"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pyhäjärvi DiscGolfPark

Radan kuvaus

Pyhäjärvelle kesäkuussa 2015 avattu 9-väyläinen aloittelijaystävällinen puistorata. Radalla pääsee nauttimaan komeista järvimaisemista.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Tikkalantie 16
  86800 Pyhäjärvi


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Erno Väyrynen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Pyhäjärvi DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Pyhäjärvi DGP #1

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 2: Pyhäjärvi DGP #2

Pituus 42 metriä. Par 3

Väylä 3: Pyhäjärvi DGP #3

Pituus 126 metriä. Par 3

Väylä 4: Pyhäjärvi DGP #4

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 5: Pyhäjärvi DGP #5

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 6: Pyhäjärvi DGP #6

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 7: Pyhäjärvi DGP #7

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 8: Pyhäjärvi DGP #8

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 9: Pyhäjärvi DGP #9

Pituus 68 metriä. Par 3

6 arvostelua radalle “Pyhäjärvi DiscGolfPark

  Pyhäjärvi Discgolfpark

  Kävimme kesällä 2022 ja muuten mukava ja hienolla paikalla oleva rata niinkuin muita kommenttejakin on, mutta silloin oli ruoho päässyt pikkaisen kasvamaan pitkäksi. Muuten ihan mukava ja pelattava rata. Antaisin 3½/5 pienen rehevöitymisen takia. Muuten opasteet ja ratakarttakin hyvässä kunnossa.

  Nyt täynnä 200 pelattua rataa Suomessa! ❤

  Pyhäjärven kaupungissa Pyhäjärvi DiscGolfPark. Pituutta radalla 9-väylää, 647m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1930m. Pelattu 28.9.2021.

  Wau! Siis WAU! Tämä Pyhäjärven pieni puistorata pääsi yllättämään totaalisesti kauneudellaan ja tunkeutui aivan kirkkaasti omalle suosikkilistalle! Rata ei sisältänyt yhtään korkeuseroja, joten kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Väylät olivat pääosin lyhyehköjä ja helppoja väyliä ja vain parilla väylällä oli puita oikeasti vaikeuttamassa ihmisen elämää. Nurmi oli lyhyttä ja puistomaisema veden äärellä lumoavan kaunista. Rata oli suunniteltu hienosti, sillä veden mittavasta läsnäolosta huolimatta väylät olivat turvallisia heittää, kiekkojen eksyminen veteen hyvin epätodennäköistä. Ainoastaan seiskalla kannattaa hieman heiton poweria alentaa, ettei tule se ”kuuluisa” ”molskis ja loiskis”… Siirtymät lyhyet paitsi siltojen alituksen takia 2 – 3 ja 7 – 8 hieman pidempiä. Suosikkiväylä nro 3 missä sai kunnolla tykittää avoimella nurmialueella.

  Radan rakenteet moitteettomassa kunnossa. Infokartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit nuolineen (treeni x 1) hyvät. Erityismaininta useasta roskiksesta matkan varrella. Alueella myös uimaranta ja ulkohuussi. Muutama pikkusilta ojien yli ja 5-väylän heittopaikan vieressä nätti puistonpenkki. 7-väylän jälkeen matala lintutorni lintujen tai maisemien tiirailuun. Rata aivan keskustassa, esim. S-Marketille 1,6km. Vahva suositus lisäksi Kahvila Karnevaalin suuntaan ( loistava palvelua ja maistuvat tuoteet ) ja matkaakin radalta vain 1,0km.

  Kehitettävää, parannettavaa, moittimista? En keksi. Joku pilkunviilari sanois, jotta next tee -kylttejä ei ollut yhtään, mutta korinuolet ajoivat asiansa erinomaisesti muutoin niin tiiviillä radalla eikä erillisille kyltityksille ollut tarvetta. Löytökiekkolaatikkokin olisi tuolla ihan turha, sillä kiekot löytyvät maastosta erityisen helposti.

  Aivan upea ja kaunis, omaa silmää täydellisesti miellyttävä rata! Väylät helppoja kuin pisteenä siinä i:n päällä, niin heittotilaa paljon jokaisella väylälle ja sitä tällainen rähmäkäpälä osaa arvostaa. Mahtava fiilis! Voisi ihan milloin tahansa pelata uudestaankin!

  5/5

  Perusrata nätillä järvimaisemalla. Helpohkot väylät ja puita haasteina siellä täällä. Seiska väylän 61 metriä pitää heittää käsijarru päällä, muuten on kiekko järvessä ja sitä ei sieltä kaislikosta enää takaisin saa.

Vastaa