"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Rantasipi Aulanko

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Tämän radan tiedot ovat puutteelliset, eikä sillä vielä ole ratamestaria. Jos sinulla on tietoa radasta tai haluat alkaa radan ratamestariksi, ota yhteyttä meihin. Lisätietoja ratamestaruudesta.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Aulangonkuja 1 B
  13210 Hämeenlinna


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Paikallissää

Täysin pilvistä
Tänään 12/14 10%
Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SE, nopeus 15−30 km/h.
Lumikuuroja
Huomenna 12/15 50%
Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 50%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Väyläkuvaukset

Rantasipi Aulanko

14 arvostelua radalle “Rantasipi Aulanko

  Rata on hyvistä discatchereistään huolimatta hirveää kuraa.
  Syystä että:
  Väyläsuunnittelu erittäin huonoa. Rata on sijainniltaan ja profiililtaan selkeästi aloittelijarata. Osa väylistä on kuitenkin todella epäselviä ja vaarallisia ohikulkijoille ja muille pelaajille, pari väylää aivan liian lähellä rakennuksia ja terassia. Koria ei aina näy tiille, aloittelijan on vaikea hahmottaa minne pitäisi heittää. Pelaaminen ole mitenkään nautinnollista.
  Voin vain kuvitella kuinka huonon maun kylpylävieras saa lajista, jos tämä on eka rata jota pelaa.

  Kaiken hyvän lisäksi yksi kiekko unohtui väylälle, ja jokuhan sen oli vienyt. Kiitos sille joka sen otti mukaansa! Tänne ei tarvitse takaisin enää onneksi mennä, kun kunnollisiakin ratoja on lähietäisyydellä.

  Vaarallinen rata. Jos heitto kantaa yli 40m niin kiekko on vaarassa lentää järveen. Jokaisella väylällä saa varoa jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja ratsastajia. Suosittelen vain aloittelijoille.

  Eka väylä pitäisi poistaa heti vaarallisuuden takia. Rata ei menetä mitään jos se poistetaan siirretään. Muuta ihan helmiväylä ja osa silmät kiinni ja menoksi. Eeppinen alue ja puitteet vaikka mihin. Käykääs joku ammattimies vähän tuunaamassa tuolla.

  Alueesta ei mitään karttaa edes paikanpäällä. Opasteet ovat todella huonot (niitä ei ole), mutta miljöö olisi mitä mainoin. Todella hyvä niille, jotka ovat vasta saamassa kiinni lajista, kunhan muistavat katsoa vähän ympärilleen. Rannassa kannattaa tietenkin varoa sitä, ettei kiekko lähde vahingossa, vähän pitemmälle uintireissulle vanajaan. En tiedä onko rata nykyyän 8 väyläinen, ainakaan en sitä yhdeksättä väylää löytänyt mistään.

  Aulangon rata on viime kesästä asti ollut turvallisempi, selkeämpi ja väyläoppaat paikallaan. Kenttä on tarkoitettu perheille ja aloittelijoille, sekä kokeneemmille lähestymisheitto treeneihin. Kenttään tulee tämän kuun aikana vielä hieman muutoksia, koska alueelle rakennetaan uutta seikkailupuistoa ja jotta molempia urheilumuotoja voidaan turvallisesti harrastaa, niin pientä viilausta tiedossa. Vapuksi kuitenkin kenttä on täydessä pelikunnossa. Hyvää kiekkokesää 2016! 🙂

  Pieni kaunis kenttä Vanajan rannalla. Lyhyet väylät kevyeen nakkeluun. Sopii aloittelijoillekin. Kenttä on hivenen ahdas joten tarkkana saa olla muiden ihmisten varalta varsinkin kun seikkailupuisto aukeaa. Mutta kunhan vain osaa ottaa muut huomioon ja heittää maltin kanssa niin ei siellä vahinkoja pääse sattumaan. Itselle jäi positiivinen kokemus.

  Hieno puistoalue ja mukavaa neppailua puttereilla. Väylät 1, 3 ja 4 olivat vähän hakusessa, kun ainakin yksi tiipaikka oli siirretty ja nelosen kori oli vähän erikoisessa paikassa suhteessa kuvaukseen. Rataa varmaankin muutetaan sekkailupuiston takia. Kuten yllä onkin mainittu, niin muut puiston käyttäjät tulee huomioida. Tosin sunnuntai-iltana sai heitellä ihan yksinään 😀

  Vähän lisää jotain positiivistakin: kiva rata kaltaiselleni harjoittelijalle ja lasten kanssa pelaavalle. Kartan sai kylpylän respasta pyytämällä. Parilla väylällä vähän puutetta tai sekavuutta merkinnöissä ja tarkkana pitää yhä olla, koska muita ulkoilijoita alueella liikkuu parhaimmillaan runsaastikin.

  Tuskin tämän radan takia kannattaa tulla kauempaa, jos ei ole vain ratabongari. Perheloman yhteydessä kuitenkin oivan helppo ja kiva yhteinen juttu.

Vastaa