"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pitkäkosken frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Esteetön lähivirkistysalue Pitkäkosken ELVI on uniikki helmi, joka on tarkoitettu iloksi meille kaikille. ELVI kutsuu rentoutumaan ja viettämään laatuaikaa ulkosalla. Kuusiväyläisellä frisbeegolfin kenttäradalla pääsee mukavasti tutustumaan lajin saloihin ja treenaamaan heittoaan.

Lue lisää

Eväät kannattaa pakata retkelle mukaan, ja pitää kunnon evästauko tulilla kotalaavun suojassa. Kestopuulla päällystetty Maisemaraitti joen rantapenkereellä kutsuu kiireettömään suomalaisesta sielunmaisemasta nauttimiseen. Maisemaraitin opastaulujen avulla voi helposti tutustua Miehikkälän kuntaan, historiaan ja matkailukohteisiin.

Alueella on pysäköintialue ja esteetön puucee.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kalliokoskentie 23
  49750 Miehikkälä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  6

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Arto Ylönen

 • Suunnittelija

  Arto Ylönen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Vessa(t)

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Kuvia radalta

Väyläkuvaukset

Pitkäkosken frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Pitkäkoski #1

Pituus 26 metriä. Par 2

Väylä 2: Pitkäkoski #2

Pituus 23 metriä. Par 2

Väylä 3: Pitkäkoski #3

Pituus 21 metriä. Par 2

Väylä 4: Pitkäkoski #4

Pituus 19 metriä. Par 2

Väylä 5: Pitkäkoski #5

Pituus 25 metriä. Par 2

Väylä 6: Pitkäkoski #6

Pituus 27 metriä. Par 2

3 arvostelua radalle “Pitkäkosken frisbeegolfrata

  Miehikkälän kunnassa Pitkäkosken frisbeegolfrata. Radalla pituutta 6-väylää, 141m ja D1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 980m. Pelattu 30.8.2022.

  Esteetön lähivirkistysalue Pitkäkosken ELVI ja sen frisbeegolfrata on suorastaan häkellyttävän hieno ja jopa liikuttava kokemus. Pitkäkosken tasaisella hiekkakentällä sijaitseva rata ei sisällä lainkaan korkeuseroja kuten esteettömältä radalta odottaa saattaakin. Väylät ovat superlyhyitä, mutta järkevästi toteutetuilla mandoilla ja ob-kepityksillä on saatu väylillä pientä haastetta ja ennenkaikkea väylät on saatu hyvin mahtumaan kuitenkin varsin pienelle alueelle. Rata on tosiaan hyvin tiivis ja väylät ovat hyvin likellä toisiaan eikä siirtymiä käytännössä ole lainkaan.

  Radan rakenteet tuoreella radalla erinomaisessa kunnossa. Ratakartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit (treeni x 1) parasta a-ryhmää. Alueelta löytyy myös hieno tulipaikka puineen sekä esteetön, siistissä kunnossa ja auki oleva puucee. Evästelyyn paikkoja ei Pitkäkoskella ole, vaan pitänee mennä ihan Miehikkälän keskustaan 10km päähän.

  Pitkäkosken rata on huikean upea esteetön minirata, joka sopii kirjaimellisesti kaikille! Kaunis miljöö, hienot väylät ja upeat rakenteet. Tällaisia oikeasti kaikille (myös pyörätuolilla tai muutoin liikkumisen kanssa haasteita omaavat henkilöt) sopivia esteettömiä ratoja Suomeen tarvittaisiin erittäin paljon lisää, jotta voitaisiin liikuntarajoitteisten kohdallakin puhua tasa-arvosta frisbeegolfin pelaamisen suhteen. Itsellä tämä oli vasta ensimmäinen mihin olen törmännyt. Espoossa on yksi hieman vastaava rata, mutta onko muualla? Aivan kirkkaasti suosikki-listalle niin selkeästi kuin mikään rata voi sinne kiilata. Aivan häkellyttävän upea!

  5/5

  Bongattu!

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan kohteeseen. Avoimelle alueelle rakennettu 6-väylän, esteetön ratakokonaisuus. Laji kehittyy ja on hienoa, että frisbeegolf mahdollistetaan ihan kaikille.

  Väylät olivat lyhyitä ja teknisiä, helppoa heittämistä.

  Eityismaininta puttiringistä, joka on mielestäni hienoin tähän asti toteutetuista. Tästä voisi moni ottaa mallia!

Vastaa