"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Polvijärven frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Polvijärven urheilukentän viereen rakennettu aloittelija/harrastajatason metsärata. Rata lähtee uimarannan ja lentopallokentän vierestä metsäalueelle ja kiertää lopuksi urheilukentän.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kuorevaarantie 4.A
  83700 Polvijärvi


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2022

 • Korit

  Obsidian Discs

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Obsidian Discs-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Polvijärven 4H-yhdistys

 • Suunnittelija

  Ville Nivalainen/Obsidian Discs

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Polvijärven frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Polvijärvi #1

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 2: Polvijärvi #2

Pituus 46 metriä. Par 3

Väylä 3: Polvijärvi #3

Pituus 127 metriä. Par 4

Väylä 4: Polvijärvi #4

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 5: Polvijärvi #5

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 6: Polvijärvi #6

Pituus 182 metriä. Par 4

Väylä 7: Polvijärvi #7

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 8: Polvijärvi #8

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 9: Polvijärvi #9

Pituus 54 metriä. Par 3

3 arvostelua radalle “Polvijärven frisbeegolfrata

  Polvijärven kunnassa Polvijärven frisbeegolfrata. Radalla pituutta 9-väylää, 735m ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1770m. Pelattu 26.5.2023.

  Polvijärven metsärata oli lähes pelkästään tasaista metsää ihan viimeisen väylän hienoista korkeuseroa lukuunottamatta, joten hyvin kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Väylät mukavia ja suht vaihtelevia, sellaista suht helppoa perustekemistä. Puuttui oikeastaan vain ne ylä ja alamäkiväylät mitä ei tasaisella radalla voi ollakaan. Kolmosella vesimaisema mukavasti läsnä, riski veteen heittämiseen kohtalaisen pieni väylän ja veden välisen puuston takia ellei ihan katastrofi nykäisyä satu tekemään. Ratamestarin pieni erikoisuus oli ilman muuta 6-väylän korinpaikka isossa traktorinrenkaassa. Siirtymät lyhyet.

  Rakenteet suorastaan erinomaisessa kunnossa kuten tuoreelta radalta sopiikin odottaa. Infokartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit (treeni x 1) suuntanuolineen hyvät. Next tee -kylttejä ei ollut yhtään, muttei niitä korinuolien lisäksi osannut kaivatakaan. Vieressä urheilukenttä draiverien ulkoiluttamiseen, jos kentällä ei muita käyttäjiä. Uimaranta ja rantalentis sekä tulistelupaikka katoksineen 1-väylän vieressä myös. Polvijärven keskustan palvelut alle 1km päässä. Lämpimät suosittelut Kettusen Leipomon kahviolle 700m päässä.

  Periaatteessa kyllä, mutta hieman myös ei. Mandojen iso määrä hieman mietitytty, mutta selvästi radan tilaajalta on tullut ratasuunnitteluun ukaasi, että viereistä urheilukenttää on suojeltava kiekoilta… mene ja tiedä… eikä toki 8-väylän triplamando noin muutoin mitenkään huono ollut. 4-väylän korilta lähdettäessä kannattaa katsoa tarkkaan ettei mene lähimpänä sijaitsevalle kutosen heittopaikalle. 6-väylän heittolinja ja 7-väylän heittopaikka ovat turhan likekkäin toisiinsa nähden ja vielä seiskalle meno takaisin väylää pitkin, ei oikein hyvä ratkaisu. Muutoinkin kokonaisuutena kutonen ei oikein sopinut radan profiiliin, hieman ylipitkä väylä. 9-väylän heittopaikkaratkaisu kaiteineen omanlaisensa pienen korkeuseron takia.

  En tiedä… hieman kuin oltaisiin menty pieni jarru päällä koko ajan. Rataa oli sinällään mukava pelata ja väylätkään eivät liian vaikeita olleet. Rakenteet erinomaiset ja rataa tukevat palvelut myös. Ei mitenkään erityisen upea, muttei mitenkään huonokaan missään nimessä. Suunnittelijakin on todennut, jotta aika ahtaat raamit oli saanut suunnittelun pohjaksi ja se kieltämättä hieman tosiaan sitten näkyi. Puutteista huolimatta voisi pelata ihan hyvin joskus uudestaankin.

  3/5

Vastaa