"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pansio DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Turun Pansiosta löytyvä pituutensa puolesta aloittelijaystävällinen 14-väyläinen rata. Maasto on jylhää ja kallioista, joten korkeuserot tuovat oman mausteensa.

Lue lisää

Radalla on 53-83 metrisiä väyliä. Vieressä sijaitsee K-Kauppa, joka toimii kiekkojen palautus pisteenä (kysy kassalta). Pysäköinti ykköstiin vieressä.

Radan esittelyvideo YouTubessa: http://www.youtube.com/watch?v=oicME2uY53o

Radan tiedot

 • Osoite

  Hyrköistentie 26
  20240 Turku


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2013

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  14

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Mika Haapalainen

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Videoesittely

Väyläkuvaukset

Pansio DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Pansio DGP #1

Pituus 57 metriä. Par 3

Jyrkkä ylämäki joka nousee 15m. Kolmen männyn muodostama kuja. Suositeltavaa avata edessä näkyvän kallion päälle.

Väylä 2: Pansio DGP #2

Pituus 53 metriä. Par 3

Lopussa oikealle kääntyvä väylä.

Väylä 3: Pansio DGP #3

Pituus 58 metriä. Par 3

Taas reiluun ylämäkeen(+14m) , väylää reunustaa puut joihin ei kannata osua. Varo liukasta kalliota!

Väylä 4: Pansio DGP #4

Pituus 83 metriä. Par 3

Vasemmalle kaartuva väylä, joka päätyy puiden muodostamaan kujaan. Alun kujasta selvittyäsi ,välissä on väljempää.

Väylä 5: Pansio DGP #5

Pituus 59 metriä. Par 3

Taas käännytään, nyt oikealle. Väylää reunustaa puut, älä kopauta oikealla oleviin puihin, sieltä on paha edetä korille. Kori on kallion päällä.

Väylä 6: Pansio DGP #6

Pituus 68 metriä. Par 3

Lopussa vasemmalle kääntyvä väylä. Väylän puolivälissä on puiden muodostama portti (yllätys!)

Väylä 7: Pansio DGP #7

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 8: Pansio DGP #8

Pituus 40 metriä. Par 3

Väylä 9: Pansio DGP #9

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 10: Pansio DGP #10

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 11: Pansio DGP #11

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 12: Pansio DGP #12

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 13: Pansio DGP #13

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 14: Pansio DGP #14

Pituus 56 metriä. Par 3

14 arvostelua radalle “Pansio DiscGolfPark

  Mukavan mittainen, kaikentasoisille sopiva metsärata Turussa .Myös omalla käynnilläni radan alussa tunnelmaa pitivät yllä kovaääniset metsäpubin kantikset. Kuten aikaisemminkin mainittu, tällä radalla maltti ja kiekon hallinta ovat valttia pituuden ja voiman sijaan. Väylät ovat siistissä kunnossa ja sama pätee heittopaikkoihin paria poikkeusta lukuunottamatta.

  Opasteisiin sen sijaan kaipaisin parannusta. Väylät menevät hieman lomittain toistensa kanssa ja maasto on paikoin sellaista ettei seuraavaa heittopaikkaa näe kovinkaan hyvin. Tästä ja 14 väylästä huolimatta radan pelaa nopeasti läpi. Suosittelen!

  Aivan omanlaisensa rata Turun alueella. Jo sijainti on jännittävä, sillä aivan ensimmäisen tiin vieressä on jonkinlainen metsäpubi, jossa alan römäkkä-ääniset miehet ja naiset saattavat hätkähdyttää herkempiä heittäjiä. Heistä ei kuitenkaan ole mitään haittaa.

  Kuten aiemmissa arvosteluissa on jo todettu, alussa on heti väyliä, joiden ronskimman puoleinen korkeusero saattaa olla tottumattomille lannistava kokemus. Kun niistä selviää, loppuosa onkin huomattavasti kevyempää ja alussa hankittu hiki pääsee kuivahtamaan kukkulan huipulla puhaltavissa tuulissa. Väylät eivät ole kovin pitkiä, mutta puiden läsnäolo edellyttää varmaa kiekon hallintaa. Kimmokkeet voivat viedä läystäkkeen jatkon kannalta hyvinkin epäsuotuisiin maastoihin. Metsäisyydestä huolimatta väylät ovat hyvinkin erilaisia keskenään. Lisäbonuksena korkeimmilla kohdilla avautuvat näköalat sekä vanha lentomajakka, joka aikanaan on ohjannut lentokoneita Artukaisiin, jossa taannoin oli lentokenttä. Alkuperäisten 9 väylän lisäykseksi tehdyissä väylissä 7–11 on muutama hiukan väkisin väännetty, mutta useimmat puoltavat kyllä paikkaansa. Suositeltava rata kaikentasoisille pelaajille ehkä aivan aloittelijoita lukuun ottamatta.

  Komppaan Lellua. Pansiossa on paljon hyvää. Vaikka väylät ovat suht koht lyhyitä niin silti haastetta riittää. Aina tänne mennessä ajattelee että nyt mennään viis alle mutta monesti on lopultakin tyytyväinen jos ylipäätään pelaa pariin tai alle. Useallakin väylällä on mahdollista joutua pahoihin ongelmiin jos avaus ei osu kohdalleen. Monipuoliset väylät testaavat tasaisesti eri heittoja. Tää on aina kiva käydä kiertämässä jos ei ole paljon aikaa käytössä. Ruuhkia ei ainakaan tartte pelätä. Suositus.

  Olen eri mieltä Tinon kanssa. Toki haastetta riittää ja jos tähtää pelkästään 0 tulokseen, niin vaikeaa on. Maasto on kallioista ja nousujohteista, mutta ei yhtään ”pöllömpi”. Pituudet ovat kivoja ja tosiaan, pääsee treenaamaan erilaisia heittoja. 7 rata on hieman vaikea löytää, mutta pitää vain kulkea lähimaastossa niin se löytyy. Tosi lähellä 12 lähtöpistettä.

  Väylät suunniteltu niin, että onnistumiseen vaaditaan tietty kiekko, tietty heitto ja täydellinen suoritus. Ehkä sovelias todella hyville heittäjille… Kannattaa jättää väliin aloittelijana tai edes edistyneenä pelaajana.

  Yksi Turun suosikeista, tänne voi suunnata kun on hieman heittokokemusta alla eikä mikään läpihuutojuttu kokeneemmillekaan, kalliota ja puita luvassa.
  Toivottavasti laajennetaan jonain päivänä edes 12-väyläiseksi.

  Pertsa

  Hyvä rata, joskin melko helppo ja lyhyt. Kuiva, selkeä, kallioinen maasto ja eipä ainakaan kiekkoja voi onnistua hukkaamaan…tuulinen, joten ei ollut ötököitäkään kiusana. Ikävän lyhyt rata, olisi voinut pidempäänkin pelata.

  Aloittelijaystävällinen rata….not! Alun väylät 1 ja 3 +15 metrin nousulla vievät kyllä ilon aloittejilta. Mutta kallion päällä muutama hieno väylä. Kokeneemmallekin heittäjälle käymisen arvoinen.

  Rata oli yllättävän tasokas, joten yllätyin positiivisesti. Väylät olivat monipuolisia ja kaikki olivat kunnossa (väyläopasteet, korit ja tiipaikat), löytyi myös sieltä täältä next tee merkintöjä kalliosta. Suosittelen käymään C-luokituksesta huolimatta.

Vastaa