea valinta tälläkertaa.

  Todella hyvä lisä Rauman alueen ratoihin. Aloittelijoille Aronahde, metsäväyliin Uotila ja pitkää liidätystä ja repimistä tämä helmi Pohjoiskehän kupeessa!

  Pitkät peltoväylät (joissa tilaa heittää) ovat yleisesti harvassa, mutta täällä niitä riittää! Maisemat hienoja, väylät vaihtelevia (vaikkakin lähes kaikki saa heittää täysillä), selkeät opasteet, upeat viimeistelyt (haketukset, nurmikonleikkuu, polut, jne)!

  Lähes ainut miinus, joka toki on myös aika iso miinus, tulee tiipaikoista: Osa tiipaikoista joustaa jo nyt äärettömän paljon. Jää nähtäväksi mitä kunnon sateet ja muta niille tekee, mutta todennäköisesti aika piakkoin saa olla jo kunnostamassa ja jäykistämässä.

  Kasvustoa tottakai tuoreella radalla aika paljon, mutta tamppaantuu ajan myötä. Peltoväylät taas ilmeisesti kaupungin toimesta pidetään siistinä, plussat siitä. Hieno rata, ehdottomasti käymisen arvoinen!

  Radan osoite tulisi olla ”Pohjoiskehä 14, 26200 Rauma”. Ykkösväylä lähtee koulun pihan vasemmasta reunasta. Hyvä ja vaativa rata. Peltoväylillä saattaa kiekon etsimisessä mennä hieman aikaa jos heinä pääsee kasvamaan liian pitkäksi. Kannattaa käyttää spotteria jos on sellaista varaa käyttää. Par 5 mutkat olivat paikoitellen hyvin tiheää pusikkoa. 4/5

  On kyllä erikoista herkkua saada tällainen rata Raumalle. Vaatii isoa kättä sekä metsäväylillä myös tarkkuutta. Vasta-alkajille suosittelisin mieluummin Aronahdetta, koska tämä rata ei anna ”onnistumisen fiilistä” radan vaikeuden vuoksi. Kokeneemmalle pelaajalle birdie miltä tahansa väylältä on palkinto ja kierros pelattuna miinukselle on todella kovan tason suoritus!

  Todella hieno rata. Vielä kun käyttöaste kovenee, niin tasaantuu ja muokkaantuu paremmaks. Väylälä 9 vois suonsilmäkkeen merkata ratakarttaan tai ainakin vois jotenkin rajata alueen. Siirtymäopasteita vois olla hitusen lisää paikkapaikoin. Pari ”hauskaa” par5 väylää ja vain 3 alle 100m. Silti nautin. 4/5

Vastaa