"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pirkkala DiscGolfPark

Radan kuvaus

Pirkkalan Kurikan alueella sijaitseva rata on 18-väyläinen ja suunniteltu koko perheen pelipaikaksi. Rata kiertää metsäisessä maastossa ja tarjoaa monenlaisia haasteita uusille harrastajille.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Sienimetsäntie
  33960 Pirkkala


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, ei talvikunnossapitoa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Pirkkala DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Pirkkala DGP #1

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 2: Pirkkala DGP #2

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 3: Pirkkala DGP #3

Pituus 46 metriä. Par 3

Väylä 4: Pirkkala DGP #4

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 5: Pirkkala DGP #5

Pituus 142 metriä. Par 4

Väylä 6: Pirkkala DGP #6

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 7: Pirkkala DGP #7

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 8: Pirkkala DGP #8

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 9: Pirkkala DGP #9

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 10: Pirkkala DGP #10

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 11: Pirkkala DGP #11

Pituus 122 metriä. Par 4

Väylä 12: Pirkkala DGP #12

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 13: Pirkkala DGP #13

Pituus 138 metriä. Par 4

Väylä 14: Pirkkala DGP #14

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 15: Pirkkala DGP #15

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 16: Pirkkala DGP #16

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 17: Pirkkala DGP #17

Pituus 119 metriä. Par 3

Väylä 18: Pirkkala DGP #18

Pituus 64 metriä. Par 3

20 arvostelua radalle “Pirkkala DiscGolfPark

  Kivinen, kivisempi metsärata. Mukana osin niittymäisesti kaksi väylää, joista 4. lyhyeen ylämäkeen ja 5. jyrkkä mutka vasemmalle läpi kauempana olevan tuplamandon.

  Tiheä puusto väylien sivustoilla vaativoittaa kierrosta useissa kohdissa. Muutamia lyhyitä väyliä on keventämässä kierrosta.

  Hyvät heittoalustat, opasteet ja korit. Alamäkiportaikkojakin löytyy, joista pidempi on uudehko ja visuaalisempi.

  Radassa on monipuolisia väylälinjoja, joista osa kiinnostavasti erittäin kapeita. Väylillä on varsin paljon korkeuseroja, joita on hyödynnetty onnistuneesti. Kokonaisuutena hyvä rata!

  ”Uusi” 18-väyläinen arviossa (kesä -22). Hyvä ja haastava rata, etenkin uudet väylät. Linjat suht selkeät, mutta ei liian kapeat väylät. Lisäksi korkeuseroja on hyvin käytetty hyväksi. Osalle väylistä voisi tiitä pidentää, pitkälle miehelle lyhyet on välillä hasstavia, kun ovat vähän ilmassa. Lisäksi #11 voisi pari puuta karsia, että oikeasti olisi linja korille, nyt sitä ei oikein ole. Maastohan on kivikkona haastava ja saattaa greenillä aiheuttaa tahattomia rolleja, mutta siihen sopeutuu ja pakottaa toisaalta miettimään heittopituuksia tarkemmin.

  Varoitus NILKKARALLI vaara on suuri! Metsärata kyseessä jossa erittäin paljon kiveä, ei sovi sellasille heittäjille jotka haluu ottaa yhtä paljo vauhtia kun James Conrad ?. Muutamalla väylällä aika paljon puita edessä ettei ole oikeen selkeetä linjaa edes, mutta suurimmalla osalla on hyvät linjat. Korkeus eroja sopivasti ja pari pisempääkin väylää löytyy. Arvosana 4/5

  Pelasin radan 7/2020. Olin ratabongausreissulla ja kyseinen rata oli viimeisenä. Voi sanoa että väyläpituuksia katselemalla ajaudut harhaan pahasti. Tälle radalle on raahattu kaikki suomen siirtolohkareet. En ole ikinä nähnyt metsässä noin paljon kiveä. No mutta eihän siinä. Rata vaatii lyhyttä lähäriheittoa ja karvan pidempää heittoa, mutta ne pitää olla saatanallisen tarkkoja ja oikeassa kulmassa, että itsellä ei ollut mitään jakoa kuin taistella tulos karvaiseen paariin.
  En voi kuin suositella!!

  Sitä tuttua DiscGolfPark laatua. Selkeä ratakartta, hyvät teepadit ja väyläopasteet. Maasto oli jokseenkin hankala kulkuista kivikkoineen ja mäkineen, mutta väylät olivat samoista syistä monipuolisia ja mukavia. Suurin osa väylistä hyvin kapeita metsäväyliä, joten ei välttämättä aloittelijan ensimmäisiä lempiratoja.

  Aikamoinen 12-väyläinen…3/5…rata on selkeä kokonaisuus lyhyine siirtymineen ja (lyhyine) väylineen. Väylät ovat tosiaan lyhyempiä melkein neppiväyliä kokeneemmalle heittäjälle – toki väylä 5 on poikkeus. Osu ränniin ja tuloskortti kiittää. 🙂 Tasoltaan rata oli mielestäni kuitenkin sopivan haastava. Heikkoutena on väylillä olevat useammat kivet ja lohkareet, osalla väyliä on jopa vaarallista kulkea. Paikallisen heittäjän mukaan alueelle ei ole lupa rakentaa rappusia jyrkimpiin siirtymiin.

  Alueen parkkipaikka oli siisti ja opastetaulu paikallaan – myös roskisten paikat merkattu karttaan – siitä iso + ::) Paikallisen seuran työ näkyy alueella selvästi ja rata kehittyy (toivottavasti) tulevina vuosina kokonaisuutena. Radalla oli samaan aikaan useampi autokunta heittämässä, joten tilausta radalle on. Opasteet ovat radalla myös kunnossa ja paikallaan.

  Rata ei ollut kokemuksena erikoisuus.

  Tämä rata oli positiivinen yllätys vaikka tästä olikin kuulunut positiivista palautetta. Kerrankin rata on mielenkiintoinen ja huolimatta pururadasta en huomannut yhtäkään väylää jossa olisi ”helppo” osua muihin liikkujiin kuin frisbeegolfin harrastajiin. Parin väylän kori ja seuraavan tii ovat hieman turhan lähekkäin mutta pääosin väylät ovat erillään mutta siirtymisien osuus on onnistuttu minimoimaan / pitämään järkevänä. Täällä tuskin lienee ongelmaa aluskasvillisuudesta ja lyhyenkin käytön jälkeen maasto on sopivan kulunutta. Haittapuolena tälle radalle ei kannata lähteä muilla kuin saappailla tai hyvillä goretexkengillä. Ja vaatetuksen täytyy olla likaa hylkivä tai likaantumisella ei saa olla väliä. En tiedä mistä johtuu, mutta tällä radalla kiertäessäni edessä meni 4 väylältä asti 4 hengen pooli joka ei päästänyt ohi vaikka lähes joka tiillä sai odottaa heidän perässään. Yleistyvä valitettava tapa. Muuten radan kiertäjät tuntuivat olevan etikettiä noudattavaa harrastajaväkeä. Suosittelen lämpimästi tätä rataa.

  Rata yllätti monipuolisilla ja haastavilla väylillä. Jokainen väylä oli tarkoin suunniteltu ja heti löyso väylien oikeat linjat. Paras pelaamani 12-väyläinen ja tulevaisuudessa voisi laajentua täysmittaiseksi. Harvoin saaa pelata rataa jossa ei ole yhtään huonoa väylää. Mahtava kokemus

Vastaa